
Obuolių pyragas su aguonomis
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
4 vienetai | obuoliai |
4 vienetai | kiaušiniai |
150 gramų | aguonų |
150 gramų | cukrus |
100 gramų | miltai |
4 valgomieji šaukštai | sviestas |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kiaušinių trynius, cukrų ir vaniliną išplakti iki purumo. Supilti ištirpintą sviestą ir miltus.
2.
Įmaišyti kubeliais supjaustytus obolius, suberti aguonas. Išplakti iki standumo baltymus ir atsargiai įmaišyti į tešlą.
3.
Tešlą supilti į kepimo formą ir kepti iki 180 C įkaitintoje orkaitėje apie 45 - 50 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kuršėnų vyniotnis
-
Firminis mamos persikų pyragas
-
Varškės ir moliūgų apkepas
-
Morkų meduolis
-
Moliūgų pyragas su grietinėlės glaistu
-
Vyniotinis su obuoliene
-
Vaisinis varškinukas
-
Spurgos su įdaru
-
Vyniotinis su braškine uogiene
-
Mielinis kringelis
-
Citrininis vyniotinukas su uogiene
-
Braškių apkepas su sūriu ir sausainiais
-
Dešrelių pynė
-
Bulvių pyragėliai su mėsa
-
Slyvinis
-
Obuolių pyragas su varške ir karamele
-
Duona su pomidorais
-
Paprastasis šokoladinis pyragas
-
Skanusis keksiukas
-
Balta sluoksniuota duona
Obuolių pyragas su aguonomis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Obuoliai,
4 vienetai -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Aguonos,
150 gramų -
Cukrus,
150 gramų -
Miltai,
100 gramų -
Sviestas,
4 valgomieji šaukštai -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinių trynius, cukrų ir vaniliną išplakti iki purumo. Supilti ištirpintą sviestą ir miltus.
Įmaišyti kubeliais supjaustytus obolius, suberti aguonas. Išplakti iki standumo baltymus ir atsargiai įmaišyti į tešlą.
Tešlą supilti į kepimo formą ir kepti iki 180 C įkaitintoje orkaitėje apie 45 - 50 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Irena
2017-12-25 21:15
Jug viskas parasyta!!!
-
Toma
2017-03-22 21:52
O kaip del miltu ir sviesto?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...