Šviežius nuvalytus grybus galima užšaldyti kaip mėsą ir žuvį. Tokius grybus galima išlaikyti ilgesnį laiką. Tačiau vieną kartą atšildžius, būtina juos suvartoti, kad nesugestų. Atšildyti grybai iš karto vartojami įvairiems patiekalams gaminti, panašiai kaip ir švieži.
Šaldyti geriausia baravykus, nes kiti grybai gali parasti skonį ir patapti neskaniais, o kai kuriais atvejais ir toksiškais.

Šaldyti grybai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | grybai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Konservuoti aštrūs baklažanai
-
Rabarbarai žiemai
-
Slyvų - aronijų kompotas
-
Pikantiški pomidorai su cinamonu
-
Marinuotos vyšnios
-
Agrastų marmeladas
-
Agrastų uogienė
-
Aguročių ikra "Uošvės liežuvis"
-
Kriaušienė
-
Šaldyti grybai
-
Paprasta vyšnių uogienė
-
Rauginti agurkai žiemai
-
Agurkų mišrainė su perlinėm kruopom
-
Marinuoti agrastai
-
Raudonųjų serbentų drebučiai su vanile
-
Figų džemas
-
Marinuoti burokėliai
-
Greitas vyšnių kompotas
-
Marinuotas geltonų slyvų saldžiarūgštis padažas
-
Aviečių uogienė- džemas
Šaldyti grybai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Grybai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežius nuvalytus grybus galima užšaldyti kaip mėsą ir žuvį. Tokius grybus galima išlaikyti ilgesnį laiką. Tačiau vieną kartą atšildžius, būtina juos suvartoti, kad nesugestų. Atšildyti grybai iš karto vartojami įvairiems patiekalams gaminti, panašiai kaip ir švieži.
Šaldyti geriausia baravykus, nes kiti grybai gali parasti skonį ir patapti neskaniais, o kai kuriais atvejais ir toksiškais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...