Nuo čiobrelių nurenkame gležnus lapelius, nuo rozmarino spygliukus nuplėšome ir supjaustome, česnaką sutriname ir dedame prie žolelių, beriame druskos, pipirų, raudonėlio (jei turite šviežio raudonėlio, galite ir jį naudoti), viską sumaišome.
Pasigamintu prieskonių mišiniu įtriname vištą.
Į vištos kiaurymę įdedame nulupą svogūną.
Pašauname į iki 220° C įkaitintą orkaitę, tokioje temperatūroje kepame 10 min., po to sumažiname temperatūrą iki 160° C ir kepame apie 2 val.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Kepta višta
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
2 skiltelės | česnakas |
1 vienetas | svogūnai |
1.5 kilogramo | vištiena |
2 vienetai | čiobreliai (šakelės) |
1 vienetas | rozmarinas (šakelės) |
1 valgomasis šaukštas | džiovintas raudonėlis |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinta vištiena ananasų sultyse
-
Šventinis kalakutas
-
Vištienos apkepas su cukinija
-
Troškinys čenachinėse
-
Troškinta vištiena su paprika
-
Vištienos kepsneliai "Pusnyse"
-
Anties krūtinėlės kepsniai su pievagrybiais, bulvių koše ir daržovėmis
-
Aštri vištiena
-
Kepta šventinė žąsis
-
Keptas kalakutas įdarytas bulvių koše
-
Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
-
Kepta višta su pelerūnu ir provanso žolelėmis
-
Anties šlaunelės
-
Įdaryta vištienos krūtinėlė
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Vištiena, šutinta su daržovėmis
-
Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
-
Maltos vištienos kebabas
-
Orkaitėje kepta višta
-
Aštrūs vištienos sparneliai
Kepta višta
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Česnakas,
2 skiltelės -
Svogūnai,
1 vienetas -
Vištiena,
1.5 kilogramo -
Čiobreliai, šakelės,
2 vienetai -
Rozmarinas, šakelės,
1 vienetas -
Džiovintas raudonėlis,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuo čiobrelių nurenkame gležnus lapelius, nuo rozmarino spygliukus nuplėšome ir supjaustome, česnaką sutriname ir dedame prie žolelių, beriame druskos, pipirų, raudonėlio (jei turite šviežio raudonėlio, galite ir jį naudoti), viską sumaišome.
Pasigamintu prieskonių mišiniu įtriname vištą.
Į vištos kiaurymę įdedame nulupą svogūną.
Pašauname į iki 220° C įkaitintą orkaitę, tokioje temperatūroje kepame 10 min., po to sumažiname temperatūrą iki 160° C ir kepame apie 2 val.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...