
Putino uogų drebučiai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 litras | putinas (uogų sultys) |
200 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Gaminama iš natūralių nuskaidrintų sulčių. Sultis supilti į emaliuotą indą, įdėti cukraus (200 g į 1 L sulčių), ir šildyti nuolat maišant, kol jis ištirps, nukošti per marlę ir virti 40—50 minučių. Paruoštus drebučius išpilstyti į karštus stiklainius, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sūdyti agurkai
-
Mėlynių uogienė
-
Rauginti agurkai žiemai
-
Pomidorai su želatina
-
Figų džemas
-
Marinuotos šparaginės pupelės
-
Marinuotos vyšnios
-
Gudobelių uogienė
-
Marinuotos paprikos
-
Sedulos vaisių drebučiai
-
Cukinijų- ananasų konservai
-
Marinuoti agrastai
-
Gervuogių kompotas su obuoliais
-
Marinuotos voveraitės
-
Raugerškio uogos, trintos su cukrumi
-
Kaukazinių slyvaičių tyrė
-
Aviečių džemas
-
Marinuoti agurkai
-
Cukinijų kompotas su svarainiais
-
Marinuoti grybai (su saldžiarūgščiu „Pikant fix“)
Putino uogų drebučiai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Putinas, uogų sultys,
1 litras -
Cukrus,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gaminama iš natūralių nuskaidrintų sulčių. Sultis supilti į emaliuotą indą, įdėti cukraus (200 g į 1 L sulčių), ir šildyti nuolat maišant, kol jis ištirps, nukošti per marlę ir virti 40—50 minučių. Paruoštus drebučius išpilstyti į karštus stiklainius, hermetiškai uždaryti ir ataušinti.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...