
Goa žuvies padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | česnakas (skiltelė) |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
0.5 arbatinio šaukštelio | imbieras (geltonasis, maltas) |
0.25 mililitro | sultinys (žuvies) |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | citrinų sultys |
1 vienetas | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Svogūnas ir česnakas smulkiai supjaustomi ir truputį pakepinami įkaitintame aliejuje, įberiama imbiero miltelių ir 3—4 min. patroškinama ant mažos ugnies. Suplaktas kiaušinis sumaišomas su žuvies sultiniu ir, pamažu maišant, supilamas į padažą (jis turi sutirštėti). Įberiama druskos, įpilama citrinos sulčių. Padažas naudojamas žuvies patiekalams.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Viskio karamelė
-
Tikra Guacamole
-
Šokolado padažas
-
Česnako padažas
-
Marinatas vištienai
-
Padažas bulvėms
-
Agurkų padažas
-
Kelmučių - marinatas
-
Šviežių grybų padažas
-
Pievagrybių padažas
-
Krienų padažas prie mėsos
-
Medaus padažas
-
Uogų padažas blynams
-
Spanguolių padažas
-
Jogurto ir agurkų padažiukas
-
Mango padažas
-
Labai greitai paruošiamas padažas
-
Pomidorų, krienų ir česnakų padažas
-
Pievagrybių padažas
-
Padažas keptai mėsai
Goa žuvies padažas
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Česnakas, skiltelė,
1 vienetas -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Imbieras, geltonasis, maltas,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Sultinys, žuvies,
1/4 mililitro -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Druska
- Citrinų sultys
-
Svogūnai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnas ir česnakas smulkiai supjaustomi ir truputį pakepinami įkaitintame aliejuje, įberiama imbiero miltelių ir 3—4 min. patroškinama ant mažos ugnies. Suplaktas kiaušinis sumaišomas su žuvies sultiniu ir, pamažu maišant, supilamas į padažą (jis turi sutirštėti). Įberiama druskos, įpilama citrinos sulčių. Padažas naudojamas žuvies patiekalams.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Rasa
2011-01-11 09:38
0,25 mililitro 8-| , čia tai bajeris :-D
-
(anonimas)
2010-12-23 14:41
%-) %-) %-) %-) :-( :-D :super: %-) :-) :-(
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...