
Obuolių pyragas su aguonomis
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
4 vienetai | obuoliai |
4 vienetai | kiaušiniai |
150 gramų | aguonų |
150 gramų | cukrus |
100 gramų | miltai |
4 valgomieji šaukštai | sviestas |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kiaušinių trynius, cukrų ir vaniliną išplakti iki purumo. Supilti ištirpintą sviestą ir miltus.
2.
Įmaišyti kubeliais supjaustytus obolius, suberti aguonas. Išplakti iki standumo baltymus ir atsargiai įmaišyti į tešlą.
3.
Tešlą supilti į kepimo formą ir kepti iki 180 C įkaitintoje orkaitėje apie 45 - 50 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragas su juodaisiais serbentais
-
Vištienos ir pievagrybių pyragas
-
Jogurtinis pyragas
-
Kakavinis Napoleonas
-
Braziliškas keksas
-
Skanus riešutų pyragas
-
Greitai paruošiamas meduolių ir bananų tortas
-
Trupininis pyragas su uogiene
-
Pyragas Velykoms
-
Apelsininis pyragas su migdolais
-
Meduoliukas
-
Trupininis pyragas su varške ir nektarinais
-
Kalėdinė eglutė
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
-
Citrininis varškės pyragas
-
Napoleonas
-
Pyragas su uogomis prie karštos arbatos
-
Biskvitinis obuolių pyragas
-
Paprastas obuolių pyrgas
-
Trupinių skanėstas
Obuolių pyragas su aguonomis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Obuoliai,
4 vienetai -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Aguonos,
150 gramų -
Cukrus,
150 gramų -
Miltai,
100 gramų -
Sviestas,
4 valgomieji šaukštai -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinių trynius, cukrų ir vaniliną išplakti iki purumo. Supilti ištirpintą sviestą ir miltus.
Įmaišyti kubeliais supjaustytus obolius, suberti aguonas. Išplakti iki standumo baltymus ir atsargiai įmaišyti į tešlą.
Tešlą supilti į kepimo formą ir kepti iki 180 C įkaitintoje orkaitėje apie 45 - 50 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Irena
2017-12-25 21:15
Jug viskas parasyta!!!
-
Toma
2017-03-22 21:52
O kaip del miltu ir sviesto?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...