Troškinys - ruduo
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
| 1 galva | brokoliai |
| 500 gramų | marinuoti grybai (pievagrybiai) |
| 300 gramų | vištiena |
| 1 vienetas | paprika |
| 3 vienetai | pomidorai |
| 2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 1 žiupsnelis | druska |
| 1 žiupsnelis | maltų juodųjų pipirų |
| 1 žiupsnelis | džiovintų krapų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vištieną, daržoves ir grybus supjaustykite nedideliais gabaliukais.
2.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sudėkite vištieną. Kai apkeps vištiena, dėkite daržoves ir kepkite, kol viskas suminkštės. Pagardinkite druska, pipirais ir krapais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos krūtinėlė
-
Troškinukas su krevetėmis
-
Troškinys čenachinėse
-
Triušienos troškinys su ryžiais
-
Pupelių troškinys su sūriu
-
Vištiena grybų padaže
-
Nesudėtingas mėsos ir daržovių troškinys
-
Vištiena dižono garstyčių padaže su troškintais žirneliais ir bulvių koše
-
Mėsos troškinys su kava
-
Kiauliena su imbieru
-
Troškintas triušis
-
Troškinta vištiena kinietiškai
-
Sotusis lauko troškinys greitai
-
Meksikietiškas Sigitos troškinys
-
Kiaulienos šonkauliukai su džiovintomis slyvomis
-
Troškinta aviena kaimiškai
-
Kiškiena bulgariškai
-
Daniškas plovas
-
Triušienos troškinys
-
Keptos kepenėlės su obuoliais
Troškinys - ruduo
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Brokoliai,
1 galva -
Marinuoti grybai, pievagrybiai,
500 gramų -
Vištiena,
300 gramų -
Paprika,
1 vienetas -
Pomidorai,
3 vienetai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Malti juodieji pipirai,
1 žiupsnelis -
Džiovinti krapai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Agnė
Gaminimo eiga:
Vištieną, daržoves ir grybus supjaustykite nedideliais gabaliukais.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sudėkite vištieną. Kai apkeps vištiena, dėkite daržoves ir kepkite, kol viskas suminkštės. Pagardinkite druska, pipirais ir krapais.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai