
Traški vištiena
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
300 gramų | vištienos filė |
3 skiltelės | česnakas |
2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
2 arbatiniai šaukšteliai | kalendra (malta) |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
2 arbatiniai šaukšteliai | aitriosios paprikos (malta) |
3 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Vištienos file supjaustome norimo dydžio juostelėmis. Česnaką sutarkuoti arba suspausti spaustuku, sumaišyti su paprikomis, citrinos sultimis, malta kaledra ir druska. Visu šiuo mišiniu marinuojame vištiena apie 35 minutes. Įkaitiname puode aliejų arba fritiūrinėje. Vištienos juosteles voliojame į miltus, tada į kiaušinio plakinį ir į džiuvėsėlius. Tokias apvoliotas juosteles kepame aliejuje, kol gražiai paruduos. Apie 7 minutes. Patiekiame su padažu: apelsinų sultys, majonezas, česnako skiltelė ir šiek tiek pomidorų padažo. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sparneliai su kariu
-
Vištienos krūtinėlė
-
Kepta žąsis su obuoliais
-
Gardžioji vištiena
-
Šašlykas ant iešmo šventiškai
-
Vištienos kotletai su daržovėmis
-
Troškinta antis su daržovėmis
-
Vištiena, šutinta su daržovėmis
-
Vištienos kukuliai
-
Traški vištiena
-
Traškus viščiukas broileris su majonezo marinatu
-
Greiti vištienos kąsneliai
-
Vištienos krūtinėlės įdarytos sūriu, kumpiu ir ananasais
-
Troškintos vištų blauzdelės
-
Vištiena su ananasais
-
Vištienos širdelių blyneliai
-
Vištiena kinietiškai
-
Vištiena su ryžiais
-
Neįprasti kotletukai
-
Bajoriškai įdarytos putpelės
Traški vištiena
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Kvietiniai miltai
- Druska
-
Vištienos filė,
300 gramų -
Česnakas,
3 skiltelės -
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai -
Kalendra, malta,
2 arbatiniai šaukšteliai - Džiūvėsėliai
-
Aitrioji paprika, malta,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Kiaušiniai,
3 vienetai - Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos file supjaustome norimo dydžio juostelėmis. Česnaką sutarkuoti arba suspausti spaustuku, sumaišyti su paprikomis, citrinos sultimis, malta kaledra ir druska. Visu šiuo mišiniu marinuojame vištiena apie 35 minutes. Įkaitiname puode aliejų arba fritiūrinėje. Vištienos juosteles voliojame į miltus, tada į kiaušinio plakinį ir į džiuvėsėlius. Tokias apvoliotas juosteles kepame aliejuje, kol gražiai paruduos. Apie 7 minutes. Patiekiame su padažu: apelsinų sultys, majonezas, česnako skiltelė ir šiek tiek pomidorų padažo. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...