1 kilogramas | kalmarai (švieži) |
1 stiklinė | kvietiniai miltai |
0.5 stiklinės | krakmolas (kukurūzų) |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
120 mililitrų | vanduo |
1 vienetas | kiaušiniai (išplaktas) |
2 stiklinės | aliejaus |
Į šią masę pavilgyti kalmarus.
Į keptuvę įpilti likusį aliejų ir jį įkaitinti ir į jį gražiai sudėti kalmarus ir kepti iki kol paruduos.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Keptos vištų blauzdelės
- Žuvies kukulaičiai
- Žuvies ir pupelių blynai
- Skanus varškės apkepas
- Su kefyru marinuoti šašlykai
- Pietų kotletukai
- Kotletukai ant laužo
- Lašiša orkaitėję su saulėgrąžomis
- Skanus šašlykiukas
- Pikantiškas vištienos krūtinėlės kepsnys
- Įdaryta kepta kiauliena
- Kepsniukai iš vištienos gabaliukų
- Makaronų apkepas su obuoliais
- Mamos picos padas
- Karpis, troškintas piene
- Dešrelės su įdaru
- Įdaryti kalmarai
- Mėsos gabaliukai su bulvėmis folijoje
- Karališkoji silkė
- Šamų kotletukai
Kalmarai kiniškai Jow Yow Yee
- Paruošimo laikas:
-
Kalmarai, švieži,
1 kilogramas -
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Krakmolas, kukurūzų,
0.5 stiklinės -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Vanduo,
120 mililitrų -
Kiaušiniai, išplaktas,
1 vienetas -
Aliejus,
2 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kalmarus išvalyti, nuplauti ir supjaustyti kiekvieną kalmarą į 4 dalis. Į puodelį suberti miltus, krakmolą, kepimo miltelius ir druską. Maišant supilti šaltą vandenį, plaktą kiaušinį, 20 g. aliejaus. Viską gerai išplakti.
Į šią masę pavilgyti kalmarus.
Į keptuvę įpilti likusį aliejų ir jį įkaitinti ir į jį gražiai sudėti kalmarus ir kepti iki kol paruduos.
Komentarai (12)
-
:D
2013-11-25 13:53
Kalmarai kinietiskai, o nuotrauka kreveciu :D
-
nu jo
2013-03-20 14:17
ziuriu ir as kur tas kinietiskumas... jei jau druska naudojama o ne soja tai labai labai kiniskai - lietuviska
-
indre
2012-05-05 23:00
pokstini nke gal tuomet gali pasidalinti idejomis.labai butu vertinga info is ziancio zmogaus ;))))
-
cairex
2010-08-04 10:37
pokstininke tu esi wisiskai teisus.... kinija cia wisai nekwepia... as pats daznai einu i kinieciu restorana pawalgyti.... . cia elementariausias lietuwiskas karbonadas.... tik wietoj kiaulienos.... yra kalmaras.... :-D
-
pokstininkas
2010-02-15 08:17
ir kame cia tas kinietiskumas? galejot truputi pasitelkti fantazija,o jei jau drystat kazka rasyt tai bent suprantat ka rasote?Kinieciu virtuve ismanau puikiai,o cia dar toli.
-
Kamile
2009-02-28 11:26
Skanu
-
Kamile
2009-02-28 11:26
:super: :ok: