![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
1 kilogramas | kalmarai (švieži) |
1 stiklinė | kvietiniai miltai |
0.5 stiklinės | krakmolas (kukurūzų) |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
120 mililitrų | vanduo |
1 vienetas | kiaušiniai (išplaktas) |
2 stiklinės | aliejaus |
Į šią masę pavilgyti kalmarus.
Į keptuvę įpilti likusį aliejų ir jį įkaitinti ir į jį gražiai sudėti kalmarus ir kepti iki kol paruduos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Margaritos varškės apkepas
-
Lietuviški "sushiai"
-
Keptas triušis garstyčių ir medaus marinate
-
Kiaulienos ir varškės maltinukai
-
Dzūkiškos bandos ant kopūsto lapo
-
Indiškai kepta kiauliena
-
Jautienos ir bulvių apkepas
-
Įdarytos bandelės
-
Keptas upėtakis
-
Aštrios naminės dešrelės ant laužo
-
Grikių blynai
-
Austrijos varškėtis
-
Keptos rudmėsės svieste
-
Arvydo kepinti ryžiai su kardamonu
-
Sparneliai po morkų ir pievagrybių patalu
-
Troškinti agurkai su įdaru
-
Kotletukai šventiškai
-
Šeimos pusryčiai "Gėlytės"
-
Sriuba "Tom Yum Kung"
-
Avienos ir paukštienos šašlykas - kebabas
Kalmarai kiniškai Jow Yow Yee
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
- Paruošimo laikas:
-
Kalmarai, švieži,
1 kilogramas -
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Krakmolas, kukurūzų,
0.5 stiklinės -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Vanduo,
120 mililitrų -
Kiaušiniai, išplaktas,
1 vienetas -
Aliejus,
2 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kalmarus išvalyti, nuplauti ir supjaustyti kiekvieną kalmarą į 4 dalis. Į puodelį suberti miltus, krakmolą, kepimo miltelius ir druską. Maišant supilti šaltą vandenį, plaktą kiaušinį, 20 g. aliejaus. Viską gerai išplakti.
Į šią masę pavilgyti kalmarus.
Į keptuvę įpilti likusį aliejų ir jį įkaitinti ir į jį gražiai sudėti kalmarus ir kepti iki kol paruduos.
Komentarai (12)
-
:D
2013-11-25 13:53
Kalmarai kinietiskai, o nuotrauka kreveciu :D
-
nu jo
2013-03-20 14:17
ziuriu ir as kur tas kinietiskumas... jei jau druska naudojama o ne soja tai labai labai kiniskai - lietuviska
-
indre
2012-05-05 23:00
pokstini nke gal tuomet gali pasidalinti idejomis.labai butu vertinga info is ziancio zmogaus ;))))
-
cairex
2010-08-04 10:37
pokstininke tu esi wisiskai teisus.... kinija cia wisai nekwepia... as pats daznai einu i kinieciu restorana pawalgyti.... . cia elementariausias lietuwiskas karbonadas.... tik wietoj kiaulienos.... yra kalmaras.... :-D
-
pokstininkas
2010-02-15 08:17
ir kame cia tas kinietiskumas? galejot truputi pasitelkti fantazija,o jei jau drystat kazka rasyt tai bent suprantat ka rasote?Kinieciu virtuve ismanau puikiai,o cia dar toli.
-
Kamile
2009-02-28 11:26
Skanu
-
Kamile
2009-02-28 11:26
:super: :ok: