![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Keksas su džiovintais vaisiais
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
250 gramų | sviestas |
1.5 stiklinės | cukrus |
4 vienetai | kiaušiniai |
1 stiklinė | miltai |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
3 saujos | vaisiai (džiovinti (razinų, datulių, abrikosų)) |
šiek tiek | cukraus pudra |
0.5 stiklinės | pienas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kiaušinius gerai išplakti su cukrumi, lėtai supilti ištirpintą sviestą. Masę išplakti. Suberti miltus, kepimo miltelius, ir supilkite pieną. Maišyti iki vientisos masės. Džiovintus vaisius nuplauti, nusausini ir smulkiai supjaustyti. Suberti viską į tešlą, išmaišyti. Supilti tešlą į sviestu pateptą formą. Kepti apie 60 minučių 180° temperatūroje. Prieš patiekdami apibarstyti cukraus pudra.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Morkų pyragas
-
Varškės ir cinamono vasaros pyragas
-
Paplotėliai su bananais
-
Pyragas su cinamonu ir viso grūdo miltais
-
Pusryčių keksiukai
-
Tortas meilės dienai
-
Varškės apkepas su juodaisiais serbentais
-
Sausainiai su riešutais
-
Šokoladinis pyragas su moliūgais
-
Kefyro pyragas Zebriukas
-
Graikiškas Kalėdų saldutis
-
Greitieji kefyriniai pyragėliai
-
Šokoladinis vyniotinis
-
Sauliaus kibinai
-
Naminė balta duona
-
Obuolių tarta
-
Nugos tortas
-
Žuvies pyragas
-
Keksiukai su varškės sūriu
-
Vasaros slyvų pyragas
Keksas su džiovintais vaisiais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Sviestas,
250 gramų -
Cukrus,
1.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Miltai,
1 stiklinė -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Vaisiai, džiovinti (razinų, datulių, abrikosų),
3 saujos - Cukraus pudra
-
Pienas,
0.5 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius gerai išplakti su cukrumi, lėtai supilti ištirpintą sviestą. Masę išplakti. Suberti miltus, kepimo miltelius, ir supilkite pieną. Maišyti iki vientisos masės. Džiovintus vaisius nuplauti, nusausini ir smulkiai supjaustyti. Suberti viską į tešlą, išmaišyti. Supilti tešlą į sviestu pateptą formą. Kepti apie 60 minučių 180° temperatūroje. Prieš patiekdami apibarstyti cukraus pudra.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Tai taip
2021-12-20 15:12
Manyčiau kad cukraus galima dėti beveik stiklinę, nes vaisiai jau saldūs. O pieną pirmiau pilti, o tada jau miltus.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...