Svogūnus nulupkite, susmulkinkite; keptuvėje pakaitinkite aliejų, sudėkite į jį svogūnus, apkepinkite. Svogūnai neturi parūduoti. Sudėkite nuluptus ir smulkiai supjaustytus pomidorus.
Maišant virkite ant vidutinės ugnies, kol pasidarys vientisa masė. Įberkite druskos, pipirų, smulkintų česnakų ir petražolių, kelis nedidelius čiobrelio lapelius. Virkite ant silpnos ugnies 20 minučių.
Padažas paruoštos!
Graikiškas pomidorų padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
šiek tiek | druska |
500 gramų | pomidorai |
100 gramų | svogūnai |
30 gramų | aliejaus |
šiek tiek | čiobreliai |
2 gramai | česnakas (smulkinti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Česnakinis padažas
- Padažas "Uncle Ben's"
- Uogų padažas blynams
- Šviežių grybų padažas
- Guacamole
- Česnakų padažas keptai vištienai
- Pomidorų padažas su grybais
- Cukinijų ir jūros gėrybių padažas
- Krienų padažas
- Gvakamolė
- Krienų užpilas
- Aštrus padažas
- Baltasis padažas
- Aitriųjų paprikų CHIPOTLE majonezas
- Citrinų sirupas
- Padažas "Čili"
- Padažas su voveraitėmis
- Padažas prie kugelio
- Jogurto ir agurkų padažiukas
- Kmynų padažas
Graikiškas pomidorų padažas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Petražolės
- Kvapieji pipirai
- Druska
-
Pomidorai,
500 gramų -
Svogūnai,
100 gramų -
Aliejus,
30 gramų - Čiobreliai
-
Česnakas, smulkinti,
2 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnus nulupkite, susmulkinkite; keptuvėje pakaitinkite aliejų, sudėkite į jį svogūnus, apkepinkite. Svogūnai neturi parūduoti. Sudėkite nuluptus ir smulkiai supjaustytus pomidorus.
Maišant virkite ant vidutinės ugnies, kol pasidarys vientisa masė. Įberkite druskos, pipirų, smulkintų česnakų ir petražolių, kelis nedidelius čiobrelio lapelius. Virkite ant silpnos ugnies 20 minučių.
Padažas paruoštos!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...