Į verdantį vandenį suberti manų kruopas, maišant 2 min. pakaitinti ant nedidelės ugnies, nukelti ir 10-15 min. laikyti uždengus.
Trynius ištrinti su cukrumi, baltymus išplakti atskirai.
Energingai įmaišyti paeiliui citrinos žievelę, trynius, baltymus.
Labai gerai suplakti, įmaišyti sultis.
Tai vokiečių ir Pabaltijo virtuvių saldus ir sotus patiekalas, tiekiamas dažniausiai pusryčiams. Gaminamas iš manų kruopų, pieno (grietinėlės), kiaušinių, cukraus ir kokių nors rūgščių sulčių arba citrinų, serbentų, spanguolių kisieliaus. Skirtingai nuo košių, bubertas ne verdamas, o tik užvirinamas. Jis maistingesnis už košę.
Vokiškas bubertas
INGREDIENTAI:
0.75 stiklinės | manų kruopos |
0.5 litro | pienas |
4 vienetai | kiaušiniai |
10 valgomųjų šaukštų | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | citrinos (žievelė) |
1 stiklinė | kisielius |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Ryžių košė su obuoliais, razinomis ir cinamonu
- Graikiški spagečiai su malta mėsa
- Bulvių kukuliai
- Grikių plovas su vištiena
- Avižinė košė
- Skani manų košė
- Bulvių košė su grybais
- Aukso spalvos šilkinė moliūgų košė
- Spagečiai su pomidorų padažu
- Karamelinė košė
- Perlinių kruopų košė
- Raudonieji ryžiai su vištiena ir daržovėmis
- Grikių košė su pievagrybių padažu
- Manų košė su bananais
- Itališka manų kruopų sriuba
- Moliūgų ir obuolių košė
- Skani bulvių košė
- Vaikiška tyrelė
- Smaližių avižinė košė
- Žirnienė su grybais
Vokiškas bubertas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Manų kruopos,
3/4 stiklinės -
Pienas,
0.5 litro -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Cukrus,
10 valgomųjų šaukštų -
Citrinos, žievelė,
1 arbatinis šaukštelis -
Kisielius,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į verdantį vandenį suberti manų kruopas, maišant 2 min. pakaitinti ant nedidelės ugnies, nukelti ir 10-15 min. laikyti uždengus.
Trynius ištrinti su cukrumi, baltymus išplakti atskirai.
Energingai įmaišyti paeiliui citrinos žievelę, trynius, baltymus.
Labai gerai suplakti, įmaišyti sultis.
Tai vokiečių ir Pabaltijo virtuvių saldus ir sotus patiekalas, tiekiamas dažniausiai pusryčiams. Gaminamas iš manų kruopų, pieno (grietinėlės), kiaušinių, cukraus ir kokių nors rūgščių sulčių arba citrinų, serbentų, spanguolių kisieliaus. Skirtingai nuo košių, bubertas ne verdamas, o tik užvirinamas. Jis maistingesnis už košę.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Asta
2013-02-12 02:12
Kol kas Vokietijoje gyvenama manu kruopu neradau :D
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...