Riešutų padažas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | sultinys (mėsos) |
1 valgomasis šaukštas | lazdyno riešutai (malti) |
0.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
0.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Miltai pakepinami svieste, atskiedžiami sultiniu, pasūdoma, suberiami riešutai. Masė pakaitinama. Padažas tinka įvairiems patiekalams.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Krienų padažas
- Gvakamolė
- Padažas prie kugelio
- Ananasų ir JALAPENO aitriųjų paprikų padažas
- Krienų padažas prie mėsos
- Arvydo kepintų pomidorų kečupas
- Šviežių grybų padažas
- Lenkiškas padažas prie virtos žuvies
- Grybų padažas
- Moliūgų kečupas
- Česnakinis padažas
- Kmynų padažas žuvies patiekalams
- Pomidorų padažas su grybais
- Nektarinų salsa kepsniams
- Pikantiškas padažas
- Riešutų padažas
- Jogurto padažas
- Padažas keptai mėsai
- Olandiškas padažas
- Kari padažas
Riešutų padažas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, mėsos,
1 stiklinė -
Lazdyno riešutai, malti,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
0.5 valgomojo šaukšto -
Sviestas,
0.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltai pakepinami svieste, atskiedžiami sultiniu, pasūdoma, suberiami riešutai. Masė pakaitinama. Padažas tinka įvairiems patiekalams.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...