Kuršėnų vyniotnis
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| Tešlai: | ||
| 4 vienetai | kiaušiniai | |
| 4 valgomieji šaukštai | miltai | |
| 4 valgomieji šaukštai | cukrus | |
| Įdarui: | ||
| 180 gramų | sviestas | |
| 180 gramų | varškė | |
| 0.5 skardinės | kondensuotas pienas | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kiaušinių trynius išplakti su cukrumi iki purumo. Sudėti miltus ir gerai išmaišyti.
2.
Iki standumo išplakti baltymus ir sudėti į trynių masę. Atsargiai šaukštu išmaišyti tešlą iki vientisos masės. Tešlą supilti ant kepimo popieriumi išklotos orkaitės skardos, paskirstyti ją tolygiai per visą skardą.
3.
Kepti iki 200 C įkaitintoje orkaitėje 10 - 15 minučių. Iškepusį biskvitą suvynioti ir atvėsinti.
4.
Įdarui iki purumo išplakti minkštą sviestą. Plakant pilti kondensuotą pieną. Tada sudėti varškę ir viską gerai išmaišyti iki vientisos masės.
5.
Išvynioti atvėsusį biskvitą, ant jo užtepti varškės įdarą ir vėl suvynioti į vyniotinį. Palaikyti šaldytuve apie 2 valandas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bananų ir obuolienės pyragas
-
Prancūziškas pyragas
-
Pyragas prie sultinio ar sriubos
-
Obuolių pyragas
-
Cinamoninis vyniotinis su obuoliais
-
Šventnis varškės pyragas su vyšniomis
-
Slyvų pyragas
-
Kokosinis pyragas
-
Gardusis slyvų pyragas
-
Daniškas kalėdinis pyragas
-
Citrininis vyniotinukas su uogiene
-
Morkų pyragas
-
Niujorko pyragas
-
Obuolių ir datulių pyragas su kokosų kepure
-
Biskvitinis, purus uogų pyragas
-
Pyragas - naikintuvas
-
Obuolių pyragas
-
Tobulo skonio rudens pyragas
-
Varškinis pyragas su obuoliais
-
Velykinė pynė
Kuršėnų vyniotnis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Sviestas,
180 gramų -
Varškė,
180 gramų -
Kondensuotas pienas,
0.5 skardinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinių trynius išplakti su cukrumi iki purumo. Sudėti miltus ir gerai išmaišyti.
Iki standumo išplakti baltymus ir sudėti į trynių masę. Atsargiai šaukštu išmaišyti tešlą iki vientisos masės. Tešlą supilti ant kepimo popieriumi išklotos orkaitės skardos, paskirstyti ją tolygiai per visą skardą.
Kepti iki 200 C įkaitintoje orkaitėje 10 - 15 minučių. Iškepusį biskvitą suvynioti ir atvėsinti.
Įdarui iki purumo išplakti minkštą sviestą. Plakant pilti kondensuotą pieną. Tada sudėti varškę ir viską gerai išmaišyti iki vientisos masės.
Išvynioti atvėsusį biskvitą, ant jo užtepti varškės įdarą ir vėl suvynioti į vyniotinį. Palaikyti šaldytuve apie 2 valandas.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
