
Tešlai: | ||
4 vienetai | kiaušiniai | |
4 valgomieji šaukštai | miltai | |
4 valgomieji šaukštai | cukrus | |
Kremui: | ||
200 gramų | varškė | |
150 gramų | sviestas | |
0.5 pakelio | kondensuotas pienas | |
1 vienetas | citrinos | |
Pabarstymui: | ||
šiek tiek | cukraus pudra |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Plokštainis diena-naktis
-
Tirolietiškas pyragas su abrikosais
-
Obuolių pyragas
-
Erikos šokoladinis pyragas su karameliniais obuoliais ir šokolado užpilu
-
Trupininis pyragas
-
Pyragas "Prie arbatos"
-
Greitas varškės apkepas
-
Karamelinis pyragas
-
Obuolių pyragas
-
Aguonų pyragas su "DanSukker" vaniliniu cukrumi su tikra vanile
-
Obuolių pyragas
-
Vaflinis pyragas
-
Tiramisu
-
Ramunės obuolių pyragas
-
Žydų meduolis
-
Džiovintų vaisių pyragas
-
Trupininis pyragas su varške ir persikais
-
Obulių pyragas "Tau, mamyte"
-
Pyragas su sūriu, kumpiu ir alyvuogėmis
-
Firminis mamos persikų pyragas
Gardusis Kuršėnų vyniotinis

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Varškė,
200 gramų -
Sviestas,
150 gramų -
Kondensuotas pienas,
0.5 pakelio -
Citrinos,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Cukraus pudra
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Paruoškite biskvitą: kiaušinių trynius išplakite su cukrumi iki purumo. Suberkite miltus ir gerai išmaišykite. Atskirai standžiai išplakite baltymus. Viską atsargiai šaukštu išmaišykite iki vientisumo. Biskvito tešla turi būti puri, nesukritusi.
Tešlą pilkite į kepimo popieriumi išklotą formą ir kepkite iki 200°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje 12-15 minučių. Iškeptą biskvitą išverskite ant milteliniu cukrumi pabarstyto rankšluosčio, suvyniokite ir atvėsinkite.
Minkštą sviestą išsukite iki purumo, nuolat maišydami supilkite kondensuotą pieną, sukrėskite varškę, pagardinkite citrinų sultimis ir gerai išplakite. Biskvitą ištepkite kremu, susukite, suvyniokite į foliją ir palaikykite šaldytuve bent dvi valandas, kad sustingtų. Pabarstykite milteliniu cukrumi. Skanaus!