Skanesnio jautienos didkepsnio nesate valgę! Marmurinė mėsos struktūra kepant neišdžiovina mėsos o suteikia tobula skonį ir sultingumą. Prieš valgant šį kepsnį būtų galima tyliai pasimelsti, kad liežuvio neprarytume iš skanumo!
Nors mėsos kepsnys yra apie 1 kg svorio, o apimtimi tikrai primena pirmykščio žmogaus kuoką, jo pasigaminimas nėra sudėtingas, ypatingai šiltuoju metų laiku.
Brandintos jautienos nereikia nei marinuoti nei gardinti prieskoniais, tačiau jei jau labai norisi iškepus didkepsnį pabarstykite pipirais ir druska. Viskas ko Jums reikės tai kokybiškos, brandintos jautienos bei gali pateikti su šviežiomis daržovėmis.

TOMAHAWK brandintos jautienos didkepsnis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas | jautiena (brandintas steikas TOMAHAWK) |
1 žiupsnelis | pipirai |
1 žiupsnelis | druska |
šiek tiek | daržovės (šviežios) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Havajų pica
-
Anties krūtinėlės kepsniai su pievagrybiais, bulvių koše ir daržovėmis
-
Jautienos kepsnys
-
Vištienos pyragas su grybais
-
Irmos paukštiena patale
-
Skryliai su šoninės padažu
-
Keptas upėtakis
-
Studentiški pusryčiai
-
Sojos troškinys su pievagrybiais
-
Tailandietiški žuvies blyneliai
-
Ežero šašlykas
-
Varškėtukai
-
Kopūstų lapų apkepas su mėsa
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Kepsnys “Kelmas”
-
Kiaulienos guliašas aluje
-
Raugintais kopūstais kimšta žąsis
-
Kiaulienos su kruopom apkepas
-
Keptas veršienos kumpis su obuoliais
-
Vištiena su persikais ir kariu
TOMAHAWK brandintos jautienos didkepsnis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Jautiena, brandintas steikas TOMAHAWK,
1 kilogramas -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis - Daržovės, šviežios
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Skanesnio jautienos didkepsnio nesate valgę! Marmurinė mėsos struktūra kepant neišdžiovina mėsos o suteikia tobula skonį ir sultingumą. Prieš valgant šį kepsnį būtų galima tyliai pasimelsti, kad liežuvio neprarytume iš skanumo!
Nors mėsos kepsnys yra apie 1 kg svorio, o apimtimi tikrai primena pirmykščio žmogaus kuoką, jo pasigaminimas nėra sudėtingas, ypatingai šiltuoju metų laiku.
Brandintos jautienos nereikia nei marinuoti nei gardinti prieskoniais, tačiau jei jau labai norisi iškepus didkepsnį pabarstykite pipirais ir druska. Viskas ko Jums reikės tai kokybiškos, brandintos jautienos bei gali pateikti su šviežiomis daržovėmis.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...