Padažui papildomai reikės: pusė šaukšto miltų, šaukštas sviesto, kiaušinio trynys, citrinos žievelė.
Išvalytas lynas supjaustomas, pabarstomas druska, pipirais ir sudedamas viena eile į puodą kartu su svieste pakepintais grybais bei svogūnais. Užpiltas sultimis, šutinamas. Miltai pakepinami svieste, įberiama tarkuotos citrinos žievelės, atskiedžiama šutinio sultiniu, įplakamas trynys, pavirinama. Šiuo padažu užpilama pusdubenyje sudėta žuvis. Tiekiama su grybais.

Lynas, šutintas su grybais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | lynas |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
2 stiklinės | baravykai (apvirti) |
2 vienetai | svogūnai |
2 stiklinės | obuolių sultys |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvis su garstyčiomis
-
Skumbrė mikrobanginėje
-
Rūkytas Karpis
-
Pica su lašiša
-
Česnakinės čili krevetės "Firminės"
-
Krevetės su saulėje džiovintų pomidorų, špinatų ir grietinėlės padažu
-
Ant iešmo keptas ungurys
-
Margaritos žuvies apkepas
-
Karališkas Grill otas
-
Lašišos apkepas
-
Tilapija su špinatais pomidorų - šafrano padaže
-
Kepta lašiša tešloje
-
Silkė su slyvomis ir muskatu
-
Lašišos šašlykas su paprikomis
-
Žuvies blyneliai su krevetėmis
-
Lašišos kepsneliai
-
Menkės kukuliai
-
Orkaitėje keptos dorados
-
Žuvies kotletai
-
Plekšnė su špinatais ir feta
Lynas, šutintas su grybais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Lynas,
1 kilogramas -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Baravykai, apvirti,
2 stiklinės -
Svogūnai,
2 vienetai -
Obuolių sultys,
2 stiklinės - Kvapieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Padažui papildomai reikės: pusė šaukšto miltų, šaukštas sviesto, kiaušinio trynys, citrinos žievelė.
Išvalytas lynas supjaustomas, pabarstomas druska, pipirais ir sudedamas viena eile į puodą kartu su svieste pakepintais grybais bei svogūnais. Užpiltas sultimis, šutinamas. Miltai pakepinami svieste, įberiama tarkuotos citrinos žievelės, atskiedžiama šutinio sultiniu, įplakamas trynys, pavirinama. Šiuo padažu užpilama pusdubenyje sudėta žuvis. Tiekiama su grybais.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...