Traški vištiena
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
300 gramų | vištienos filė |
3 skiltelės | česnakas |
2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
2 arbatiniai šaukšteliai | kalendra (malta) |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
2 arbatiniai šaukšteliai | aitriosios paprikos (malta) |
3 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Vištienos file supjaustome norimo dydžio juostelėmis. Česnaką sutarkuoti arba suspausti spaustuku, sumaišyti su paprikomis, citrinos sultimis, malta kaledra ir druska. Visu šiuo mišiniu marinuojame vištiena apie 35 minutes. Įkaitiname puode aliejų arba fritiūrinėje. Vištienos juosteles voliojame į miltus, tada į kiaušinio plakinį ir į džiuvėsėlius. Tokias apvoliotas juosteles kepame aliejuje, kol gražiai paruduos. Apie 7 minutes. Patiekiame su padažu: apelsinų sultys, majonezas, česnako skiltelė ir šiek tiek pomidorų padažo. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištiena su daržovėmis bei grybais
- Vištienos filė su grybų padažu
- Kepta žąsis įdaryta kopūstais
- Kotletukai iš vištienos su sūriu
- Vištienos kotletukai su varške
- Vištienos apkepas
- Vištienos plovas
- Keptas kalakutas, įdarytas ryžiais
- Vištiena iš garpuodžio su daržovėmis
- Vištienos apkepas su obuoliais
- Pyragas su lašišos įdaru
- Vištiena su abrikosais
- Kepta šventinė žąsis
- Vištienos kukulaičiai su pomidorų padažu
- Vištienos suktinukai
- Višta vyne
- Vištienos pyragas su grybais
- Vištienos krūtinėlės steikas su keptu kopūstu
- Antis, įdaryta džiovintomis slyvomis, razinomis ir obuoliais
- Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
Traški vištiena
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Kvietiniai miltai
- Druska
-
Vištienos filė,
300 gramų -
Česnakas,
3 skiltelės -
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai -
Kalendra, malta,
2 arbatiniai šaukšteliai - Džiūvėsėliai
-
Aitrioji paprika, malta,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Kiaušiniai,
3 vienetai - Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos file supjaustome norimo dydžio juostelėmis. Česnaką sutarkuoti arba suspausti spaustuku, sumaišyti su paprikomis, citrinos sultimis, malta kaledra ir druska. Visu šiuo mišiniu marinuojame vištiena apie 35 minutes. Įkaitiname puode aliejų arba fritiūrinėje. Vištienos juosteles voliojame į miltus, tada į kiaušinio plakinį ir į džiuvėsėlius. Tokias apvoliotas juosteles kepame aliejuje, kol gražiai paruduos. Apie 7 minutes. Patiekiame su padažu: apelsinų sultys, majonezas, česnako skiltelė ir šiek tiek pomidorų padažo. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...