![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Kiauliena bulgariškai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
600 gramų | kiauliena |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | petražolės |
0.5 stiklinės | konservuoti žirneliai |
1 vienetas | aitriosios paprikos (nemaltas, mažas) |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
2 vienetai | svogūnai |
5 vienetai | paprika |
250 gramų | šparaginės pupelės |
4 vienetai | bulvių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Mėsa supjaustoma vidutinio dydžio gabalais ir kartu su stambiai supiaustytais svogūnais apkepinama verdančiame aliejuje. Įberiama pipirų ir druskos. Baigiant mėsą kepti, sukrečiami žirneliai, kubeliais supjaustytos bulvės, nuvalyti, skridinėliais supjaustyti ankštiniai pipirai (jų sėklalizdžiai išimami), nuvalytos, smulkiai supjaustytos šparaginės pupelės. Petražolės smulkiai supjaustomos ir sumaišomos su apkepintais produktais. Įpylus 1—2 stiklines karšto vandens, troškinama karštoje orkaitėje su raudonuoju pipiru.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Maltos jautienos vyniotiniai
-
Kiauliena aštriame padaže
-
Kepenėlių troškinys
-
Troškinta aviena su moliūgais
-
Mėsa su pipirais
-
Triušienos troškinys
-
Morkų troškinys su vištiena
-
Troškinta triušiena su burokėlių salotomis
-
Maltiniai su grybų padažu
-
Taškuoti sodžiaus kukuliukai
-
Vištienos paelija
-
Aviena su špinatais
-
Virta veršienos krūtininė
-
Troškinti kopūstai su kiaulės kojomis
-
Troškinti kiaulių inkstai
-
Troškinta žuvis
-
Kotletų troškinys
-
Troškinta kiauliena su daržovėmis
-
Stirnienos troškinys
-
Plovas su brokoliais
Kiauliena bulgariškai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena,
600 gramų - Juodieji pipirai
- Druska
- Petražolės
-
Konservuoti žirneliai,
0.5 stiklinės -
Aitrioji paprika, nemaltas, mažas,
1 vienetas -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Paprika,
5 vienetai -
Šparaginės pupelės,
250 gramų -
Bulvės,
4 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsa supjaustoma vidutinio dydžio gabalais ir kartu su stambiai supiaustytais svogūnais apkepinama verdančiame aliejuje. Įberiama pipirų ir druskos. Baigiant mėsą kepti, sukrečiami žirneliai, kubeliais supjaustytos bulvės, nuvalyti, skridinėliais supjaustyti ankštiniai pipirai (jų sėklalizdžiai išimami), nuvalytos, smulkiai supjaustytos šparaginės pupelės. Petražolės smulkiai supjaustomos ir sumaišomos su apkepintais produktais. Įpylus 1—2 stiklines karšto vandens, troškinama karštoje orkaitėje su raudonuoju pipiru.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...