Obuolių pyragas
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 1 vienetas | obuoliai (be sėklų) |
| 200 gramų | miltai |
| 200 gramų | cukrus |
| 4 vienetai | kiaušiniai |
| šiek tiek | acto ((truputis) |
| 1 | soda |
| šiek tiek | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Obuolius nulupam, išimam sėklas ir supjaustom riekelėmis. Pašildytą orkaitėje skardą patepame margarinu (margarinas tepamas tirpsta) suklojame supjaustytus obuolius.
2.
Gaminamės tešlą: suplakame kiaušinius, supilame cukrų, išplakame, dedame actu nugesintą sodą, miltus, beriame cinamoną, kiek norit pagal skonį, viską gerai išmaišom ir užpilam gautą masę (skystoka) ant obuolių (masė paskęsta). Šaunam į orkaitę 200°C temp. ir kepam 35 - 40 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bandelės su grybais
-
Skanūs sausainėliai
-
Velykų pyragas
-
Kaimiškas pyragas
-
Mikro keksiukai
-
Kaimiški džiūvėsėliai
-
Varškės pyragas su obuoliais
-
Šokoladinė suflė
-
Kopūstų tortas
-
Šokoladinis pyragas
-
Šokoladiniai sausainiai su kokosu
-
Abrikosų pyragas
-
Šokoladinio riešutų kremo sūrio pyragas
-
Pikantiškas daržovių pyragas
-
Sviestiniai sausainiai
-
Ryžių pyragas su silke
-
Medaus ir kriaušių pyragas
-
Sūrio pyragas
-
Mėgstamiausias pyragas
-
Duona su svogūnais
Obuolių pyragas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Obuoliai, be sėklų,
1 vienetas -
Miltai,
200 gramų -
Cukrus,
200 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai - Actas, (truputis
-
Soda,
1 - Cinamonas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius nulupam, išimam sėklas ir supjaustom riekelėmis. Pašildytą orkaitėje skardą patepame margarinu (margarinas tepamas tirpsta) suklojame supjaustytus obuolius.
Gaminamės tešlą: suplakame kiaušinius, supilame cukrų, išplakame, dedame actu nugesintą sodą, miltus, beriame cinamoną, kiek norit pagal skonį, viską gerai išmaišom ir užpilam gautą masę (skystoka) ant obuolių (masė paskęsta). Šaunam į orkaitę 200°C temp. ir kepam 35 - 40 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
