
Troškinti griežčiai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | cukrus |
600 gramų | griežčiai |
100 gramų | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Nulupti, kubeliais supjaustyti griežčiai, išpjovus plaušingas ar kietas dalis, užpilami trupučiu karšto vandens ir šutinami su sviestu, kol suminkštėja. Iššutinti pagardinami cukrumi, druska ir dar pakaitinama.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sojos troškinys su pievagrybiais
-
Troškinti pievagrybiai
-
Šutintas karšis
-
Amerikietiškas sūrio troškinys
-
Troškinti rauginti kopūstai
-
Pupelių ir kopūstų troškinys
-
Troškinti daržovių suktinukai
-
Graikiška žuvies filė
-
Baravykai troškinti svieste su svogūnais ir salierais
-
Baravykai svogūnų padaže
-
Vištienos kamuoliukai
-
Troškinti burokėliai
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Troškinta lašiša
-
Virtas karšis su obuoliais
-
Grybai, troškinti su kmynais
-
Asturiškai pagaminta žuvis
-
Krevetės afrikietiškai
-
Troškinti ankštiniai pipirai (paprikos)
-
Troškinti griežčiai
Troškinti griežčiai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Cukrus
-
Griežčiai,
600 gramų -
Sviestas,
100 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nulupti, kubeliais supjaustyti griežčiai, išpjovus plaušingas ar kietas dalis, užpilami trupučiu karšto vandens ir šutinami su sviestu, kol suminkštėja. Iššutinti pagardinami cukrumi, druska ir dar pakaitinama.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...