Šokoladą supjaustykite kubeliais.
ą.
Pyragas „Trys norai“
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
4 vienetai | kiaušiniai |
30 gramų | aguonų |
150 gramų | cukrus |
150 gramų | sviestas |
50 gramų | riešutai |
50 gramų | juodojo šokolado |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
300 gramų | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
2.
Riešutus (graikinius, lazdyno ar migdolų) sukapokite.
3.
Minkštą sviestą išsukite su cukrumi.
4.
Į sviesto masę įmaišykite kiaušinius. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir įmaišykite į tešlą.
5.
Tešlą padalinkite į tris lygias dalis. Į vieną dalį įmaišykite riešutus, į kitą - šokoladą, o į trečią - aguonas.
6.
Į kepimo formą pirmiausiai dėkite tešlą su riešutais, po to - su šokoladu ir ant viršaus - tešlą su aguonomis.
7.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Kepkite 1 valandą.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sūrio pyragas
- Varškės apkepas su bananais
- Pyragas „Skanumėlis“
- Meduolis
- Graikinių riešutų pyragas
- Pascha
- Obuolių pyragas
- Obuolių pyragas
- Elzaso tortas
- Varškės apkepas su juodaisiais serbentais
- Varškės pyragas su vyšniomis
- Pyragas su persikais
- Varškės ir kuskuso pyragas
- Kopūstų pyragas su žirniais
- Morkų pyragas
- Ūkininkų pyragas
- Obuolių ir varškės pyragas prie kavos
- Medaus pyragas su riešutais
- Brownies pyragas (tipiškas Norvegiškas)
- Meduoliukas
Pyragas „Trys norai“
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Aguonos,
30 gramų -
Cukrus,
150 gramų -
Sviestas,
150 gramų -
Riešutai,
50 gramų -
Juodasis šokoladas,
50 gramų -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Kvietiniai miltai,
300 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šokoladą supjaustykite kubeliais.
ą.Riešutus (graikinius, lazdyno ar migdolų) sukapokite.
Minkštą sviestą išsukite su cukrumi.
Į sviesto masę įmaišykite kiaušinius. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir įmaišykite į tešlą.
Tešlą padalinkite į tris lygias dalis. Į vieną dalį įmaišykite riešutus, į kitą - šokoladą, o į trečią - aguonas.
Į kepimo formą pirmiausiai dėkite tešlą su riešutais, po to - su šokoladu ir ant viršaus - tešlą su aguonomis.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Kepkite 1 valandą.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...