
Sparneliai po morkų ir pievagrybių patalu
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų | vištų sparneliai |
150 gramų | pievagrybiai |
2 vienetai | morkos |
2 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | paprika |
4 skiltelės | česnakas |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | prieskonių vištienai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Sparnelius ištrinti vištienos prieskoniais ir keptuvėje apkepti. Morkas sutarkuoti burokine tarka ir pradėti kepti aliejuje įkaitintoje keptuvėje.
2.
Šiek tiek apkepus, sudėti smulkiai supjaustytus svogūnus ir česnaką, taip pat šiaudeliais supjaustytą raudonąją papriką.
3.
Atskirai apkepti pievagrybius, viską suversti ant morkų, uždėti pomidorų padažo, išmaišyti ir šiek tiek apkepti.
4.
Apkeptos vištienos sparnelius sudėti į stiklinį indą, apkloti morkomis ir pievagrybiais (prieš tai paragauti ar užtenka sūrumo ir jeigu reikia įdėti druskos) ir iki 150 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kepti 35 min. uždengus folija.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena su persikais ir kariu
-
Višta vyne
-
„Saulytė“
-
Aluje kepti vištų sparneliai
-
Vištienos ir baklažanų apkepas
-
Vištienos file džiūvėvėsliuose
-
Vištiena jogurto marinate
-
Viščiukas citrininis
-
Filiukai pataluose
-
Kotletai pomidorų padaže
-
Aštri vištiena
-
Keptos kurapkos
-
"Girta vištiena"
-
Vištienos apkepas su obuoliais
-
Vištienos krūtinėlės japoniškai
-
Kepta višta su obuolių įdaru
-
Vištienos užkepėlė
-
Vištienos troškinys su pupelėmis
-
Kalakutienos pjausniai
-
Vištiena su ryžiais
Sparneliai po morkų ir pievagrybių patalu
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištų sparneliai,
500 gramų -
Pievagrybiai,
150 gramų -
Morkos,
2 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Paprika,
1 vienetas -
Česnakas,
4 skiltelės -
Pomidorų padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Prieskoniai vištienai ,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sparnelius ištrinti vištienos prieskoniais ir keptuvėje apkepti. Morkas sutarkuoti burokine tarka ir pradėti kepti aliejuje įkaitintoje keptuvėje.
Šiek tiek apkepus, sudėti smulkiai supjaustytus svogūnus ir česnaką, taip pat šiaudeliais supjaustytą raudonąją papriką.
Atskirai apkepti pievagrybius, viską suversti ant morkų, uždėti pomidorų padažo, išmaišyti ir šiek tiek apkepti.
Apkeptos vištienos sparnelius sudėti į stiklinį indą, apkloti morkomis ir pievagrybiais (prieš tai paragauti ar užtenka sūrumo ir jeigu reikia įdėti druskos) ir iki 150 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kepti 35 min. uždengus folija.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai