Paskrudinti svogūną su baziliku, supilti pupeles, vandenį ir kiaušinius, prieskonius. Maišyti, troškinti 10 min. ant nedidelės ugnies. Suberti tarkuota sūrį ir išjungti. Taip pat galima suberti ir tarkuoto česnako, pagal poreikius ir skonį.
Skanaus.
Galima patiekti su smulkinta petražole.
Lengvas ir sotus pupelių troškinys
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| šiek tiek | sūris (frermentinis) |
| 50 mililitrų | vanduo |
| 1 vienetas | pupelės (konservuotos, indeliuose) |
| 1 vienetas | svogūnai |
| šiek tiek | bazilikas |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinti burokėliai su džiovintais baravykais
-
Troškinukas su krevetėmis
-
Troškinti topinambai
-
Troškinys žarijose
-
Kiaulienos ir įvairių daržovių troškinys
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Troškinta laukinė antis
-
Belgiškas jautienos ir alaus troškinys
-
Troškinta antiena su raudongūžiais kopūstais
-
Daniškas plovas
-
Troškintas triušis
-
Troškintos cukinijos su pomidorais
-
Smegenų troškinys
-
Troškinys moliniame inde
-
Troškinti kopūstai su kiaulės kojomis
-
Voveraitės ar kiti grybai sviesto ir grietinės padaže
-
Kiaulienos troškinys su pomidorų padažu
-
Troškinta kiškiena su grybais
-
Kalakutienos troškinys su daržovėmis
-
Vištiena su ananasais
Lengvas ir sotus pupelių troškinys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
2 vienetai - Sūris, frermentinis
-
Vanduo,
50 mililitrų -
Pupelės, konservuotos, indeliuose,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas - Bazilikas
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paskrudinti svogūną su baziliku, supilti pupeles, vandenį ir kiaušinius, prieskonius. Maišyti, troškinti 10 min. ant nedidelės ugnies. Suberti tarkuota sūrį ir išjungti. Taip pat galima suberti ir tarkuoto česnako, pagal poreikius ir skonį.
Skanaus.
Galima patiekti su smulkinta petražole.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
