
1 kilogramas | kalmarai (švieži) |
1 stiklinė | kvietiniai miltai |
0.5 stiklinės | krakmolas (kukurūzų) |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
120 mililitrų | vanduo |
1 vienetas | kiaušiniai (išplaktas) |
2 stiklinės | aliejaus |
Į šią masę pavilgyti kalmarus.
Į keptuvę įpilti likusį aliejų ir jį įkaitinti ir į jį gražiai sudėti kalmarus ir kepti iki kol paruduos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
„Farfalle“ makaronai su jūros gėrybėmis
-
Romšteksas majonezo padaže
-
Šparaginės pupelės
-
Bulvių košė su vištiena
-
Auksinės šlaunelės
-
Pikantiški kalakutienos šašlykai
-
Krabų lazdelių kotletukai su majonezu
-
Sūrio ir kiaušinių vyniotinis
-
Grilyje keptos daržovės
-
Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
-
Kalakutienos krūtinėlė šokolado padaže "Mole Poblano"
-
Musak
-
Vištienos suktinukai su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru
-
Višta ispaniškai
-
Vištiena su kalendra tailandietiškai
-
Mėsa su apelsinais
-
Cikorijų apkepas su mėsa
-
Triušienos mėsos iešmeliai
-
Virtos kiaulės kojos
-
Makaronai su vištiena
Kalmarai kiniškai Jow Yow Yee

- Paruošimo laikas:
-
Kalmarai, švieži,
1 kilogramas -
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Krakmolas, kukurūzų,
0.5 stiklinės -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Vanduo,
120 mililitrų -
Kiaušiniai, išplaktas,
1 vienetas -
Aliejus,
2 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kalmarus išvalyti, nuplauti ir supjaustyti kiekvieną kalmarą į 4 dalis. Į puodelį suberti miltus, krakmolą, kepimo miltelius ir druską. Maišant supilti šaltą vandenį, plaktą kiaušinį, 20 g. aliejaus. Viską gerai išplakti.
Į šią masę pavilgyti kalmarus.
Į keptuvę įpilti likusį aliejų ir jį įkaitinti ir į jį gražiai sudėti kalmarus ir kepti iki kol paruduos.
Komentarai (12)
-
:D
2013-11-25 13:53
Kalmarai kinietiskai, o nuotrauka kreveciu :D
-
nu jo
2013-03-20 14:17
ziuriu ir as kur tas kinietiskumas... jei jau druska naudojama o ne soja tai labai labai kiniskai - lietuviska
-
indre
2012-05-05 23:00
pokstini nke gal tuomet gali pasidalinti idejomis.labai butu vertinga info is ziancio zmogaus ;))))
-
cairex
2010-08-04 10:37
pokstininke tu esi wisiskai teisus.... kinija cia wisai nekwepia... as pats daznai einu i kinieciu restorana pawalgyti.... . cia elementariausias lietuwiskas karbonadas.... tik wietoj kiaulienos.... yra kalmaras.... :-D
-
pokstininkas
2010-02-15 08:17
ir kame cia tas kinietiskumas? galejot truputi pasitelkti fantazija,o jei jau drystat kazka rasyt tai bent suprantat ka rasote?Kinieciu virtuve ismanau puikiai,o cia dar toli.
-
Kamile
2009-02-28 11:26
Skanu
-
Kamile
2009-02-28 11:26
:super: :ok: