
Riešutų padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | sultinys (mėsos) |
1 valgomasis šaukštas | lazdyno riešutai (malti) |
0.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
0.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Miltai pakepinami svieste, atskiedžiami sultiniu, pasūdoma, suberiami riešutai. Masė pakaitinama. Padažas tinka įvairiems patiekalams.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Baklažanų-česnakų pasta
-
Vištienos kukuliai su aitriųjų paprikų mirkomuoju padažu
-
Obuolinis padažas prie mėsos
-
Padažas bulvėms
-
Pieno padažas
-
Rytietiškas pipirų padažas
-
Arvydo aromatingas kečupas
-
Baltas grietinėlės padažas
-
Krienų-majonezo padažas
-
Nektarinų salsa kepsniams
-
Jogurto padažas
-
Kmynų padažas žuvies patiekalams
-
Sojų padažo dažinys
-
Česnakinis pesto padažas
-
Kavos padažas
-
Avinielis su sviestuotu krienu
-
Raudonas grietinės padažas
-
Imbiero sirupas
-
Pievagrybių padažas
-
Jogurtinis padažas
Riešutų padažas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, mėsos,
1 stiklinė -
Lazdyno riešutai, malti,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
0.5 valgomojo šaukšto -
Sviestas,
0.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltai pakepinami svieste, atskiedžiami sultiniu, pasūdoma, suberiami riešutai. Masė pakaitinama. Padažas tinka įvairiems patiekalams.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...