Miltus persijoti, išmaišyti su kepimo milteliais ir druska, dėti nelabai kietą margariną ir plačiu peiliu sukapoti su miltais. Įpilti grietinę, įmušti kiaušinį, užmaišyti tešlą ir 30 min. įkišti į šaldytuvą.
Formą ištepti taukais ir aplipdyti 1 cm storio tešla, darant aplinkui nelabai aukštą kraštą. Plokštainį subadyti šakute.
Dešreles nulupti, supjaustyti ritinėliais ir sudėti ant plokštainio.
Pomidorus nuplikyti, nulupti, supjaustyti griežinėliais, sudėti ant dešrelių, pasūdyti, pabarstyti pipirais.
Svogūnus ir paprikas supjaustyti plonomis juostelėmis, sudėti ant pomidorų, pabarstyti prieskoniais, apipilti aliejumi.
Karštoje orkaitėje picą kepti 30 min.

Pica iš pusiau trapios tešlos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
250 gramų | kvietiniai miltai |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
100 gramų | margarinas |
1 vienetas | kiaušiniai |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | taukai (kiaulių) (formai ištepti) |
250 gramų | pomidorai (įdarui) |
250 gramų | dešrelės (įdarui) |
150 gramų | svogūnai (įdarui) |
150 gramų | paprika (konservuota, įdarui) |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | čiobreliai |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mascarponės keksiukai
-
Sūrio pyragas
-
Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
-
Šokoladinis vyniotinis
-
Obuolių pyragas su šokoladiniu užtepu
-
Prancūziškas mėsos pyragas
-
Sausainiai su kakava ir aitriosiomis paprikomis
-
Vaisinis varškinukas
-
Pyragėliai su obuoliene
-
Plikytos tešlos pyragaičiai
-
Imbieriniai keksiukai
-
Pyragėliai su varške ir bulvėmis
-
Pica su vištiena
-
Morkų pyragas
-
Vištienos ir pievagrybių pyragas
-
Šokoladinis keksas su kriaušėmis
-
Margasis keksas
-
Keksiukai su vyšniomis
-
Sviestiniai sausainiai
-
Rosanos skruzdėlynas
Pica iš pusiau trapios tešlos
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
250 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Margarinas,
100 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai - Taukai (kiaulių), formai ištepti
-
Pomidorai, įdarui,
250 gramų -
Dešrelės, įdarui,
250 gramų -
Svogūnai, įdarui,
150 gramų -
Paprika, konservuota, įdarui,
150 gramų -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai - Čiobreliai
- Kvapieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltus persijoti, išmaišyti su kepimo milteliais ir druska, dėti nelabai kietą margariną ir plačiu peiliu sukapoti su miltais. Įpilti grietinę, įmušti kiaušinį, užmaišyti tešlą ir 30 min. įkišti į šaldytuvą.
Formą ištepti taukais ir aplipdyti 1 cm storio tešla, darant aplinkui nelabai aukštą kraštą. Plokštainį subadyti šakute.
Dešreles nulupti, supjaustyti ritinėliais ir sudėti ant plokštainio.
Pomidorus nuplikyti, nulupti, supjaustyti griežinėliais, sudėti ant dešrelių, pasūdyti, pabarstyti pipirais.
Svogūnus ir paprikas supjaustyti plonomis juostelėmis, sudėti ant pomidorų, pabarstyti prieskoniais, apipilti aliejumi.
Karštoje orkaitėje picą kepti 30 min.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...