Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių temperatūros.
Į varškę įmaišyti kiaušinius, cukrų, vanilinį cukrų, miltus, manų kruopas, kepimo miltelius, žiupsnelį druskos, aliejų ir vaisius.
Tešlą sukrėsti į kepimo formą ir kepti 40-45 minutes.

Danutės varškės pyragas
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
50 gramų | aliejaus |
šiek tiek | druska |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
500 gramų | varškė |
100 gramų | vaisiai (džiovinti, įvairūs) |
10 gramų | vanilinis cukrus |
0.5 stiklinės | cukrus (1stiklinė 180 ml) |
0.5 stiklinės | manų kruopos |
3 vienetai | kiaušiniai |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Klasikinis pyragas "Tosca"
-
Bakalieno Tinginys
-
Bananinis tortas-pyragas
-
Pyragas-tortas
-
Tiramisu
-
Vyšnių tortas
-
Pyragas su mandarinais
-
Balta sluoksniuota duona
-
Moliūgo ir obuolių pyragas
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir rūkyta lašiša
-
Braškių pyragas
-
Vasariškas obuolių pyragas
-
Mėgstamiausias pyragas
-
Trupininis pyragas
-
Pyragas su aguonomis ir razinomis
-
Nykštukų pyragaičiai
-
Slyvų pyragas
-
Obuolių ir aviečių pyragas
-
"Amerikietiškas" obuolių pyragas
-
Bulvių apkepas su šparagais
Danutės varškės pyragas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aliejus,
50 gramų - Druska
-
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Varškė,
500 gramų -
Vaisiai, džiovinti, įvairūs,
100 gramų -
Vanilinis cukrus,
10 gramų -
Cukrus, 1stiklinė 180 ml,
0.5 stiklinės -
Manų kruopos,
0.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Orkaitę įkaitinti iki 180 laipsnių temperatūros.
Į varškę įmaišyti kiaušinius, cukrų, vanilinį cukrų, miltus, manų kruopas, kepimo miltelius, žiupsnelį druskos, aliejų ir vaisius.
Tešlą sukrėsti į kepimo formą ir kepti 40-45 minutes.
Reklama:
Komentarai (4)
-
as
2013-09-30 15:47
kaip cia su tuo cukrumi?
-
(anonimas)
2012-01-11 16:37
danutes varskes pyragas(reikia puse st manu)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...