Trupininis pyragas su varške ir nektarinais
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
200 gramų | sviestas |
300 gramų | miltai |
200 gramų | cukrus |
3 vienetai | kiaušiniai |
500 | varškė |
1 kilogramas | nektarinų |
2 valgomieji šaukštai | vanilinis cukrus |
2 valgomieji šaukštai | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Į miltus įtarkuoti sviestą, suberti 50 g cukraus, 1 v/š. vanilinio cukraus ir 1 v/š. cinamono, viską sumaišyti. Turi gautis trupiniai.
2.
Varškę pertrinti, sumaišyti su kiaušiniais, 150 g cukraus ir 1 v/š. vanilinio cukraus.
3.
Nektarinus nulupti ir supjaustyti plonomis riekelėmis.
4.
Į kepimo formos dugną įberti apie 2/3 trupinių masės. Ant viršaus dėkite varškę, ant varškės – pjaustytus nektarinus. Ant viršaus suberti likusius trupinius.
5.
Kepti iš anksto įkaitintoje orkaitėje apie 40 min. 180°C temperatūroje. Pjaustyti kai atvės.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
- Pyragas Velykoms
- Velykinis pyragas su įdaru
- Apverstas ananasinis pyragas
- Draugystės pyragas su varške ir obuoliais
- Bulvių pyragas su vištiena ir sūriu
- Plokštainis "Čigonas"
- Žuvies pyragas
- Pyragas su juodaisiais serbentais
- Saulėgrąža
- Mėgstamiausias pyragas
- Varškės pyragas su vyšniomis ir kokoso pienu
- Gaivus bananų ir meduolių pyragas
- Meduolis
- Obulių pyragas "Tau, mamyte"
- Tortas "kriaušė"
- Vištienos ir pievagrybių pyragas
- Cukinijų pyragas
- Obuolių pyragas su riešutais
- Šokoladinis pyragas
Trupininis pyragas su varške ir nektarinais
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Sviestas,
200 gramų -
Miltai,
300 gramų -
Cukrus,
200 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Varškė,
500 -
Nektarinai,
1 kilogramas -
Vanilinis cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Cinamonas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į miltus įtarkuoti sviestą, suberti 50 g cukraus, 1 v/š. vanilinio cukraus ir 1 v/š. cinamono, viską sumaišyti. Turi gautis trupiniai.
Varškę pertrinti, sumaišyti su kiaušiniais, 150 g cukraus ir 1 v/š. vanilinio cukraus.
Nektarinus nulupti ir supjaustyti plonomis riekelėmis.
Į kepimo formos dugną įberti apie 2/3 trupinių masės. Ant viršaus dėkite varškę, ant varškės – pjaustytus nektarinus. Ant viršaus suberti likusius trupinius.
Kepti iš anksto įkaitintoje orkaitėje apie 40 min. 180°C temperatūroje. Pjaustyti kai atvės.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai