
Grill bananai su naminiais ledais
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
2 vienetai | bananai |
100 gramų | šaldytos mėlynės |
50 mililitrų | grietinėlės, 35% |
2 valgomieji šaukštai | klevų sirupas |
1 valgomasis šaukštas | nerafinuoto cukraus |
4 lapai | mėta |
1 žiupsnelis | aitriosios paprikos |
1 žiupsnelis | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Bananus nulupti, apšlakstyti klevų sirupu.
2.
PRIMO kepsninę įkaitiname iki 350 laipsnių.
3.
Bananus kepame po 3 minutes.
4.
Gaminame naminius ledus: į kombainą beriame mėlynes, cukrų, pilame grietinėlę ir sutriname.
5.
Į dubenėlį dedame bananus, naminius mėlynių ledus.
6.
Pagardiname likusių klevų sirupu, čili ir vaniliniu cukrumi.
7.
Papuošiame mėtomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuoliuotis "Diena - naktis"
-
Vafliai "Linkėjimai iš vaikystės"
-
Sausainiai
-
Citrininė gaiva
-
Trapi širdelė
-
Džiūvėsėlių spurgos meduje
-
Varškės apkepas su šokolado glaistu
-
Trupininis pyragas su džemu
-
Medaus tortukas
-
Valentino dienos tortas ,,Myliu tave''
-
Duoninis biskvitas
-
Varškės pyragas "Draugytė" pagal Gabiją
-
Pica “Marinara”
-
Bandelės su kumpio įdaru
-
Bandelės su varške
-
Trupiniai grietinėlėje
-
Šokoladinė vasara
-
Sezaminis gardėsis
-
Bulvių pyragas su vištiena ir sūriu
-
Pica su vištiena
Grill bananai su naminiais ledais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Bananai,
2 vienetai -
Šaldytos mėlynės,
100 gramų -
Grietinėlė, 35%,
50 mililitrų -
Klevų sirupas,
2 valgomieji šaukštai -
Nerafinuotas cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Mėta,
4 lapai -
Aitrioji paprika,
1 žiupsnelis -
Vanilinis cukrus,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bananus nulupti, apšlakstyti klevų sirupu.
PRIMO kepsninę įkaitiname iki 350 laipsnių.
Bananus kepame po 3 minutes.
Gaminame naminius ledus: į kombainą beriame mėlynes, cukrų, pilame grietinėlę ir sutriname.
Į dubenėlį dedame bananus, naminius mėlynių ledus.
Pagardiname likusių klevų sirupu, čili ir vaniliniu cukrumi.
Papuošiame mėtomis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...