Mėlynių pyragas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 200 gramų | miltai |
| 1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
| 115 gramų | sviestas |
| 200 gramų | cukrus |
| 3 vienetai | kiaušiniai |
| 240 mililitrų | jogurtas |
| 1 stiklinė | mėlynės (šviežios) |
| 40 gramų | rudasis cukrus |
| šiek tiek | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Miltus sumaišyti kartu su kepimo milteliais. Sviestą išsukti su cukrumi iki purios masės, vis maišant įmušti po vieną kiaušinį. Supilti jogurtą ir vanilės ekstraktą, vėl gerai išmaišyti. Suberti miltus ir atsargiai išmaišyti.
2.
Pusę tešlos dėti į kepimo formą, suberti pusę mėlynių, tada vėl tešlą, mėlynes ir viršų pabarstyti ruduoju cukrumi.
3.
Kepti 180°C įkaitintoje orkaitėje valandą laiko.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragas su Oreo sausainiais
-
La Chocolate Brownie II
-
Pyragas su persikais
-
Mėlynių pyragas
-
Kriaušių pyragas
-
Lengvas pyragas
-
Moliūgo ir obuolių pyragas
-
Aguonų pyragas su "DanSukker" vaniliniu cukrumi su tikra vanile
-
Moliūgų pyragas su grietinėlės glaistu
-
Obuolių pyragas su džemu
-
Burokėlių pyragas
-
Vyniotinis su varške ir mėlynių uogiene
-
Traškius
-
Ūkininkų pyragas
-
Mėgstamiausias pyragas
-
Pyragas „Trys norai“
-
Kokosinis obuolių pyragas
-
Pynutės su šokoladu
-
Imbierinis namelis
-
Velykinis pyragas su įdaru
Mėlynių pyragas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Miltai,
200 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Sviestas,
115 gramų -
Cukrus,
200 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Jogurtas,
240 mililitrų -
Mėlynės, šviežios,
1 stiklinė -
Rudasis cukrus,
40 gramų - Vanilinis cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltus sumaišyti kartu su kepimo milteliais. Sviestą išsukti su cukrumi iki purios masės, vis maišant įmušti po vieną kiaušinį. Supilti jogurtą ir vanilės ekstraktą, vėl gerai išmaišyti. Suberti miltus ir atsargiai išmaišyti.
Pusę tešlos dėti į kepimo formą, suberti pusę mėlynių, tada vėl tešlą, mėlynes ir viršų pabarstyti ruduoju cukrumi.
Kepti 180°C įkaitintoje orkaitėje valandą laiko.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
