Į dubenį sudėti vištos sparnelius, sudėti gabaliukais pjaustytą sviestą, trintą česnaką, berti druskos, pipirų ir viską išmaišykite rankomis, kad sviestas ir prieskoniai įsitrintų į sparnelius. Palaikykite šaldytuve apie valandą laiko. Kepkite įkaitintoje 180 - 200°C temp. orkaitėje, ant grotelių 30 - 40 minučių.
Patiekite su bulvėmis ar kitomis daržovėmis.
Skanaus.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Sviestiniai vištų sparneliai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
700 gramų | vištiena |
0.5 pakelio | sviestas |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | druska |
4 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Balandėliai su daržovių įdaru
-
Kiauliena su keptais pomidorais
-
Vištiena garų puode
-
Ryžių makaronai su vištiena ir daržovėmis
-
Vištienos filė su grybų padažu
-
Įdaryta kiaulienos šoninė
-
Rūkytas kalakutas
-
Kiaulienos išpjova su virtų kiaušiniu „pašot“
-
Vištų blauzdelės su voveraitėmis
-
Įdarytas kalakutas
-
Apkepas „Vienas ir du“
-
Jautienos kepsnys
-
Lašiša garuose
-
Skaniausiai paruoštos bulvės
-
Rūkytos žuvies užkepėlė
-
Šeimos pusryčiai "Gėlytės"
-
Veršienos kepenėlių troškinys
-
Šašlykas svogūnų marinate
-
Guliašas
-
Šernienos kepsnys lenkiškai
Sviestiniai vištų sparneliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištiena,
700 gramų -
Sviestas,
0.5 pakelio - Pipirai, juodieji
- Druska
-
Česnakas,
4 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į dubenį sudėti vištos sparnelius, sudėti gabaliukais pjaustytą sviestą, trintą česnaką, berti druskos, pipirų ir viską išmaišykite rankomis, kad sviestas ir prieskoniai įsitrintų į sparnelius. Palaikykite šaldytuve apie valandą laiko. Kepkite įkaitintoje 180 - 200°C temp. orkaitėje, ant grotelių 30 - 40 minučių.
Patiekite su bulvėmis ar kitomis daržovėmis.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...