Riešutų padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | sultinys (mėsos) |
1 valgomasis šaukštas | lazdyno riešutai (malti) |
0.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
0.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Miltai pakepinami svieste, atskiedžiami sultiniu, pasūdoma, suberiami riešutai. Masė pakaitinama. Padažas tinka įvairiems patiekalams.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Avinielis su sviestuotu krienu
- Jogurto padažas
- Pomidorų padažas picai
- Konservuota adžika
- Sojų paštetas
- Itališkas pomidorų padažas
- Baltasis padažas
- Pomidorų, krienų ir česnakų padažas
- Imbiero sirupas
- Spanguolių padažas
- Kmynų padažas žuvies patiekalams
- Pievagrybių padažas
- Padažas virtoms bulvėms
- Brokolių padažas
- Jogurto ir agurkų padažiukas
- Pietų Prancūzijos česnakų padažas
- Spanguolių ir obuolių padažas
- Obuolinis padažas prie mėsos
- Raudonas grietinės padažas
- Labai greitai paruošiamas padažas
Riešutų padažas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, mėsos,
1 stiklinė -
Lazdyno riešutai, malti,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
0.5 valgomojo šaukšto -
Sviestas,
0.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltai pakepinami svieste, atskiedžiami sultiniu, pasūdoma, suberiami riešutai. Masė pakaitinama. Padažas tinka įvairiems patiekalams.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...