Duoninis biskvitas
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | cinamonas |
3 gramai | kakava |
6 vienetai | kiaušiniai |
200 gramų | cukrus |
0.5 stiklinės | duona (džiūvesėliai) |
2 valgomieji šaukštai | pienas |
1 arbatinis šaukštelis | krakmolas |
šiek tiek | gvazdikėliai |
šiek tiek | kardamonas |
40 gramų | lazdyno riešutai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Tryniai ištrinami su cukrumi, į juos sudedami prieskoniai, kakava ir pusė normos duonos džiūvėsėlių, sudrėkintų pienu arba grietinėle tiek, kad būtų birūs. Vėliau sudedami išplakti baltymai, pabarstant prieskoniais, sumaišytais su likusiais džiūvėsėliais ir krakmolu. Atsargiai išmaišyta tešla supilama į formą ir kepama vidutinio karštumo orkaitėje 40—50 min. Biskvitas ataušinamas formoje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sveikuolių duona
- Duona su imbieru ir česnaku
- Naminė bulka su sezamais
- Spelta duona su sėklomis
- Česnakinė duona su petražolėmis
- Duona su abrikosais ir riešutais
- Balta sluoksniuota duona
- Naminė duona
- Bulvių duona su kmynais
- Prancūziška duona
- Duona su džiovintais vaisiais
- naminė duonelė
- Kepenėlių duona
- Duonelė su graikiniais riešutais
- Kukurūzų balta duona
- Duonos keksas
- Duona su prieskoniais
- Mielinės tešlos vyniotinis
- Naminis lavašas
- Apvaliosios bandelės
Duoninis biskvitas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Cinamonas
-
Kakava,
3 gramai -
Kiaušiniai,
6 vienetai -
Cukrus,
200 gramų -
Duona, džiūvesėliai,
0.5 stiklinės -
Pienas,
2 valgomieji šaukštai -
Krakmolas,
1 arbatinis šaukštelis - Gvazdikėliai
- Kardamonas
-
Lazdyno riešutai,
40 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tryniai ištrinami su cukrumi, į juos sudedami prieskoniai, kakava ir pusė normos duonos džiūvėsėlių, sudrėkintų pienu arba grietinėle tiek, kad būtų birūs. Vėliau sudedami išplakti baltymai, pabarstant prieskoniais, sumaišytais su likusiais džiūvėsėliais ir krakmolu. Atsargiai išmaišyta tešla supilama į formą ir kepama vidutinio karštumo orkaitėje 40—50 min. Biskvitas ataušinamas formoje.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...