Svogūnus nulupkite, susmulkinkite; keptuvėje pakaitinkite aliejų, sudėkite į jį svogūnus, apkepinkite. Svogūnai neturi parūduoti. Sudėkite nuluptus ir smulkiai supjaustytus pomidorus.
Maišant virkite ant vidutinės ugnies, kol pasidarys vientisa masė. Įberkite druskos, pipirų, smulkintų česnakų ir petražolių, kelis nedidelius čiobrelio lapelius. Virkite ant silpnos ugnies 20 minučių.
Padažas paruoštos!
Graikiškas pomidorų padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | petražolės |
| šiek tiek | kvapieji pipirai |
| šiek tiek | druska |
| 500 gramų | pomidorai |
| 100 gramų | svogūnai |
| 30 gramų | aliejaus |
| šiek tiek | čiobreliai |
| 2 gramai | česnakas (smulkinti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Česnakinis padažas
-
Spanguolių padažas
-
Pikantiškas padažas
-
Itališkas pomidorų padažas
-
Jogurto ir agurkų padažiukas
-
Padažas su avokadu
-
Padažas keptai mėsai
-
Kelmučių - marinatas
-
Mango padažas
-
Dietinis padažas
-
Arvydo aromatingas kečupas
-
Baravykų padažas
-
Padažas – marinatas
-
Česnako padažas
-
Žuvies padažas
-
Sūrio padažas
-
Aitriųjų paprikų CHIPOTLE majonezas
-
Pomidorų padažas
-
Česnakinis padažas
-
Pomidorų čatni
Graikiškas pomidorų padažas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Petražolės
- Kvapieji pipirai
- Druska
-
Pomidorai,
500 gramų -
Svogūnai,
100 gramų -
Aliejus,
30 gramų - Čiobreliai
-
Česnakas, smulkinti,
2 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnus nulupkite, susmulkinkite; keptuvėje pakaitinkite aliejų, sudėkite į jį svogūnus, apkepinkite. Svogūnai neturi parūduoti. Sudėkite nuluptus ir smulkiai supjaustytus pomidorus.
Maišant virkite ant vidutinės ugnies, kol pasidarys vientisa masė. Įberkite druskos, pipirų, smulkintų česnakų ir petražolių, kelis nedidelius čiobrelio lapelius. Virkite ant silpnos ugnies 20 minučių.
Padažas paruoštos!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
