Šviežius nuvalytus grybus galima užšaldyti kaip mėsą ir žuvį. Tokius grybus galima išlaikyti ilgesnį laiką. Tačiau vieną kartą atšildžius, būtina juos suvartoti, kad nesugestų. Atšildyti grybai iš karto vartojami įvairiems patiekalams gaminti, panašiai kaip ir švieži.
Šaldyti geriausia baravykus, nes kiti grybai gali parasti skonį ir patapti neskaniais, o kai kuriais atvejais ir toksiškais.
Šaldyti grybai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | grybai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aguročių ikra "Uošvės liežuvis"
- Pomidorai savo sultyse be odelių
- Kaukazinių slyvaičių tyrė
- Aviečių ir baltųjų serbentų uogienė
- Pipirmėtės sultys
- Braškinė uogienė
- Kriaušienė
- Saldžiarūgščiai marinuoti pomidorai
- Konservuoti žirneliai
- Mėlynių kompotas
- Saldžiai rūgštūs marinuoti agurkai
- Slyvų - aronijų kompotas
- Apelsininė cukinija
- Vasaros gėrybių lečo Rugpjūtis
- Kaukazinių slyvaičių uogienė
- Agrastinis kompotas
- Rabarbarai žiemai
- Apelsininė cukinija
- Konservuoti pomidorai
- Pomidorai su želatina
Šaldyti grybai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Grybai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežius nuvalytus grybus galima užšaldyti kaip mėsą ir žuvį. Tokius grybus galima išlaikyti ilgesnį laiką. Tačiau vieną kartą atšildžius, būtina juos suvartoti, kad nesugestų. Atšildyti grybai iš karto vartojami įvairiems patiekalams gaminti, panašiai kaip ir švieži.
Šaldyti geriausia baravykus, nes kiti grybai gali parasti skonį ir patapti neskaniais, o kai kuriais atvejais ir toksiškais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...