Šviežius nuvalytus grybus galima užšaldyti kaip mėsą ir žuvį. Tokius grybus galima išlaikyti ilgesnį laiką. Tačiau vieną kartą atšildžius, būtina juos suvartoti, kad nesugestų. Atšildyti grybai iš karto vartojami įvairiems patiekalams gaminti, panašiai kaip ir švieži.
Šaldyti geriausia baravykus, nes kiti grybai gali parasti skonį ir patapti neskaniais, o kai kuriais atvejais ir toksiškais.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Šaldyti grybai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | grybai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Agrastinis kompotas
-
Obuolių ir moliūgų uogienė
-
Rabarbarų uogienė
-
Braškių uogienė
-
Konservuotos paprikos su pomidorais
-
Obuolių sultys
-
Konservuoti aguročiai
-
Vyšnių uogienė 2
-
Konservuoti pomidorai
-
Cukinijų pagardas žiemai
-
Paprasta vyšnių uogienė
-
Konservuoti baklažanai su daržovėmis
-
Aviečių ir baltųjų serbentų uogienė
-
Marinuoti agrastai
-
Aviečių džemas
-
Raudonųjų serbentų drebučiai su vanile
-
Agrastų uogienė
-
Konservuotos cukinijos su pomidorais
-
Šparaginės pupelės žiemai su pomidorų tyre
-
Konservuoti žirneliai
Šaldyti grybai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Grybai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežius nuvalytus grybus galima užšaldyti kaip mėsą ir žuvį. Tokius grybus galima išlaikyti ilgesnį laiką. Tačiau vieną kartą atšildžius, būtina juos suvartoti, kad nesugestų. Atšildyti grybai iš karto vartojami įvairiems patiekalams gaminti, panašiai kaip ir švieži.
Šaldyti geriausia baravykus, nes kiti grybai gali parasti skonį ir patapti neskaniais, o kai kuriais atvejais ir toksiškais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...