Mėlynių pyragas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
200 gramų | miltai |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
115 gramų | sviestas |
200 gramų | cukrus |
3 vienetai | kiaušiniai |
240 mililitrų | jogurtas |
1 stiklinė | mėlynės (šviežios) |
40 gramų | rudasis cukrus |
šiek tiek | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Miltus sumaišyti kartu su kepimo milteliais. Sviestą išsukti su cukrumi iki purios masės, vis maišant įmušti po vieną kiaušinį. Supilti jogurtą ir vanilės ekstraktą, vėl gerai išmaišyti. Suberti miltus ir atsargiai išmaišyti.
2.
Pusę tešlos dėti į kepimo formą, suberti pusę mėlynių, tada vėl tešlą, mėlynes ir viršų pabarstyti ruduoju cukrumi.
3.
Kepti 180°C įkaitintoje orkaitėje valandą laiko.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kriaušių pyragas
- Pyragas su agrastais ir vyšniom
- Obuolių „Šarlotė“
- Pyragas su rikota
- Gražusis obuolių pyragas
- Bulvių apkepas su šparagais
- Obuolių pyragas su riešutais
- Elzaso tortas
- Sūrūs riestainiai
- Miglės kakavinis pyragas
- Pyragas su kopūstais
- Pynutės su šokoladu
- Apelsininis pyragas su migdolais
- Tamsus pyragas
- Kalėdinė eglutė
- Cinamoninis vyniotinis su obuoliais
- Purus ir greitai paruošiamas obuolių pyragas
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir ananasais
- Pyragas "Vasarą palydint"
- Pyragas su rabardarų džemu
Mėlynių pyragas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Miltai,
200 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Sviestas,
115 gramų -
Cukrus,
200 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Jogurtas,
240 mililitrų -
Mėlynės, šviežios,
1 stiklinė -
Rudasis cukrus,
40 gramų - Vanilinis cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltus sumaišyti kartu su kepimo milteliais. Sviestą išsukti su cukrumi iki purios masės, vis maišant įmušti po vieną kiaušinį. Supilti jogurtą ir vanilės ekstraktą, vėl gerai išmaišyti. Suberti miltus ir atsargiai išmaišyti.
Pusę tešlos dėti į kepimo formą, suberti pusę mėlynių, tada vėl tešlą, mėlynes ir viršų pabarstyti ruduoju cukrumi.
Kepti 180°C įkaitintoje orkaitėje valandą laiko.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...