Šviežius nuvalytus grybus galima užšaldyti kaip mėsą ir žuvį. Tokius grybus galima išlaikyti ilgesnį laiką. Tačiau vieną kartą atšildžius, būtina juos suvartoti, kad nesugestų. Atšildyti grybai iš karto vartojami įvairiems patiekalams gaminti, panašiai kaip ir švieži.
Šaldyti geriausia baravykus, nes kiti grybai gali parasti skonį ir patapti neskaniais, o kai kuriais atvejais ir toksiškais.
Šaldyti grybai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | grybai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Saldžiai rūgštūs marinuoti agurkai
- Agrastų marmeladas
- Rauginti agurkai žiemai
- Agrastų uogienė
- Obuolių ir moliūgų uogienė
- Žemuogės cukruje
- Cukinijų- ananasų konservai
- Konservuoti kopūstai
- Aštrūs rauginti agurkai
- Gudobelių uogienė
- Konservuotos rūgštynės
- Slyvų kompotas
- Spanguolių ir morkų marmeladas
- Obuolienė
- Rabarbarų kompotas
- Pomidorai savo sultyse
- Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais
- Juodų serbentų uogienė
- Pipirmėtės sultys
- Slyvų - aronijų kompotas
Šaldyti grybai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Grybai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežius nuvalytus grybus galima užšaldyti kaip mėsą ir žuvį. Tokius grybus galima išlaikyti ilgesnį laiką. Tačiau vieną kartą atšildžius, būtina juos suvartoti, kad nesugestų. Atšildyti grybai iš karto vartojami įvairiems patiekalams gaminti, panašiai kaip ir švieži.
Šaldyti geriausia baravykus, nes kiti grybai gali parasti skonį ir patapti neskaniais, o kai kuriais atvejais ir toksiškais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...