
Keksas su džiovintais vaisiais
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
250 gramų | sviestas |
1.5 stiklinės | cukrus |
4 vienetai | kiaušiniai |
1 stiklinė | miltai |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
3 saujos | vaisiai (džiovinti (razinų, datulių, abrikosų)) |
šiek tiek | cukraus pudra |
0.5 stiklinės | pienas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kiaušinius gerai išplakti su cukrumi, lėtai supilti ištirpintą sviestą. Masę išplakti. Suberti miltus, kepimo miltelius, ir supilkite pieną. Maišyti iki vientisos masės. Džiovintus vaisius nuplauti, nusausini ir smulkiai supjaustyti. Suberti viską į tešlą, išmaišyti. Supilti tešlą į sviestu pateptą formą. Kepti apie 60 minučių 180° temperatūroje. Prieš patiekdami apibarstyti cukraus pudra.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Niujorko pyragas
-
Sausainiai su riešutais
-
Migdolų nuga
-
Kriaušinės skarelės
-
Obuolių ir aguonų pyragas
-
Gardžios duonos lazdelės
-
Olandiški sausainėliai su majonezu
-
Sausainių ir varškės tortas
-
Tortas "Pavasaris"
-
Mikro keksiukai
-
Šokoladinės tūtelės
-
Sūrio plokštainis su gervuogėmis
-
Vaisinis pyragėlis
-
Sūrio pyragas
-
Vafliai su chalva
-
Picos paplotėlis su varške
-
Plikytos tešlos čeburekai
-
Pyragas su sutirštintu pienu ir persikais
-
Pica su grybais
-
Pyragas aguonėlė
Keksas su džiovintais vaisiais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Sviestas,
250 gramų -
Cukrus,
1.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Miltai,
1 stiklinė -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Vaisiai, džiovinti (razinų, datulių, abrikosų),
3 saujos - Cukraus pudra
-
Pienas,
0.5 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius gerai išplakti su cukrumi, lėtai supilti ištirpintą sviestą. Masę išplakti. Suberti miltus, kepimo miltelius, ir supilkite pieną. Maišyti iki vientisos masės. Džiovintus vaisius nuplauti, nusausini ir smulkiai supjaustyti. Suberti viską į tešlą, išmaišyti. Supilti tešlą į sviestu pateptą formą. Kepti apie 60 minučių 180° temperatūroje. Prieš patiekdami apibarstyti cukraus pudra.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Tai taip
2021-12-20 15:12
Manyčiau kad cukraus galima dėti beveik stiklinę, nes vaisiai jau saldūs. O pieną pirmiau pilti, o tada jau miltus.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...