Šviežius nuvalytus grybus galima užšaldyti kaip mėsą ir žuvį. Tokius grybus galima išlaikyti ilgesnį laiką. Tačiau vieną kartą atšildžius, būtina juos suvartoti, kad nesugestų. Atšildyti grybai iš karto vartojami įvairiems patiekalams gaminti, panašiai kaip ir švieži.
Šaldyti geriausia baravykus, nes kiti grybai gali parasti skonį ir patapti neskaniais, o kai kuriais atvejais ir toksiškais.

Šaldyti grybai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | grybai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Cukinijų užkandis
-
Cukinijos žiemai
-
Džemas iš juodųjų serbentų
-
Gervuogių kompotas su obuoliais
-
Aguročių ir juodųjų serbentų uogienė
-
Aviečių uogienė- džemas
-
Lietuviška obuolienė
-
Konservuota adžika
-
Spanguolių ir morkų marmeladas
-
Konservuotos paprikos
-
Raudonųjų serbentų uogienė
-
Pomidorai su želatina
-
Slyvų kompotas
-
Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais
-
Juodųjų serbentų drebučiai
-
Aviečių džemas
-
Aguročių ikra "Uošvės liežuvis"
-
Raugerškio uogos, trintos su cukrumi
-
Žemuogės cukruje
-
Kriaušių ir bruknių uogienė
Šaldyti grybai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Grybai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežius nuvalytus grybus galima užšaldyti kaip mėsą ir žuvį. Tokius grybus galima išlaikyti ilgesnį laiką. Tačiau vieną kartą atšildžius, būtina juos suvartoti, kad nesugestų. Atšildyti grybai iš karto vartojami įvairiems patiekalams gaminti, panašiai kaip ir švieži.
Šaldyti geriausia baravykus, nes kiti grybai gali parasti skonį ir patapti neskaniais, o kai kuriais atvejais ir toksiškais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...