Suplakame kiaušinius, įpilame pieno, atskiesto vandeniu bei suberiame miltus. Viską gerai išmaišome ir įberiame truputį druskos.
Į įkaitintą keptuvę su aliejumi plonu sluoksniu, lygiai paskirstant, pilame tešlą. Kepame ant vidutinės ugnies. Kai lietinis pagelsta jį apverčiame, kad apskrustų kita pusė.
Ant iškepusio lietinio dedame smulkintą kiaulienos kumpį, sūrį ir truputį jalapeno, bei jį suvyniojame. Prieš patiekiant, dar kartą apkepiname, kad išsilydytų sūris.
Galima valgyti su grietine.

Lietiniai blynai su kumpiu ir sūriu
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
šiek tiek | jalapenai |
150 gramų | kiauliena (kumpis) |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
200 gramų | kvietiniai miltai |
2 vienetai | kiaušiniai |
4 valgomieji šaukštai | vanduo |
1 stiklinė | pienas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žemaičių blynai
-
Blynai su sojos faršu
-
Lietiniai blynai su kumpiu ir sūriu
-
Žemaičių blynai su spirgučiais
-
Lietiniai blynai su krabų lazdelėmis
-
Kepsneliai su kiauliena
-
Blynai su razinom ir migdolais
-
Lietiniai su maskarponės sūriu
-
Kriaušiniai
-
Lietiniai su vaniliniu kremu
-
Vištienos širdelių blyneliai
-
Vafliniai blyneliai su vyšnių padažu
-
Kukurūzų miltų blynai
-
Šventiniams pusryčiams lietiniai su krabų lazdelėmis
-
Norvegiški bulviniai blynai
-
Ruginiai blynai
-
Amerikietiški blynai
-
Bulviniai krabų blyneliai
-
Dideli blynai
-
Varškėčiai su bulvėmis
Lietiniai blynai su kumpiu ir sūriu
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
- Jalapenai
-
Kiauliena, kumpis,
150 gramų -
Sūris, fermentinis,
100 gramų -
Kvietiniai miltai,
200 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Vanduo,
4 valgomieji šaukštai -
Pienas,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Suplakame kiaušinius, įpilame pieno, atskiesto vandeniu bei suberiame miltus. Viską gerai išmaišome ir įberiame truputį druskos.
Į įkaitintą keptuvę su aliejumi plonu sluoksniu, lygiai paskirstant, pilame tešlą. Kepame ant vidutinės ugnies. Kai lietinis pagelsta jį apverčiame, kad apskrustų kita pusė.
Ant iškepusio lietinio dedame smulkintą kiaulienos kumpį, sūrį ir truputį jalapeno, bei jį suvyniojame. Prieš patiekiant, dar kartą apkepiname, kad išsilydytų sūris.
Galima valgyti su grietine.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Paulina
2012-06-04 13:03
Man reik namie pasibaryti valgyti manau kad tiks ir sis . :super: :super:
-
dovile
2012-02-29 14:34
man reikia i mokykla nusinesti uzgavieniu patiekalo recepta tai as nusirasysiu sita man jis pasirode įdomus :super: :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...