![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Obuolių pyragas su aguonomis
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
4 vienetai | obuoliai |
4 vienetai | kiaušiniai |
150 gramų | aguonų |
150 gramų | cukrus |
100 gramų | miltai |
4 valgomieji šaukštai | sviestas |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kiaušinių trynius, cukrų ir vaniliną išplakti iki purumo. Supilti ištirpintą sviestą ir miltus.
2.
Įmaišyti kubeliais supjaustytus obolius, suberti aguonas. Išplakti iki standumo baltymus ir atsargiai įmaišyti į tešlą.
3.
Tešlą supilti į kepimo formą ir kepti iki 180 C įkaitintoje orkaitėje apie 45 - 50 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių pyragėliai su mėsa
-
Pyragas su gervuogių pertepimu
-
Vištienos pyragas
-
Pyragas su razinomis
-
Paprastasis šokoladinis pyragas
-
Papajaus pyragėliai
-
Pyragas su mandarinais
-
Pyragas su uogomis prie karštos arbatos
-
Obuolių pyragas
-
Šokoladinis pyragas su obuoliais "Žiemos valsas"
-
Baklava
-
Lukos obuolių pyragas
-
Keksas "C"
-
Pyragas su kondensuotu pienu
-
Morkų pyragas
-
Šokoladinis gardumynas
-
Varškės pyragas
-
Varškės pyragas su slyvomis
-
Kokosinis obuolių pyragas
-
Tiramisu
Obuolių pyragas su aguonomis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Obuoliai,
4 vienetai -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Aguonos,
150 gramų -
Cukrus,
150 gramų -
Miltai,
100 gramų -
Sviestas,
4 valgomieji šaukštai -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinių trynius, cukrų ir vaniliną išplakti iki purumo. Supilti ištirpintą sviestą ir miltus.
Įmaišyti kubeliais supjaustytus obolius, suberti aguonas. Išplakti iki standumo baltymus ir atsargiai įmaišyti į tešlą.
Tešlą supilti į kepimo formą ir kepti iki 180 C įkaitintoje orkaitėje apie 45 - 50 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Irena
2017-12-25 21:15
Jug viskas parasyta!!!
-
Toma
2017-03-22 21:52
O kaip del miltu ir sviesto?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...