Troškinta menkė su kopūstais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | menkės |
0.5 stiklinės | kvietiniai miltai |
0.5 stiklinės | aliejaus |
2 vienetai | svogūnai |
1 litras | rauginti kopūstai |
0.3 stiklinės | pomidorų padažas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Išvalyta menkė, išėmus kaulus, supjaustoma, apvoliojama miltais ir apkepinama aliejuje. Rauginti kopūstai ištroškinami su svogūnais, aliejumi ir trupučiu vandens. Į puodą dedama eilėmis troškinti kopūstai ir menkė. Viskas užpilama pomidorų padažu ir orkaitėje troškinama. Tiekiama su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Lietuviška kopūstienė
- Grybienė
- Jautienos troškinys
- Pievagrybiai kepti su česnaku
- Vištiena su grybais
- Krabų lazdelių ir sūrio kotletukai
- Ispaniškas avinžirnių ir špinatų troškinys
- Troškintas sterkas
- Rudmėsės svogūnų padaže
- Kiaulienos troškinys
- Avienos šutinys su pupomis
- Virti kopūstai
- Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
- Sojos troškinys
- Troškintos bulvės
- Šutintos morkos su žirneliais
- Troškinti rauginti kopūstai su grybais
- Avienos troškinys
- Šventinis kiaulienos karis
- Daržovių troškinys
Troškinta menkė su kopūstais
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Menkės,
1 kilogramas -
Kvietiniai miltai,
0.5 stiklinės -
Aliejus,
0.5 stiklinės -
Svogūnai,
2 vienetai -
Rauginti kopūstai,
1 litras -
Pomidorų padažas,
1/3 stiklinės - Druska
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalyta menkė, išėmus kaulus, supjaustoma, apvoliojama miltais ir apkepinama aliejuje. Rauginti kopūstai ištroškinami su svogūnais, aliejumi ir trupučiu vandens. Į puodą dedama eilėmis troškinti kopūstai ir menkė. Viskas užpilama pomidorų padažu ir orkaitėje troškinama. Tiekiama su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (8)
-
darius
2010-12-01 15:57
nesuprantu kokiai pasaulio virtuviai priskiremas sitas patiekalas???cia turbut didele nesamone gaunasi.zuvis su raugintais kopustais.atsibuskit kas taip valgote ir nedarykit is zuvies nesamoniu.tuo labiau is savo skrandziu baisu kokia cia nesamone %-)
-
Tomas
2010-11-30 17:57
Sitas jau yra pirmam puslapyje ;)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...