
200 gramų | moliūgai |
250 gramų | kvietiniai miltai |
250 gramų | cukrus |
3 valgomieji šaukštai | kakava |
3 vienetai | kiaušiniai |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
0.5 arbatinio šaukštelio | soda |
šiek tiek | riešutai |
Baltymus išplakame su 2 šaukštais cukraus iki purių putų.
Kiaušinio trynius išsukame su likusiu cukrumi.
Labai smulkiai sutarkuojame moliūgo minkštimą.
Sumaišome kiaušinių trynius su baltymais. Į šią masę įmaišome aliejų, sodą nugesintą su actu ir miltus.
Gautą masę padaliname į du dubenėlius po lygiai.
Į vieną masę įmaišome kakavą, į kitą – moliūgą. Į tamsią tešlą galima įmaišyti ir susmulkintų riešutų.
Kepimo formą išklojame kepimo popieriumi ir ištepame aliejumi ar sviestu.
Tešlą sukrečiame į kepimo skardą sluoksniuojant t.y. dedame 2 šaukštus baltos tešlos, po to 2 šaukštus tamsios tešlos ir taip kol išdedame visą tešlą.
Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų ir kepame 30 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragas su žuvies įdaru
-
Tinginys su riešutais
-
Šokoladinis pyragas su riešutais
-
Bananų pyragas puodelyje
-
Bulvių pyragėliai su mėsa
-
Varškės pyragas
-
Morkų pyragas su riešutais
-
Lietinių pyragas
-
Velykinė pynė
-
Tortilla de patatas (Bulvių omletas)
-
Malta mėsa tešloje
-
Keptas Tinginys
-
Firminis mamos persikų pyragas
-
Prancūziškas mėsos pyragas
-
Paprastasis šokoladinis pyragas
-
Žuvies pyragas
-
Gaivusis pyragas
-
Bananų pyragas
-
Pyragas su obuoliais ir juodaisiais serbentais
-
Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
Moliūgų pyragas

- Paruošimo laikas:
-
Moliūgai,
200 gramų -
Kvietiniai miltai,
250 gramų -
Cukrus,
250 gramų -
Kakava,
3 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Soda,
0.5 arbatinio šaukštelio - Riešutai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Atskiriame kiaušinio baltymus nuo trynių.
Baltymus išplakame su 2 šaukštais cukraus iki purių putų.
Kiaušinio trynius išsukame su likusiu cukrumi.
Labai smulkiai sutarkuojame moliūgo minkštimą.
Sumaišome kiaušinių trynius su baltymais. Į šią masę įmaišome aliejų, sodą nugesintą su actu ir miltus.
Gautą masę padaliname į du dubenėlius po lygiai.
Į vieną masę įmaišome kakavą, į kitą – moliūgą. Į tamsią tešlą galima įmaišyti ir susmulkintų riešutų.
Kepimo formą išklojame kepimo popieriumi ir ištepame aliejumi ar sviestu.
Tešlą sukrečiame į kepimo skardą sluoksniuojant t.y. dedame 2 šaukštus baltos tešlos, po to 2 šaukštus tamsios tešlos ir taip kol išdedame visą tešlą.
Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų ir kepame 30 minučių.