Paskrudinti svogūną su baziliku, supilti pupeles, vandenį ir kiaušinius, prieskonius. Maišyti, troškinti 10 min. ant nedidelės ugnies. Suberti tarkuota sūrį ir išjungti. Taip pat galima suberti ir tarkuoto česnako, pagal poreikius ir skonį.
Skanaus.
Galima patiekti su smulkinta petražole.

Lengvas ir sotus pupelių troškinys
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | sūris (frermentinis) |
50 mililitrų | vanduo |
1 vienetas | pupelės (konservuotos, indeliuose) |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | bazilikas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Raudonieji ryžiai su vištiena ir daržovėmis
-
Pupelių troškinys su mėsa
-
Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
-
Tikro dzūko pietūs
-
Smegenų troškinys
-
Avienos ragu
-
Troškinti kalmarai
-
Pastarnokai su svogūnų laiškais
-
Citrininiai ryžiai
-
Meksikietiškas Sigitos troškinys
-
Troškinys su vištiena ir morkom
-
Kiaulienos kepsniukai svogūnėlių padaže
-
Vištiena su abrikosais
-
Virti kopūstai
-
Vištienos paelija
-
Troškinti šonkauliai su kmynais
-
Hamburgiškai troškinta žuvis
-
Žuvis su daržovėmis
-
Keptos cikorijos su makaronais ir dešra
-
Vištiena su ryžiais
Lengvas ir sotus pupelių troškinys
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
2 vienetai - Sūris, frermentinis
-
Vanduo,
50 mililitrų -
Pupelės, konservuotos, indeliuose,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas - Bazilikas
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paskrudinti svogūną su baziliku, supilti pupeles, vandenį ir kiaušinius, prieskonius. Maišyti, troškinti 10 min. ant nedidelės ugnies. Suberti tarkuota sūrį ir išjungti. Taip pat galima suberti ir tarkuoto česnako, pagal poreikius ir skonį.
Skanaus.
Galima patiekti su smulkinta petražole.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...