Šviežius nuvalytus grybus galima užšaldyti kaip mėsą ir žuvį. Tokius grybus galima išlaikyti ilgesnį laiką. Tačiau vieną kartą atšildžius, būtina juos suvartoti, kad nesugestų. Atšildyti grybai iš karto vartojami įvairiems patiekalams gaminti, panašiai kaip ir švieži.
Šaldyti geriausia baravykus, nes kiti grybai gali parasti skonį ir patapti neskaniais, o kai kuriais atvejais ir toksiškais.

Šaldyti grybai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | grybai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Džemas iš juodųjų serbentų
-
Cukinijų desertas 'dovana iš virtuvės'
-
Raudonųjų serbentų uogienė
-
Agrastinis kompotas
-
Konservuoti pomidorai
-
Greitas vyšnių kompotas
-
Konservuoti aguročiai
-
Juodieji serbentai savo sultyse
-
Rauginti agurkai žiemai
-
Kaukazinių slyvaičių tyrė
-
Gervuogių kompotas su obuoliais
-
Konservuota agurkų mišrainė
-
Grybų sultys
-
Cukinijos žiemai
-
Konservuoti aštrūs baklažanai
-
Aštrūs rauginti agurkai
-
Rauginti agurkai
-
Svarainiai cukruje
-
Juodųjų serbentų kompotas
-
Konservuotos paprikos su pomidorais
Šaldyti grybai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Grybai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežius nuvalytus grybus galima užšaldyti kaip mėsą ir žuvį. Tokius grybus galima išlaikyti ilgesnį laiką. Tačiau vieną kartą atšildžius, būtina juos suvartoti, kad nesugestų. Atšildyti grybai iš karto vartojami įvairiems patiekalams gaminti, panašiai kaip ir švieži.
Šaldyti geriausia baravykus, nes kiti grybai gali parasti skonį ir patapti neskaniais, o kai kuriais atvejais ir toksiškais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...