
200 gramų | margarinas |
3 vienetai | kiaušiniai |
200 gramų | grietinė |
500 gramų | kvietiniai miltai |
250 mililitrų | kondensuotas pienas |
1 stiklinė | razinos |
20 vienetų | abrikosų (džiovinti) |
šiek tiek | aliejaus (formai patepti) |
Atšaldytą tešlą sutarkuojame stambia trintuve ir kepame ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos 150 C temperatūros orkaitėje kol lengvai paruduos. Iškepus trupinius dar lengvai palaužome rankomis, kad neliktų didelių gabalų. Trupinius, razinas ir supjaustytus abrikosus suberiame į puodą. Kondensuotą pieną (su neatidarytu indeliu) verdame puode su vandeniu apie 2 val. Atvėsusį jį sudedame į trupinius ir gerai išmaišome. Kepimo formą patepame aliejumi. Į ją sudedame paruoštą masę, paslegiame ir laikome per naktį. Trupinių pyragą išimame iš formos ir parą laikome kambario temperatūroje, kad apdžiūtų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šimtalapis su razinomis
-
Obuolių ir aviečių pyragas
-
Pynė su džemu
-
Varškinis keksas
-
Apverstas ananasinis pyragas
-
Kakavinis Napoleonas
-
Skanus obuolių pyragas
-
Karamelinis pyragas
-
Pyragas "Magdė"
-
Drėgnas šokoladinis pyragas
-
Krokodilas
-
Mielinis pyragas su obuoliais
-
Mano pyragas
-
Tiramisu
-
A la Brownie
-
Vaisių tortas
-
Šokoladinis pyragas "Širdelė"
-
Jogurtinis pyragas
-
Pyragas su agrastais ir vyšniom
-
Šokoladionis keksas
Trupiniuotis

- Paruošimo laikas:
-
Margarinas,
200 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Grietinė,
200 gramų -
Kvietiniai miltai,
500 gramų -
Kondensuotas pienas,
250 mililitrų -
Razinos,
1 stiklinė -
Abrikosai, džiovinti,
20 vienetų - Aliejus, formai patepti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Iš trupiniams skirtų produktų išminkome tešlą ir 3-5 val. ją, suvyniotą į maistinę plėvelę, laikome šaldytuve.
Atšaldytą tešlą sutarkuojame stambia trintuve ir kepame ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos 150 C temperatūros orkaitėje kol lengvai paruduos. Iškepus trupinius dar lengvai palaužome rankomis, kad neliktų didelių gabalų. Trupinius, razinas ir supjaustytus abrikosus suberiame į puodą. Kondensuotą pieną (su neatidarytu indeliu) verdame puode su vandeniu apie 2 val. Atvėsusį jį sudedame į trupinius ir gerai išmaišome. Kepimo formą patepame aliejumi. Į ją sudedame paruoštą masę, paslegiame ir laikome per naktį. Trupinių pyragą išimame iš formos ir parą laikome kambario temperatūroje, kad apdžiūtų.
Komentarai (5)
-
alytus
2015-02-11 22:14
Verdama 2 val. Todėl, kad gautūsi rudas kaip rudu du
-
Mildute
2014-04-01 17:58
Atrodo skaniai :) tik kodėl reikia dvi valandas kaitinti kondensuotą pieną?
-
:)
2014-02-05 19:58
Labai skanus sitas dalykas, bet foto tai visiskai ne i tema. Atrodo jis visai kitaip, panasiai kaip kukuruzai su irisais