![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Pyragas "2 in 1"
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
1.5 stiklinės | miltai |
3 vienetai | kiaušiniai |
1 stiklinė | cukrus |
200 gramų | grietinė |
1 arbatinis šaukštelis | soda |
šiek tiek | spanguolės |
50 mililitrų | aliejaus |
2 vienetai | obuoliai |
šiek tiek | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Obuolius nulupti, supjaustyti skiltelėmis ir apiberti cinamonu. Grietinę sumaišyti su soda. Kiaušinius išplakti su cukrumi, pilti grietinę. Berti miltu ir galiausiai supilti aliejų. Tešla turi būti greitinės tirštumo.
2.
Kepimo formą ištepti sviestu ir pabarstyti manų kruopomis. SUpilti pusę tešlos, ir užberti dalį spanguolių, sudėti skiltelėmis supjastytus obuolius. Tuomet pilti likusią tešlą, o ant viršaus suberti likusias spanguoles.
3.
Kepti iki 180 C orkiatėje, apie 30 - 40 min. Skanaus! Puikus rudedinis pyragas, su rudens atributu - spanguolėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tinginių pyragas
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Varškės pyragas su džiovintais vaisiais
-
Vaisių pyragas su maskarponės sūriu
-
Morkų tortas
-
Plokštainis su abrikosais ir varške
-
Citrininis pyragas su rikotos sūriu
-
Obuolių pyragas prie ledų
-
Skanus obuolių pyragas
-
Danutės varškės pyragas
-
Šokoladinis obuolių pyragas
-
Spalvotas varškės pyragas
-
Aguonų pyragas su puta
-
Bakalieno Tinginys
-
Pyragas su razinomis
-
Šokoladiniai keksiukai
-
Pyragas su gervuogių pertepimu
-
Citrininis morkų pyragas su medumi
-
Vištienos pyragas su grybais
-
Pyragas "Magdė"
Pyragas "2 in 1"
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Miltai,
1.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Cukrus,
1 stiklinė -
Grietinė,
200 gramų -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis - Spanguolės
-
Aliejus,
50 mililitrų -
Obuoliai,
2 vienetai - Cinamonas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius nulupti, supjaustyti skiltelėmis ir apiberti cinamonu. Grietinę sumaišyti su soda. Kiaušinius išplakti su cukrumi, pilti grietinę. Berti miltu ir galiausiai supilti aliejų. Tešla turi būti greitinės tirštumo.
Kepimo formą ištepti sviestu ir pabarstyti manų kruopomis. SUpilti pusę tešlos, ir užberti dalį spanguolių, sudėti skiltelėmis supjastytus obuolius. Tuomet pilti likusią tešlą, o ant viršaus suberti likusias spanguoles.
Kepti iki 180 C orkiatėje, apie 30 - 40 min. Skanaus! Puikus rudedinis pyragas, su rudens atributu - spanguolėmis.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...