Padažui papildomai reikės: pusė šaukšto miltų, šaukštas sviesto, kiaušinio trynys, citrinos žievelė.
Išvalytas lynas supjaustomas, pabarstomas druska, pipirais ir sudedamas viena eile į puodą kartu su svieste pakepintais grybais bei svogūnais. Užpiltas sultimis, šutinamas. Miltai pakepinami svieste, įberiama tarkuotos citrinos žievelės, atskiedžiama šutinio sultiniu, įplakamas trynys, pavirinama. Šiuo padažu užpilama pusdubenyje sudėta žuvis. Tiekiama su grybais.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Lynas, šutintas su grybais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | lynas |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
2 stiklinės | baravykai (apvirti) |
2 vienetai | svogūnai |
2 stiklinės | obuolių sultys |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aromatinga ant grotelių kepta žuvis
-
Keptas upėtakis
-
Lašiša su citrina
-
Keptas upėtakis
-
Keptos plekšnės
-
Žuvies pudingas
-
Menkės kukuliai
-
Kepta lašiša su svogūnais ir sūriu
-
Žuvis tešloje
-
Žuvies užkepėlė
-
Žuvies pyragas
-
Kepta menkė su bulvėmis
-
Skumbrė pievagrybių padaže
-
Lašiša orkaitėję su saulėgrąžomis
-
Saidos filė su ryžiais
-
Lašiša grietinėlės padaže
-
Žuvytės tešloje
-
Karpis pietums
-
Keptas įdarytas karpis
-
Menkė su apelsinais
Lynas, šutintas su grybais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Lynas,
1 kilogramas -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Baravykai, apvirti,
2 stiklinės -
Svogūnai,
2 vienetai -
Obuolių sultys,
2 stiklinės - Kvapieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Padažui papildomai reikės: pusė šaukšto miltų, šaukštas sviesto, kiaušinio trynys, citrinos žievelė.
Išvalytas lynas supjaustomas, pabarstomas druska, pipirais ir sudedamas viena eile į puodą kartu su svieste pakepintais grybais bei svogūnais. Užpiltas sultimis, šutinamas. Miltai pakepinami svieste, įberiama tarkuotos citrinos žievelės, atskiedžiama šutinio sultiniu, įplakamas trynys, pavirinama. Šiuo padažu užpilama pusdubenyje sudėta žuvis. Tiekiama su grybais.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...