Padažui papildomai reikės: pusė šaukšto miltų, šaukštas sviesto, kiaušinio trynys, citrinos žievelė.
Išvalytas lynas supjaustomas, pabarstomas druska, pipirais ir sudedamas viena eile į puodą kartu su svieste pakepintais grybais bei svogūnais. Užpiltas sultimis, šutinamas. Miltai pakepinami svieste, įberiama tarkuotos citrinos žievelės, atskiedžiama šutinio sultiniu, įplakamas trynys, pavirinama. Šiuo padažu užpilama pusdubenyje sudėta žuvis. Tiekiama su grybais.
Lynas, šutintas su grybais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | lynas |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
2 stiklinės | baravykai (apvirti) |
2 vienetai | svogūnai |
2 stiklinės | obuolių sultys |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Užkandėlė su „Klasikine“ silke
- Kepti karpiai
- Žuvies užkepėlė
- Sicilijos ešerys
- Orkaitėje kepta lašiša
- Plekšnės filė su plutele
- Žuvis pagal Ingą
- Kepta žuvis jogurto padaže
- Karpis, šutintas aluje
- Afrikinis šamas orkaitėje su daržovėmis
- Keptas karpis su pomidorais
- Žuvies kukuliai
- Menkės apkepas su grybais
- Menkės kotletukai su baravykais
- Žuvies pudingas
- Dorada su bulvėmis ispaniskai
- Bulvių apkepas su svogūnais
- Žuvis ekvadorietiškai kokosų pieno padaže
- Paltusas (juodasis) su daržovėmis
- Kepta žuvis su grybais
Lynas, šutintas su grybais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Lynas,
1 kilogramas -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Baravykai, apvirti,
2 stiklinės -
Svogūnai,
2 vienetai -
Obuolių sultys,
2 stiklinės - Kvapieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Padažui papildomai reikės: pusė šaukšto miltų, šaukštas sviesto, kiaušinio trynys, citrinos žievelė.
Išvalytas lynas supjaustomas, pabarstomas druska, pipirais ir sudedamas viena eile į puodą kartu su svieste pakepintais grybais bei svogūnais. Užpiltas sultimis, šutinamas. Miltai pakepinami svieste, įberiama tarkuotos citrinos žievelės, atskiedžiama šutinio sultiniu, įplakamas trynys, pavirinama. Šiuo padažu užpilama pusdubenyje sudėta žuvis. Tiekiama su grybais.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...