Svogūnus nulupkite, susmulkinkite; keptuvėje pakaitinkite aliejų, sudėkite į jį svogūnus, apkepinkite. Svogūnai neturi parūduoti. Sudėkite nuluptus ir smulkiai supjaustytus pomidorus.
Maišant virkite ant vidutinės ugnies, kol pasidarys vientisa masė. Įberkite druskos, pipirų, smulkintų česnakų ir petražolių, kelis nedidelius čiobrelio lapelius. Virkite ant silpnos ugnies 20 minučių.
Padažas paruoštos!

Graikiškas pomidorų padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
šiek tiek | druska |
500 gramų | pomidorai |
100 gramų | svogūnai |
30 gramų | aliejaus |
šiek tiek | čiobreliai |
2 gramai | česnakas (smulkinti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kari padažas
-
Nektarinų salsa kepsniams
-
Vinaigrette užpilas su žolelėmis
-
Konservuota adžika
-
Dietinis padažas
-
Užtepėlė
-
Viskio karamelė
-
Padažas lietiniams blynams su mėsa
-
Avokadų padažas su citrina
-
Pomidorų padažas
-
Marinuotų agurkėlių česnakų ir padažas
-
Spanguolių padažas
-
Labai greitai paruošiamas padažas
-
Baravykų padažas
-
Baltas grietinėlės padažas
-
Džiūvėsėlių padažas
-
Mango padažas
-
Obuolinis padažas prie mėsos
-
Graikiškas pomidorų padažas
-
Žaliasis padažas bulvėms
Graikiškas pomidorų padažas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Petražolės
- Kvapieji pipirai
- Druska
-
Pomidorai,
500 gramų -
Svogūnai,
100 gramų -
Aliejus,
30 gramų - Čiobreliai
-
Česnakas, smulkinti,
2 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnus nulupkite, susmulkinkite; keptuvėje pakaitinkite aliejų, sudėkite į jį svogūnus, apkepinkite. Svogūnai neturi parūduoti. Sudėkite nuluptus ir smulkiai supjaustytus pomidorus.
Maišant virkite ant vidutinės ugnies, kol pasidarys vientisa masė. Įberkite druskos, pipirų, smulkintų česnakų ir petražolių, kelis nedidelius čiobrelio lapelius. Virkite ant silpnos ugnies 20 minučių.
Padažas paruoštos!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...