![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Pyragas "Kiaušinienė"
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
4 vienetai | kiaušiniai | |
4 valgomieji šaukštai | cukrus | |
4 valgomieji šaukštai | miltai | |
Kremui: | ||
1 vienetas | kiaušiniai (didelis (trynys)) | |
50 gramų | cukrus | |
25 mililitrai | miltai | |
300 mililitrų | pienas | |
šiek tiek | vanilė ((truputis)) | |
1 skardinė | abrikosų (konservuoti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Biskvitas. Kiaušinių trynius išplakti su cukrumi iki purumo. Sudėti miltus, gerai išmaišyti. Iki standumo išplakti baltymus ir sudėti į trynių masę. Viską gerai išmaišyti ir supilti tešlą i kepimo skardą, išklotą kepimo popierium ir kepti 12 - 15 min. 200°C temp.
2.
Iškepusį biskvitą atvėsinti,ant jo užtepti išvirtą ir atvėsintą kremą ir papuošti abrikosais.
Kremo gaminimas:
Kiaušinį, trynį, cukrų ir miltus gerai išplakti. Puode pieną pakaitinti,bet neužvirti,kiaušinių masę nuolat maišant supilti į pieną ir trumpai pavirti.
Kremo gaminimas:
Kiaušinį, trynį, cukrų ir miltus gerai išplakti. Puode pieną pakaitinti,bet neužvirti,kiaušinių masę nuolat maišant supilti į pieną ir trumpai pavirti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Apkepas „Greitukas“
-
Morkų pyragas
-
"Amerikietiškas" obuolių pyragas
-
Žuvies pyragas
-
Medaus tortas su želė ir kava
-
Moliūgų pyragas
-
Citrininis pyragas
-
Vasaros sezono obuolių "Šarlotė"
-
Ananasų pyragas puodelyje
-
Gardusis slyvų pyragas
-
Močiutės pyragas kitaip
-
Obuolių pyragas su džemu
-
Gaivus bananų ir meduolių pyragas
-
Kokosinis obuolių pyragas
-
Šokoladinis cukinijų pyragas
-
Šokoladinis pyragas su moliūgais
-
Krokodilas
-
Aviečių pyragas
-
Varškės pyragas su slyvomis
-
Šokoladinis pyragėlis
Pyragas "Kiaušinienė"
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai -
Miltai,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kiaušiniai, didelis (trynys),
1 vienetas -
Cukrus,
50 gramų -
Miltai,
25 mililitrai -
Pienas,
300 mililitrų - Vanilė, (truputis)
-
Abrikosai, konservuoti,
1 skardinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Biskvitas. Kiaušinių trynius išplakti su cukrumi iki purumo. Sudėti miltus, gerai išmaišyti. Iki standumo išplakti baltymus ir sudėti į trynių masę. Viską gerai išmaišyti ir supilti tešlą i kepimo skardą, išklotą kepimo popierium ir kepti 12 - 15 min. 200°C temp.
Iškepusį biskvitą atvėsinti,ant jo užtepti išvirtą ir atvėsintą kremą ir papuošti abrikosais.
Kremo gaminimas:
Kiaušinį, trynį, cukrų ir miltus gerai išplakti. Puode pieną pakaitinti,bet neužvirti,kiaušinių masę nuolat maišant supilti į pieną ir trumpai pavirti.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai