Nuo čiobrelių nurenkame gležnus lapelius, nuo rozmarino spygliukus nuplėšome ir supjaustome, česnaką sutriname ir dedame prie žolelių, beriame druskos, pipirų, raudonėlio (jei turite šviežio raudonėlio, galite ir jį naudoti), viską sumaišome.
Pasigamintu prieskonių mišiniu įtriname vištą.
Į vištos kiaurymę įdedame nulupą svogūną.
Pašauname į iki 220° C įkaitintą orkaitę, tokioje temperatūroje kepame 10 min., po to sumažiname temperatūrą iki 160° C ir kepame apie 2 val.

Kepta višta
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
2 skiltelės | česnakas |
1 vienetas | svogūnai |
1.5 kilogramo | vištiena |
2 vienetai | čiobreliai (šakelės) |
1 vienetas | rozmarinas (šakelės) |
1 valgomasis šaukštas | džiovintas raudonėlis |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta laukinė antis (ar žąsis)
-
Gyvatukai iš vištienos ir varškės
-
Vištienos krūtinėlės steikas su keptu kopūstu
-
Kotletukai iš vištienos su sūriu
-
Troškinta vištiena ananasų sultyse
-
Kepta višta su ryžių ir obuolių įdaru
-
Keptos vištų blauzdelės
-
Vištienos kepsniukai
-
Vištienos krūtinėlės kepsnys
-
Šventinė višta
-
Kepta antienos file
-
Antis su grybų įdaru
-
Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
-
Antis Velykų stalui
-
Kepta višta su pelerūnu ir provanso žolelėmis
-
Vištiena su anansų žeidais
-
Triušienos dešrelės tešloje
-
Vištienos kepsniai su citrininiu padažu
-
Vištienos ir bulvių čenachai
-
Vištienos krūtinėlė
Kepta višta
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Česnakas,
2 skiltelės -
Svogūnai,
1 vienetas -
Vištiena,
1.5 kilogramo -
Čiobreliai, šakelės,
2 vienetai -
Rozmarinas, šakelės,
1 vienetas -
Džiovintas raudonėlis,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuo čiobrelių nurenkame gležnus lapelius, nuo rozmarino spygliukus nuplėšome ir supjaustome, česnaką sutriname ir dedame prie žolelių, beriame druskos, pipirų, raudonėlio (jei turite šviežio raudonėlio, galite ir jį naudoti), viską sumaišome.
Pasigamintu prieskonių mišiniu įtriname vištą.
Į vištos kiaurymę įdedame nulupą svogūną.
Pašauname į iki 220° C įkaitintą orkaitę, tokioje temperatūroje kepame 10 min., po to sumažiname temperatūrą iki 160° C ir kepame apie 2 val.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...