
Lietiniai su vištiena
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai | kiaušiniai |
300 gramų | miltai |
500 mililitrų | pienas |
200 gramų | sūris (fermentinis) |
300 gramų | vištiena (file) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
3 kiaušinius, miltus, pieną ir žiupsnelį druskos išplakame su plaktuvu. Kepame lietinius blynus.
2.
Išvirtą vištieną susmulkiname trintuve. Sūrį sutarkuojame. Viską dedame į vieną indą, sumaišome. Įmušame kiaušinį, paskaniname druska, pipirais ir prieskoniais ir vėl viską išmaišome.
3.
Iškepus lietiniams blynams, ant jo kraštelio dedame vištienos ir sūrio įdarą ir susukame į ritinėlį. Ritinius pakepiname ir patiekiame su grietine, mėgstamu padažu ar sviestu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Virtas karšis
-
Lašišos šašlykas su paprikomis
-
Įdaryta cukinija
-
Varškėčiai su klevų sirupu
-
Šašlykas svogūnų marinate
-
Kiaulienos troškinys su ryžiais
-
Rūkytas kalakutas
-
Naminiai kotletukai
-
Gardus vištienos šašlykiukas
-
Veršienos troškinys drebučiuose
-
Ranka
-
Žuvis su garstyčiomis
-
Balandėliai su daržovių įdaru
-
Traškūs vištos sparneliai
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Pietų kotletukai
-
Spaghetti Carbonara su špinatais
-
Kiaulienos kotletai
-
Vištiena su daržovėmis
-
Triušiena bajoriškai
Lietiniai su vištiena
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Miltai,
300 gramų -
Pienas,
500 mililitrų -
Sūris, fermentinis,
200 gramų -
Vištiena, file,
300 gramų - Druska
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
3 kiaušinius, miltus, pieną ir žiupsnelį druskos išplakame su plaktuvu. Kepame lietinius blynus.
Išvirtą vištieną susmulkiname trintuve. Sūrį sutarkuojame. Viską dedame į vieną indą, sumaišome. Įmušame kiaušinį, paskaniname druska, pipirais ir prieskoniais ir vėl viską išmaišome.
Iškepus lietiniams blynams, ant jo kraštelio dedame vištienos ir sūrio įdarą ir susukame į ritinėlį. Ritinius pakepiname ir patiekiame su grietine, mėgstamu padažu ar sviestu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...