![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Pica "Romėniškai"
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | kvietiniai miltai (arba picos padas jau pagamintas) |
50 gramų | saliamis |
50 gramų | pievagrybiai |
50 gramų | jautiena (arba kiauliena, kumpis) |
50 gramų | sūris (čedero) |
50 gramų | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Ant picos pado dedama smulkiai pjaustytą kumpį, pievagrybius, smulkiai pjaustytus svogūnus ir riekelėmis pjaustytą saliamį. Apibarstyti tarkuotu čedaro sūriu ir dėti i karštą orkaitę 6 - 8 min. skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tradicinė pica
-
Silkės apkepas su ryžiais
-
Pyragas su špinatais, dešrelėmis ir sūriu
-
Kulebekas
-
Grybų apkepas
-
Krevečių užkepėlė
-
Itališka pica
-
Lašišos apkepas
-
Maža pica
-
Grybų apkepas su duona
-
Sotusis omletas
-
Žuvies pudingas
-
Duonos apkepas
-
Pica Margarita
-
Veršio inkstų apkepas
-
Sluoksniuotas apkepas
-
Pica su vištiena
-
Pica su ančiuviais
-
Pyragas „La Sūrio“
-
Ukrainietiškas ryžių apkepas
Pica "Romėniškai"
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai, arba picos padas jau pagamintas,
1 vienetas -
Saliamis,
50 gramų -
Pievagrybiai,
50 gramų -
Jautiena, arba kiauliena, kumpis,
50 gramų -
Sūris, čedero,
50 gramų -
Svogūnai,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ant picos pado dedama smulkiai pjaustytą kumpį, pievagrybius, smulkiai pjaustytus svogūnus ir riekelėmis pjaustytą saliamį. Apibarstyti tarkuotu čedaro sūriu ir dėti i karštą orkaitę 6 - 8 min. skanaus
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...