Vištieną apibarstome druska ir pipirais.
Vištienos gabaliukus/dalis iš abiejų pusių apkepiname.
Supilame grietinėlę ir verdame 25 minutes.
Sūrį smulkiai sutarkuojame ir sumaišome su pienu ir krakmolu.
Ant vištienos dalių uždedame sūrio masės, apvoliojame džiūvėsėliuose ir dar kartą apkepame keptuvėje.

Vištiena pietums
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
4 valgomieji šaukštai | pienas |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
1.5 kilogramo | vištiena (šlaunelės ir kt.) |
500 mililitrų | grietinėlės, 35% (10-15% riebumo) |
200 gramų | sūris (fermentinis) |
1 arbatinis šaukštelis | krakmolas |
1 sauja | džiūvėsėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Maltos vištienos kepsnys
-
Vištų kepenėlės su ananasais
-
Vištienos troškinys su pupelėmis
-
Sparneliai su kariu
-
Įdaryta vištienos krūtinėlė
-
Vištienos apkepas su obuoliais
-
Vištienos vyniotinis su moliūgų sėklomis
-
Keptos vištos blauzdelės
-
Vištienos pyragas
-
Vištiena su mocarela ir čiobreliais, kadagio uogomis bei raudonėliu
-
Troškinys čenachinėse
-
Troškinta vištiena kinietiškai
-
Višta su apelsinais
-
Koteltukai - rutuliukai
-
Kepta žąsis su obuoliais
-
Sultingas vištienos kepsnys
-
Vištienos kepsneliai su itališkais prieskoniais
-
Kepta laukinė antis (ar žąsis)
-
Kepsniukai iš vištienos gabaliukų
-
Makaronai su vištiena
Vištiena pietums
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pienas,
4 valgomieji šaukštai - Aliejus
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
-
Vištiena, šlaunelės ir kt.,
1.5 kilogramo -
Grietinėlė, 35%, 10-15% riebumo,
500 mililitrų -
Sūris, fermentinis,
200 gramų -
Krakmolas,
1 arbatinis šaukštelis -
Džiūvėsėliai,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną apibarstome druska ir pipirais.
Vištienos gabaliukus/dalis iš abiejų pusių apkepiname.
Supilame grietinėlę ir verdame 25 minutes.
Sūrį smulkiai sutarkuojame ir sumaišome su pienu ir krakmolu.
Ant vištienos dalių uždedame sūrio masės, apvoliojame džiūvėsėliuose ir dar kartą apkepame keptuvėje.
Reklama:
Komentarai (2)
-
loreta
2012-11-29 15:32
labai skanu,gaminausi si patiekala,patiko mano visai seimai. :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...