Vištieną apibarstome druska ir pipirais.
Vištienos gabaliukus/dalis iš abiejų pusių apkepiname.
Supilame grietinėlę ir verdame 25 minutes.
Sūrį smulkiai sutarkuojame ir sumaišome su pienu ir krakmolu.
Ant vištienos dalių uždedame sūrio masės, apvoliojame džiūvėsėliuose ir dar kartą apkepame keptuvėje.

Vištiena pietums
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
4 valgomieji šaukštai | pienas |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
1.5 kilogramo | vištiena (šlaunelės ir kt.) |
500 mililitrų | grietinėlės, 35% (10-15% riebumo) |
200 gramų | sūris (fermentinis) |
1 arbatinis šaukštelis | krakmolas |
1 sauja | džiūvėsėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos krūtinėlė su pievagrybiais
-
Bulvių košė su vištiena
-
Kepta višta su bulvytėmis
-
Traškūs vištos sparneliai
-
Raugintais kopūstais kimšta žąsis
-
Vištienos kukulaičiai su pomidorų padažu
-
Vištienos juostelės su sezamu
-
Kotletai pomidorų padaže
-
Vištiena su ryžiais
-
Anties krūtinėlės kepsniai su pievagrybiais, bulvių koše ir daržovėmis
-
Kepta antis, įdaryta rome brinkintomis razinomis
-
Grilyje kapta vištienos filė
-
Sparneliai su spanguolėmis
-
Sojų marinatas vištienai
-
Vištienos ir ryžių maltinukai
-
Vištiena su kopūstais
-
Netikras zuikis su vištiena
-
Vištiena, šutinta su daržovėmis
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Makaronai su vištiena
Vištiena pietums
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pienas,
4 valgomieji šaukštai - Aliejus
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
-
Vištiena, šlaunelės ir kt.,
1.5 kilogramo -
Grietinėlė, 35%, 10-15% riebumo,
500 mililitrų -
Sūris, fermentinis,
200 gramų -
Krakmolas,
1 arbatinis šaukštelis -
Džiūvėsėliai,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną apibarstome druska ir pipirais.
Vištienos gabaliukus/dalis iš abiejų pusių apkepiname.
Supilame grietinėlę ir verdame 25 minutes.
Sūrį smulkiai sutarkuojame ir sumaišome su pienu ir krakmolu.
Ant vištienos dalių uždedame sūrio masės, apvoliojame džiūvėsėliuose ir dar kartą apkepame keptuvėje.
Reklama:
Komentarai (2)
-
loreta
2012-11-29 15:32
labai skanu,gaminausi si patiekala,patiko mano visai seimai. :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...