Mielinės tešlos vyniotinis
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 vienetas | kiaušiniai ((aptepimui)) | |
1 valgomasis šaukštas | pienas ((aptepimui)) | |
Tešlai: | ||
450 gramų | kvietiniai miltai | |
230 gramų | vanduo | |
1 arbatinis šaukštelis | sausų mielių | |
1 valgomasis šaukštas | cukrus | |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska | |
50 mililitrų | aliejaus | |
Įdarui: | ||
400 gramų | mėsa (malta) | |
1 pundelis | žalumynų | |
200 gramų | sūris |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Mielės sumaišykite su miltais, sudėkite likusias sudedamąsias dalis ir minkykite tešlą. Uždenkite rankšluosčiu ir palikite kilti 2 kartus.
2.
Sumaišykite faršą su tarkuotu sūriu ir kapotais žalumynais.
3.
Iškočiokite tešlą, ant jos paskirstykite įdarą ir susukite. Dėkite vyniotinį ant kepimo skardos, padengtos kepimo popieriumi, uždenkite rankšluosčiu ir leiskite pastovėti 30 - 40 minučių.
4.
Ištepkite vyniotinio viršų kiaušiniais, sumaišytais su pienu. Įdėkite į orkaitę ir kepkite 180°C temp. 40 - 45 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mielinė bulka su razinomis
- Pikantiška duona
- Šventinė spelta miltų ir cinamono duona
- Duona su imbieru ir česnaku
- Balta duona su riešutais ir razinomis (su raugu)
- Citrinų duona
- Sūrūs riestainiai
- Vatikano duona
- Grūdėtoji duona
- Duonos keksas
- Sodininkų duona
- Šventinė spalvota mielinė pynė
- Apvaliosios bandelės
- Naminė balta duona
- Riešutų duona su lęšiais, pievagrybiais ir prieskoninėmis žolelėmis
- Batonas su banano įdaru
- Ruginių miltų bandelės
- Balta sluoksniuota duona
- Plikyta duonelė "Mariaus"
- Saldi bananų duona
Mielinės tešlos vyniotinis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiaušiniai, (aptepimui),
1 vienetas -
Pienas, (aptepimui),
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kvietiniai miltai,
450 gramų -
Vanduo,
230 gramų -
Sausos mielės,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Aliejus,
50 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Mėsa, malta,
400 gramų -
Žalumynai,
1 pundelis -
Sūris,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mielės sumaišykite su miltais, sudėkite likusias sudedamąsias dalis ir minkykite tešlą. Uždenkite rankšluosčiu ir palikite kilti 2 kartus.
Sumaišykite faršą su tarkuotu sūriu ir kapotais žalumynais.
Iškočiokite tešlą, ant jos paskirstykite įdarą ir susukite. Dėkite vyniotinį ant kepimo skardos, padengtos kepimo popieriumi, uždenkite rankšluosčiu ir leiskite pastovėti 30 - 40 minučių.
Ištepkite vyniotinio viršų kiaušiniais, sumaišytais su pienu. Įdėkite į orkaitę ir kepkite 180°C temp. 40 - 45 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...