
Pyragas "2 in 1"
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
1.5 stiklinės | miltai |
3 vienetai | kiaušiniai |
1 stiklinė | cukrus |
200 gramų | grietinė |
1 arbatinis šaukštelis | soda |
šiek tiek | spanguolės |
50 mililitrų | aliejaus |
2 vienetai | obuoliai |
šiek tiek | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Obuolius nulupti, supjaustyti skiltelėmis ir apiberti cinamonu. Grietinę sumaišyti su soda. Kiaušinius išplakti su cukrumi, pilti grietinę. Berti miltu ir galiausiai supilti aliejų. Tešla turi būti greitinės tirštumo.
2.
Kepimo formą ištepti sviestu ir pabarstyti manų kruopomis. SUpilti pusę tešlos, ir užberti dalį spanguolių, sudėti skiltelėmis supjastytus obuolius. Tuomet pilti likusią tešlą, o ant viršaus suberti likusias spanguoles.
3.
Kepti iki 180 C orkiatėje, apie 30 - 40 min. Skanaus! Puikus rudedinis pyragas, su rudens atributu - spanguolėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Minkštutėlė mielinė pynė
-
Dvisluoksnis obuolių pyragas
-
Morkų pyragas
-
Grybų pyragas
-
Avižinių dribsnių pyragas su slyvomis ir riešutais
-
Prancūziškų skrebučių gaminimas
-
Bananų ir obuolienės pyragas
-
Žuvies pyragas
-
Rabarbarų pyragas
-
Obuolių ir aguonų pyragas
-
Pavasariškai žalias pyragas
-
Chocoflan – kakavinis pyragas su pudingu
-
Purus obuolių pyragas
-
Slyvų pyragas
-
Kalakutienos pyragas
-
Trupininis pyragas
-
Pyragas su gervuogių pertepimu
-
Tortas su varškės kremu
-
Baklava
-
Kuršėnų vyniotinis
Pyragas "2 in 1"
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Miltai,
1.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Cukrus,
1 stiklinė -
Grietinė,
200 gramų -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis - Spanguolės
-
Aliejus,
50 mililitrų -
Obuoliai,
2 vienetai - Cinamonas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolius nulupti, supjaustyti skiltelėmis ir apiberti cinamonu. Grietinę sumaišyti su soda. Kiaušinius išplakti su cukrumi, pilti grietinę. Berti miltu ir galiausiai supilti aliejų. Tešla turi būti greitinės tirštumo.
Kepimo formą ištepti sviestu ir pabarstyti manų kruopomis. SUpilti pusę tešlos, ir užberti dalį spanguolių, sudėti skiltelėmis supjastytus obuolius. Tuomet pilti likusią tešlą, o ant viršaus suberti likusias spanguoles.
Kepti iki 180 C orkiatėje, apie 30 - 40 min. Skanaus! Puikus rudedinis pyragas, su rudens atributu - spanguolėmis.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...