
Duoninis biskvitas
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | cinamonas |
3 gramai | kakava |
6 vienetai | kiaušiniai |
200 gramų | cukrus |
0.5 stiklinės | duona (džiūvesėliai) |
2 valgomieji šaukštai | pienas |
1 arbatinis šaukštelis | krakmolas |
šiek tiek | gvazdikėliai |
šiek tiek | kardamonas |
40 gramų | lazdyno riešutai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Tryniai ištrinami su cukrumi, į juos sudedami prieskoniai, kakava ir pusė normos duonos džiūvėsėlių, sudrėkintų pienu arba grietinėle tiek, kad būtų birūs. Vėliau sudedami išplakti baltymai, pabarstant prieskoniais, sumaišytais su likusiais džiūvėsėliais ir krakmolu. Atsargiai išmaišyta tešla supilama į formą ir kepama vidutinio karštumo orkaitėje 40—50 min. Biskvitas ataušinamas formoje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Duona su svogūnais
-
Kopūstų duonelė
-
Duona su imbieru ir česnaku
-
Mano naminė duona
-
Pynutės su sezamo sėklomis
-
Duona su svogūnais ir sūriu
-
Įdarytas batonas prie sriubos
-
Duona su prieskoniais
-
Aguoninis pyragas
-
Naminis lavašas
-
Naminė bulka su sezamais
-
Duona su džiovintais vaisiais
-
Kepenėlių duona
-
Avietiniai keksiukai
-
Rūpių miltų duona
-
Šviesi kvietinė duona
-
Duona su svogūnais, džiovintais pomidorais ir čiobreliais
-
Pita
-
Ciabatta (itališka duona)
-
Balta duona su čiobreliais
Duoninis biskvitas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Cinamonas
-
Kakava,
3 gramai -
Kiaušiniai,
6 vienetai -
Cukrus,
200 gramų -
Duona, džiūvesėliai,
0.5 stiklinės -
Pienas,
2 valgomieji šaukštai -
Krakmolas,
1 arbatinis šaukštelis - Gvazdikėliai
- Kardamonas
-
Lazdyno riešutai,
40 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tryniai ištrinami su cukrumi, į juos sudedami prieskoniai, kakava ir pusė normos duonos džiūvėsėlių, sudrėkintų pienu arba grietinėle tiek, kad būtų birūs. Vėliau sudedami išplakti baltymai, pabarstant prieskoniais, sumaišytais su likusiais džiūvėsėliais ir krakmolu. Atsargiai išmaišyta tešla supilama į formą ir kepama vidutinio karštumo orkaitėje 40—50 min. Biskvitas ataušinamas formoje.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...