
Mėlynių pyragas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
200 gramų | miltai |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
115 gramų | sviestas |
200 gramų | cukrus |
3 vienetai | kiaušiniai |
240 mililitrų | jogurtas |
1 stiklinė | mėlynės (šviežios) |
40 gramų | rudasis cukrus |
šiek tiek | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Miltus sumaišyti kartu su kepimo milteliais. Sviestą išsukti su cukrumi iki purios masės, vis maišant įmušti po vieną kiaušinį. Supilti jogurtą ir vanilės ekstraktą, vėl gerai išmaišyti. Suberti miltus ir atsargiai išmaišyti.
2.
Pusę tešlos dėti į kepimo formą, suberti pusę mėlynių, tada vėl tešlą, mėlynes ir viršų pabarstyti ruduoju cukrumi.
3.
Kepti 180°C įkaitintoje orkaitėje valandą laiko.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuolių pyragas
-
Trupiniuotis
-
Rausvas tortas
-
Jogurto indelio pyragas
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir ananasais
-
Skanus riešutų pyragas
-
Pyragas "Pirmoji šalna"
-
Skanusis keksiukas
-
Trupininis pyragas su varške ir obuoliais
-
Šokoladinis vyniotinis
-
Obuolių pyragas su riešutais
-
Pavasariškai žalias pyragas
-
Morkų pyragas su riešutais
-
A la Brownie
-
Vaisinis pyragėlis
-
Pyragas "Obuoliukas"
-
Sluoksniuoti karameliniai pyragėliai
-
Šokoladinis pyragas su riešutais
-
Paprastasis keksas
-
Mielinė bulka su razinomis
Mėlynių pyragas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Miltai,
200 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Sviestas,
115 gramų -
Cukrus,
200 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Jogurtas,
240 mililitrų -
Mėlynės, šviežios,
1 stiklinė -
Rudasis cukrus,
40 gramų - Vanilinis cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltus sumaišyti kartu su kepimo milteliais. Sviestą išsukti su cukrumi iki purios masės, vis maišant įmušti po vieną kiaušinį. Supilti jogurtą ir vanilės ekstraktą, vėl gerai išmaišyti. Suberti miltus ir atsargiai išmaišyti.
Pusę tešlos dėti į kepimo formą, suberti pusę mėlynių, tada vėl tešlą, mėlynes ir viršų pabarstyti ruduoju cukrumi.
Kepti 180°C įkaitintoje orkaitėje valandą laiko.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...