Šviežius nuvalytus grybus galima užšaldyti kaip mėsą ir žuvį. Tokius grybus galima išlaikyti ilgesnį laiką. Tačiau vieną kartą atšildžius, būtina juos suvartoti, kad nesugestų. Atšildyti grybai iš karto vartojami įvairiems patiekalams gaminti, panašiai kaip ir švieži.
Šaldyti geriausia baravykus, nes kiti grybai gali parasti skonį ir patapti neskaniais, o kai kuriais atvejais ir toksiškais.

Šaldyti grybai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | grybai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuotos vyšnios
-
Konservuoti žirneliai
-
Juodieji serbentai savo sultyse
-
Marinuoti agrastai
-
Aguročių ikra "Uošvės liežuvis"
-
Konservuoti kopūstai
-
Pikantiški pomidorai su cinamonu
-
Obuolienė
-
Konservuotas kiaulienos troškinys
-
Aviečių džemas
-
Slyvų uogienė
-
Kaukazinių slyvaičių uogienė
-
Konservuota adžika
-
Braškių uogienė
-
Paprikia su medum
-
Agrastų uogienė
-
Moliūgų ir persikų uogienė
-
Vyšnių kompotas
-
Itališkos daržovių salotos
-
Spanguolių ir morkų marmeladas
Šaldyti grybai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Grybai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežius nuvalytus grybus galima užšaldyti kaip mėsą ir žuvį. Tokius grybus galima išlaikyti ilgesnį laiką. Tačiau vieną kartą atšildžius, būtina juos suvartoti, kad nesugestų. Atšildyti grybai iš karto vartojami įvairiems patiekalams gaminti, panašiai kaip ir švieži.
Šaldyti geriausia baravykus, nes kiti grybai gali parasti skonį ir patapti neskaniais, o kai kuriais atvejais ir toksiškais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...