Kiaušinius suplakti su cukrumi iki tirštų putų. Tada į ta pačia mase sumaišyti krakmolą, kakava, kepimo miltelius ir kokosu drožles ir vėl viska išmaišyti. Skarda išklokite kepimo popieriumi, supilkite tešla ir kepti iki 200 C temperatūroje 8-10 min. Kepini palikite atvesti.
Įdarui : inde pašildykite indeli kondensuotą pieną (kad suskystėtų), į ji įberkite šokolado drožles ir pakaitinti maišydami, kol šokoladas ištirps. Šiltą įdarą užtepkite ant pagrindo, suvyniokit i popierių. Kelias valandas palaikykite šaldytuve, kad sustingtu. Skanaus :)

Šokoladinis vyniotinis su kokosais
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai | kakava |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
3 vienetai | kiaušiniai |
1 stiklinė | cukrus |
100 mililitrų | krakmolas |
50 gramų | kokosas (drožlės) |
250 mililitrų | kondensuotas pienas |
150 gramų | juodojo šokolado (drožlės) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aguoninis biskvitas
-
Moliūgų pyragas
-
Kalėdinis keksiukas
-
Vaniliniai keksiukai su maskarponės kremu
-
Tortas iš krekerių "Žuvytės"
-
Neapolietiškas pyragas
-
Vyniotinis su varške
-
Močiutės bandelės su obuoliais
-
Tortas "Žozefina"
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su vyšnių įdaru
-
Žagarėliai
-
Grikių duona
-
Pyragaičiai "Aebleskiver" su bananų įdaru
-
Bulvinės bandelės
-
Obuolių spurgos be mielių
-
Imbieriniai sausainukai
-
Trupininis pyragas su varške ir nektarinais
-
Dieviški eklerai
-
Krapų duona
-
Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su pikantiškomis salotomis
Šokoladinis vyniotinis su kokosais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kakava,
2 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Cukrus,
1 stiklinė -
Krakmolas,
100 mililitrų -
Kokosas, drožlės,
50 gramų -
Kondensuotas pienas,
250 mililitrų -
Juodasis šokoladas, drožlės,
150 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius suplakti su cukrumi iki tirštų putų. Tada į ta pačia mase sumaišyti krakmolą, kakava, kepimo miltelius ir kokosu drožles ir vėl viska išmaišyti. Skarda išklokite kepimo popieriumi, supilkite tešla ir kepti iki 200 C temperatūroje 8-10 min. Kepini palikite atvesti.
Įdarui : inde pašildykite indeli kondensuotą pieną (kad suskystėtų), į ji įberkite šokolado drožles ir pakaitinti maišydami, kol šokoladas ištirps. Šiltą įdarą užtepkite ant pagrindo, suvyniokit i popierių. Kelias valandas palaikykite šaldytuve, kad sustingtu. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (3)
-
kakalialia
2016-01-20 12:23
Sitas daiktas yra total blöd!!!!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...