Duoninis biskvitas
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | cinamonas |
| 3 gramai | kakava |
| 6 vienetai | kiaušiniai |
| 200 gramų | cukrus |
| 0.5 stiklinės | duona (džiūvesėliai) |
| 2 valgomieji šaukštai | pienas |
| 1 arbatinis šaukštelis | krakmolas |
| šiek tiek | gvazdikėliai |
| šiek tiek | kardamonas |
| 40 gramų | lazdyno riešutai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Tryniai ištrinami su cukrumi, į juos sudedami prieskoniai, kakava ir pusė normos duonos džiūvėsėlių, sudrėkintų pienu arba grietinėle tiek, kad būtų birūs. Vėliau sudedami išplakti baltymai, pabarstant prieskoniais, sumaišytais su likusiais džiūvėsėliais ir krakmolu. Atsargiai išmaišyta tešla supilama į formą ir kepama vidutinio karštumo orkaitėje 40—50 min. Biskvitas ataušinamas formoje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Česnakinė duona
-
Balta duona su čiobreliais
-
Šventinė spelta miltų ir cinamono duona
-
Šviesi kvietinė duona
-
Balta duona su riešutais ir razinomis (su raugu)
-
Duona su prieskoniais
-
Naminė bulka su sezamais
-
Vatikano duona
-
Duonelė su graikiniais riešutais
-
Obuolių duona
-
Pikantiška duona
-
Naminis lavašas
-
Ruginė duona
-
Pita
-
Ciabatta (itališka duona)
-
Sveikuolių duona
-
Duona su imbieru ir česnaku
-
Bulvių duona
-
Plikyta duonelė "Mariaus"
-
Kepta duona "Su skyle"
Duoninis biskvitas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Cinamonas
-
Kakava,
3 gramai -
Kiaušiniai,
6 vienetai -
Cukrus,
200 gramų -
Duona, džiūvesėliai,
0.5 stiklinės -
Pienas,
2 valgomieji šaukštai -
Krakmolas,
1 arbatinis šaukštelis - Gvazdikėliai
- Kardamonas
-
Lazdyno riešutai,
40 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tryniai ištrinami su cukrumi, į juos sudedami prieskoniai, kakava ir pusė normos duonos džiūvėsėlių, sudrėkintų pienu arba grietinėle tiek, kad būtų birūs. Vėliau sudedami išplakti baltymai, pabarstant prieskoniais, sumaišytais su likusiais džiūvėsėliais ir krakmolu. Atsargiai išmaišyta tešla supilama į formą ir kepama vidutinio karštumo orkaitėje 40—50 min. Biskvitas ataušinamas formoje.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
