Šviežius nuvalytus grybus galima užšaldyti kaip mėsą ir žuvį. Tokius grybus galima išlaikyti ilgesnį laiką. Tačiau vieną kartą atšildžius, būtina juos suvartoti, kad nesugestų. Atšildyti grybai iš karto vartojami įvairiems patiekalams gaminti, panašiai kaip ir švieži.
Šaldyti geriausia baravykus, nes kiti grybai gali parasti skonį ir patapti neskaniais, o kai kuriais atvejais ir toksiškais.
Šaldyti grybai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | grybai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Juodųjų serbentų kompotas
-
Aštrūs rauginti agurkai
-
Sedulos vaisių drebučiai
-
Rauginti agurkai žiemai
-
Konservuoti aštrūs baklažanai
-
Svarainių kompotas
-
Konservuoti kopūstai
-
Aviečių marmeladas
-
Raudonųjų serbentų drebučiai su vanile
-
Konservuoti špinatai
-
Raudonųjų serbentų kompotas
-
Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais
-
Konservuoti žiediniai kopūstai
-
Itališkos daržovių salotos
-
Braškių uogienė
-
Konservuoti baravykai
-
šparaginės pupelės - marinate
-
Konservuoti burokėliai
-
Juodieji serbentai savo sultyse
-
Juodujų serbentų kompotas
Šaldyti grybai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Grybai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežius nuvalytus grybus galima užšaldyti kaip mėsą ir žuvį. Tokius grybus galima išlaikyti ilgesnį laiką. Tačiau vieną kartą atšildžius, būtina juos suvartoti, kad nesugestų. Atšildyti grybai iš karto vartojami įvairiems patiekalams gaminti, panašiai kaip ir švieži.
Šaldyti geriausia baravykus, nes kiti grybai gali parasti skonį ir patapti neskaniais, o kai kuriais atvejais ir toksiškais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
