Kvietinius miltus sumaišykite su kepimo milteliais arba soda. Kiaušinius išplakite su cukrumi, medumi, aliejumi ir pasukomis.
Į skystą masę suberkite cinamoną, žiupsnelį druskos ir miltų mišinį.
Į tešlą įmaišykite riešutus.
Tešlą supilkite į kepimo formą.
Kepkite 40 minučių 180° C orkaitėje.
Medaus pyragas su riešutais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 0.5 arbatinio šaukštelio | cinamonas |
| šiek tiek | druska |
| 250 gramų | kvietiniai miltai |
| 10 gramų | kepimo milteliai |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 100 gramų | cukrus (rudasis) |
| 5 valgomieji šaukštai | medus |
| 100 mililitrų | aliejaus |
| 120 mililitrų | pasukos |
| 100 gramų | kedro riešutai (riešutai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Citrininis morkų pyragas su medumi
-
Manų kruopų pyragas su uogomis
-
Varškės pyragas su obuoliais
-
Skonio kelias su abrikosais
-
Rudeniškas moliūgų skanumynas
-
Everestas
-
Šokoladinis pyragas puodelyje
-
Velykinė banda
-
Pyragas su uogomis prie karštos arbatos
-
Skanausias varškės pyragas
-
Obuolių „Šarlotė“
-
Pyragas su obuoliais
-
Ryžių pyragas su silke
-
Obuolių pyragas su riešutais
-
Marmurinis keksas
-
Slyvų pyragas
-
Braziliškas keksas
-
Cukinijų pyragas
-
Drezdeno tortas
-
Purus pyragas
Medaus pyragas su riešutais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Cinamonas,
0.5 arbatinio šaukštelio - Druska
-
Kvietiniai miltai,
250 gramų -
Kepimo milteliai,
10 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Cukrus, rudasis,
100 gramų -
Medus,
5 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
100 mililitrų -
Pasukos,
120 mililitrų -
Kedro riešutai, riešutai,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kvietinius miltus sumaišykite su kepimo milteliais arba soda. Kiaušinius išplakite su cukrumi, medumi, aliejumi ir pasukomis.
Į skystą masę suberkite cinamoną, žiupsnelį druskos ir miltų mišinį.
Į tešlą įmaišykite riešutus.
Tešlą supilkite į kepimo formą.
Kepkite 40 minučių 180° C orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Lina
2016-03-17 15:19
labai skanu tik vietoj riesutu dejau razinu nes neturejau riesutu.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
