
Lietinių pyragas
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
3 valgomieji šaukštai | cukrus | |
šiek tiek | cukraus pudra | |
Tešlai: | ||
2 vienetai | kiaušiniai | |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus | |
1 arbatinis šaukštelis | druska | |
1 stiklinė | kvietiniai miltai | |
1 stiklinė | pienas | |
1 stiklinė | vanduo | |
Įdarui: | ||
300 gramų | varškė | |
200 gramų | grietinė | |
3 valgomieji šaukštai | cukrus | |
2 vienetai | kiaušiniai | |
200 gramų | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Iškepkite lietinius blynus iš tešlai skirtų komponentų.
2.
Kol blynai aušta, paruoškite įdarą. Varškę ištrinkite su 3 šaukštais cukraus ir 200 g grietinės.
3.
Kiekviena blyną aptepkite varškės mase ir susukite į ritinį.
4.
Paruoškite užpilą: kiaušinius išplakite su cukrumi ir grietine. Visus lietinių ritinius sudėkite į pailgą kepimo formą ir užpilkite kiaušinių plakiniu.
5.
Kepkite apie 30 min. kepkite 180 °C temp. karštumo orkaitėje. Dar karštą pyragą apibarstykite cukraus pudra.
Patiekti galima tiek šaltą, tiek ir karštą :)
Patiekti galima tiek šaltą, tiek ir karštą :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tiramisu
-
Tinginys
-
Pyragas su kopūstais
-
Gardus medaus pyragas
-
Pupelių chocolate brownie
-
Trupininis pyragas su varške ir persikais
-
Duona su pomidorais
-
Moliūgų pyragas
-
Mano pyragas
-
Baltas greitpyragis
-
Šokoladinis keksas
-
Jogurto indelio pyragas
-
Varškės ir kuskuso pyragas
-
Pyragas "Trupinukas"
-
Apvalus „Napoleonas“
-
Trupininis pyragas ,,Ubagas''
-
Varškės apkepas su juodaisiais serbentais
-
Pyragas su sutirštintu pienu ir persikais
-
Pyragas su žuvies įdaru
-
Obuolių pyragėliai su cinamonu
Lietinių pyragas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai - Cukraus pudra
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Pienas,
1 stiklinė -
Vanduo,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Varškė,
300 gramų -
Grietinė,
200 gramų -
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Grietinė,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iškepkite lietinius blynus iš tešlai skirtų komponentų.
Kol blynai aušta, paruoškite įdarą. Varškę ištrinkite su 3 šaukštais cukraus ir 200 g grietinės.
Kiekviena blyną aptepkite varškės mase ir susukite į ritinį.
Paruoškite užpilą: kiaušinius išplakite su cukrumi ir grietine. Visus lietinių ritinius sudėkite į pailgą kepimo formą ir užpilkite kiaušinių plakiniu.
Kepkite apie 30 min. kepkite 180 °C temp. karštumo orkaitėje. Dar karštą pyragą apibarstykite cukraus pudra.
Patiekti galima tiek šaltą, tiek ir karštą :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...