
Ruginių miltų kibinai mėgstantiems juodą duoną
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
450 gramų | ruginiai miltai |
2 vienetai | kiaušiniai |
150 gramų | grietinė |
200 gramų | margarinas (arba sviestas) |
500 gramų | kiauliena (riebi, faršas) |
3 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Svogūnus supjaustome kubeliais ir sumaišome su faršu, pagardiname druska, pipirais.
2.
Tešlai: Į miltus sutarkuojame sviestą ir pertriname rankomis iki vientisos masės. Tuomet dedame kiaušinius, grietinę, druską. Išminkome tešlą. Tešla paliekama pastovėti šaldytuve apie 1-2 val.
3.
Suformuojame kibinus bei kepame 200`C įkaitintoje orkaitėje apie 40 min. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Blynų tortas
-
Obuoliuotis "Diena - naktis"
-
Varškinis keksas
-
Skanus riešutų pyragas
-
Saulėgrąža
-
Juodųjų serbentų pyragas su varške
-
Apelsininiai sausainiukai
-
Citrininis varškės pyragas
-
Meduoliukai
-
Braškių pyragas
-
Obuoliniai keksiukai
-
Sausainiukai pailgiukai su varške
-
Krekeriai
-
Obuolių apkepas
-
Šventinė spelta miltų ir cinamono duona
-
Močiutės kaimiškos dešrelės
-
Imbierinis tortas Kalėdoms
-
Mielinis vyniotinis su aguonomis
-
Kisieliaus keksas
-
Vyniotinis su margu įdaru
Ruginių miltų kibinai mėgstantiems juodą duoną
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Ruginiai miltai,
450 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Grietinė,
150 gramų -
Margarinas, arba sviestas,
200 gramų -
Kiauliena, riebi, faršas,
500 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnus supjaustome kubeliais ir sumaišome su faršu, pagardiname druska, pipirais.
Tešlai: Į miltus sutarkuojame sviestą ir pertriname rankomis iki vientisos masės. Tuomet dedame kiaušinius, grietinę, druską. Išminkome tešlą. Tešla paliekama pastovėti šaldytuve apie 1-2 val.
Suformuojame kibinus bei kepame 200`C įkaitintoje orkaitėje apie 40 min. Skanaus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai