
Faršo užkepėlė su daržovėmis
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 kilogramas | kiaulienos faršas |
200 gramų | pievagrybiai |
2 vienetai | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
50 gramų | fermentinio sūrio |
3 skiltelės | česnakas |
1 pundelis | svogūnų laiškai |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 žiupsnelis | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Faršą pagardinkite prieskoniais, įtarkuokite vieną morką ir česnako.
2.
Dėkite į kepimo indą, viršų ištepkite majonezu ir pabarstykite svogūno laiškais.
3.
Keptuvėje kepkite daržoves ir svogūnus, morką ir pievagrybius, kol sumikštės. Pravėsusias daržoves dėkite ant faršo ir užtarkuokite sūrio.
4.
Kepkite orkaitėje apie 40 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėsos apkepas
-
Daržovių ir mėsos apkepas
-
Faršo, paprikos ir pomidorų apkepas
-
Sočiausioji pica
-
Cukinijų apkepas
-
Mėsos apkepas
-
Vištienos ir pievagrybių pyragas
-
Faršo užkepėlė su daržovėmis
-
Apkepas
-
Pievagrybių apkepas
-
Garfildo lazanija
-
Soti pica
-
Vištienos pyragas
-
Mėsos apkepėlė
-
Žiedinių kopūstų apkepas
-
Apkepas „La Graikija“
-
Vištienos apkepas su obuoliais
-
Bulvių ir faršo apkepas
-
Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
-
Griežčių apkepas su mėsa
Faršo užkepėlė su daržovėmis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiaulienos faršas,
1 kilogramas -
Pievagrybiai,
200 gramų -
Morkos,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Fermentinis sūris,
50 gramų -
Česnakas,
3 skiltelės -
Svogūnų laiškai,
1 pundelis -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Prieskoniai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gražina
Gaminimo eiga:
Faršą pagardinkite prieskoniais, įtarkuokite vieną morką ir česnako.
Dėkite į kepimo indą, viršų ištepkite majonezu ir pabarstykite svogūno laiškais.
Keptuvėje kepkite daržoves ir svogūnus, morką ir pievagrybius, kol sumikštės. Pravėsusias daržoves dėkite ant faršo ir užtarkuokite sūrio.
Kepkite orkaitėje apie 40 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
-
Gabija
2018-11-08 17:12
Garnyro nereikia jokio?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...