![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
200 gramų | margarinas |
3 vienetai | kiaušiniai |
200 gramų | grietinė |
500 gramų | kvietiniai miltai |
250 mililitrų | kondensuotas pienas |
1 stiklinė | razinos |
20 vienetų | abrikosų (džiovinti) |
šiek tiek | aliejaus (formai patepti) |
Atšaldytą tešlą sutarkuojame stambia trintuve ir kepame ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos 150 C temperatūros orkaitėje kol lengvai paruduos. Iškepus trupinius dar lengvai palaužome rankomis, kad neliktų didelių gabalų. Trupinius, razinas ir supjaustytus abrikosus suberiame į puodą. Kondensuotą pieną (su neatidarytu indeliu) verdame puode su vandeniu apie 2 val. Atvėsusį jį sudedame į trupinius ir gerai išmaišome. Kepimo formą patepame aliejumi. Į ją sudedame paruoštą masę, paslegiame ir laikome per naktį. Trupinių pyragą išimame iš formos ir parą laikome kambario temperatūroje, kad apdžiūtų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Meduoliukas
-
Kokosinis pyragas
-
Trupininis pyragas su varške ir persikais
-
Kefyro pyragas Zebriukas
-
Vanilinis obuolių pyragas
-
Moliūgų pyragas su grietinėlės glaistu
-
Pyragas su kriaušėmis
-
Rusiškas morkų pyragas
-
Graikų pyragas
-
Napoleonas iš sluoksniuotos bemielės tešlos
-
Vyniotinis su obuoliene
-
Vasaros slyvų pyragas
-
Morkų pyragas su riešutais
-
Obuolių pyragas
-
Velykinis pyragas
-
Vyšnių tortas
-
Trupiniuotis su slyvomis
-
Varškės pyragas
-
Greitas ir skanus varškės apkepas
-
Šventnis varškės pyragas su vyšniomis
Trupiniuotis
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
- Paruošimo laikas:
-
Margarinas,
200 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Grietinė,
200 gramų -
Kvietiniai miltai,
500 gramų -
Kondensuotas pienas,
250 mililitrų -
Razinos,
1 stiklinė -
Abrikosai, džiovinti,
20 vienetų - Aliejus, formai patepti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Iš trupiniams skirtų produktų išminkome tešlą ir 3-5 val. ją, suvyniotą į maistinę plėvelę, laikome šaldytuve.
Atšaldytą tešlą sutarkuojame stambia trintuve ir kepame ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos 150 C temperatūros orkaitėje kol lengvai paruduos. Iškepus trupinius dar lengvai palaužome rankomis, kad neliktų didelių gabalų. Trupinius, razinas ir supjaustytus abrikosus suberiame į puodą. Kondensuotą pieną (su neatidarytu indeliu) verdame puode su vandeniu apie 2 val. Atvėsusį jį sudedame į trupinius ir gerai išmaišome. Kepimo formą patepame aliejumi. Į ją sudedame paruoštą masę, paslegiame ir laikome per naktį. Trupinių pyragą išimame iš formos ir parą laikome kambario temperatūroje, kad apdžiūtų.
Komentarai (5)
-
alytus
2015-02-11 22:14
Verdama 2 val. Todėl, kad gautūsi rudas kaip rudu du
-
Mildute
2014-04-01 17:58
Atrodo skaniai :) tik kodėl reikia dvi valandas kaitinti kondensuotą pieną?
-
:)
2014-02-05 19:58
Labai skanus sitas dalykas, bet foto tai visiskai ne i tema. Atrodo jis visai kitaip, panasiai kaip kukuruzai su irisais