Skanesnio jautienos didkepsnio nesate valgę! Marmurinė mėsos struktūra kepant neišdžiovina mėsos o suteikia tobula skonį ir sultingumą. Prieš valgant šį kepsnį būtų galima tyliai pasimelsti, kad liežuvio neprarytume iš skanumo!
Nors mėsos kepsnys yra apie 1 kg svorio, o apimtimi tikrai primena pirmykščio žmogaus kuoką, jo pasigaminimas nėra sudėtingas, ypatingai šiltuoju metų laiku.
Brandintos jautienos nereikia nei marinuoti nei gardinti prieskoniais, tačiau jei jau labai norisi iškepus didkepsnį pabarstykite pipirais ir druska. Viskas ko Jums reikės tai kokybiškos, brandintos jautienos bei gali pateikti su šviežiomis daržovėmis.

TOMAHAWK brandintos jautienos didkepsnis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas | jautiena (brandintas steikas TOMAHAWK) |
1 žiupsnelis | pipirai |
1 žiupsnelis | druska |
šiek tiek | daržovės (šviežios) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Makaronai su krevetėmis ir vištiena
-
Keptas kalakutas
-
Šparaginės pupelės
-
Pikantiški veršienos kepsniai
-
Saldžiarūgštė vištiena
-
Kepti vištų sparneliai prie alaus
-
Virta apkepinta vištiena
-
Skrudintos daržovės su grybais
-
Guliašas su kiauliena
-
Bajoriška antis su slyvomis ir obuolių sultimis
-
Troškinta veršiena
-
Antis, įdaryta džiovintomis slyvomis, razinomis ir obuoliais
-
Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
-
Įdaryta cukinija
-
Šutintas upėtakis
-
Savo sultyse marinuoti šašlykai
-
Vištienos užkepėlė
-
Kiaulienos šašlykai greitai
-
Gardus varškės apkepas
-
Farširuota lydeka kepta orkaitėje
TOMAHAWK brandintos jautienos didkepsnis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Jautiena, brandintas steikas TOMAHAWK,
1 kilogramas -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Druska,
1 žiupsnelis - Daržovės, šviežios
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Skanesnio jautienos didkepsnio nesate valgę! Marmurinė mėsos struktūra kepant neišdžiovina mėsos o suteikia tobula skonį ir sultingumą. Prieš valgant šį kepsnį būtų galima tyliai pasimelsti, kad liežuvio neprarytume iš skanumo!
Nors mėsos kepsnys yra apie 1 kg svorio, o apimtimi tikrai primena pirmykščio žmogaus kuoką, jo pasigaminimas nėra sudėtingas, ypatingai šiltuoju metų laiku.
Brandintos jautienos nereikia nei marinuoti nei gardinti prieskoniais, tačiau jei jau labai norisi iškepus didkepsnį pabarstykite pipirais ir druska. Viskas ko Jums reikės tai kokybiškos, brandintos jautienos bei gali pateikti su šviežiomis daržovėmis.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...