
Ruginių miltų kibinai mėgstantiems juodą duoną
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
450 gramų | ruginiai miltai |
2 vienetai | kiaušiniai |
150 gramų | grietinė |
200 gramų | margarinas (arba sviestas) |
500 gramų | kiauliena (riebi, faršas) |
3 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Svogūnus supjaustome kubeliais ir sumaišome su faršu, pagardiname druska, pipirais.
2.
Tešlai: Į miltus sutarkuojame sviestą ir pertriname rankomis iki vientisos masės. Tuomet dedame kiaušinius, grietinę, druską. Išminkome tešlą. Tešla paliekama pastovėti šaldytuve apie 1-2 val.
3.
Suformuojame kibinus bei kepame 200`C įkaitintoje orkaitėje apie 40 min. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių apkepas su šparagais
-
Paprastasis keksas
-
Keksiukai su šviesiu "DanSukker" sirupu ir džiovintomis papajomis
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Obuoliniai rageliai
-
Tinginių pyragas
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Apelsininiai keksiukai
-
Keksiukai su mėlynėmis
-
Čirviniai vafliai
-
Bananiniai SPELTA keksiukai
-
Trapūs,sultingi kibinai
-
Riešutinis vaflių tortas
-
Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis
-
Pyragas su varškės įdaru
-
Keksiukai su šviežiomis uogomis
-
Ruginių miltų bandelės
-
Migdolinis vyšnių tortas
-
Plikyti sausainiai
-
Drėgnas šokoladinis pyragas
Ruginių miltų kibinai mėgstantiems juodą duoną
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Ruginiai miltai,
450 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Grietinė,
150 gramų -
Margarinas, arba sviestas,
200 gramų -
Kiauliena, riebi, faršas,
500 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnus supjaustome kubeliais ir sumaišome su faršu, pagardiname druska, pipirais.
Tešlai: Į miltus sutarkuojame sviestą ir pertriname rankomis iki vientisos masės. Tuomet dedame kiaušinius, grietinę, druską. Išminkome tešlą. Tešla paliekama pastovėti šaldytuve apie 1-2 val.
Suformuojame kibinus bei kepame 200`C įkaitintoje orkaitėje apie 40 min. Skanaus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai