
Rusiškas morkų pyragas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | sviestas |
1 stiklinė | cukrus |
2 vienetai | kiaušiniai |
2 stiklinės | kvietiniai miltai |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
0.5 arbatinio šaukštelio | citrinos (žievelė) |
0.5 arbatinio šaukštelio | cinamonas |
2 stiklinės | morkos (tarkuotos) |
0.5 stiklinės | lazdyno riešutai (kapoti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Gerai išmaišyti sviestą su cukrumi. Sudėti išplaktus kiaušinius, citrinos žievelę, cinamono miltelius, tarkuotas morkas ir viską gerai išplakti. Suberti persijotus miltus su kepimo milteliais ir gerai išmaišyti. Supilti į sviestu pateptą kepimo formą ir apibarstyti kapotais migdolais. Kepti labai karštoje orkaitėje apie 1 val.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuolių pyragas su juodaisiais serbentais
-
Aronijų uogienės greitpyragis su migdolais ir kokosų drožlėmis
-
Ramunės obuolių pyragas
-
Pyragas "Karpatai"
-
Jogurtinis pyragas
-
Obuolių ir spanguolių pyragas
-
Mielinis vyniotinis su aguonomis
-
Paprastas obuolių pyrgas
-
Pupelių chocolate brownie
-
Morkų pyragas puodelyje
-
Karališkas obuolių pyragas su obuolių uogiene
-
Graikų pyragas
-
Paprastas pyragas su persikais
-
Bananų keksas
-
Citrininis pyragas
-
Jogurtinis pyragas
-
Aguonų ir rikotos sūrio pyragas
-
Amerikietiškas pyragas
-
Astos obuolių pyragas
-
Pyragas su žuvies įdaru
Rusiškas morkų pyragas
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
100 gramų -
Cukrus,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Citrinos, žievelė,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Cinamonas,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Morkos, tarkuotos,
2 stiklinės -
Lazdyno riešutai, kapoti,
0.5 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gerai išmaišyti sviestą su cukrumi. Sudėti išplaktus kiaušinius, citrinos žievelę, cinamono miltelius, tarkuotas morkas ir viską gerai išplakti. Suberti persijotus miltus su kepimo milteliais ir gerai išmaišyti. Supilti į sviestu pateptą kepimo formą ir apibarstyti kapotais migdolais. Kepti labai karštoje orkaitėje apie 1 val.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Egle
2015-11-04 17:14
Juokingas klausimas :D
-
ina
2014-10-01 21:44
tai vistik kokie riesutai? lazdynu ar migdolai?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...