Viščiukai kiaušinyje
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 1 vienetas | vištiena (jauna) |
| 2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 0.5 vieneto | svogūnai |
| 1 sauja | pievagrybiai |
| 0.3 stiklinės | konservuoti žirneliai |
| 1 valgomasis šaukštas | žalumynų |
| 0.8 arbatinio šaukštelio | cukrus |
| 3 vienetai | kiaušiniai |
| 3 valgomieji šaukštai | baltas vynas |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Viščiukas nuvalomas. Iš odos ir kaulų išverdamas sultinys (jis nuvirinamas iki 0,25 L). Žalia vištiena supjaustoma siauromis juostelėmis ir apkepinama įkaitintame aliejuje, kol pasidaro šviesiai rusva. Suberiami smulkiai supjaustyti svogūnai, grybai, žirniai, prieskoniniai žalumynai, druska ir cukrus. Viskas ištroškinama. Po to supilamas vynas. Sultinys pravėsinamas ir sumaišomas su gerai išplaktais kiaušiniais bei kitais produktais. Viskas po lygiai išpilstoma į keturis mažus dubenėlius, šie sustatomi į, didelį puodą su karštu vandeniu, įkišami į orkaitę ir joje palaikomi, kad sutirštėtų kiaušinių masė. Valgis paduodamas tuoj pat su skrebučiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta antienos file
-
Mėtinės vištų blauzdelės
-
Kalakutienos pyragas
-
Kijevo kotletai
-
Vištienos file kepsneliai ant apelsinų
-
Vištienos keksiukai
-
Grilyje kapta vištienos filė
-
Višta ant alaus butelio
-
Kepta višta su grikiais
-
Vištienos šašlykiukas česnakinio padažo marinate
-
Kalakutienos maltiniai su migdolais
-
Skani vakarienė "Vištiena su bulvėmis"
-
Keptas fazanas su cinamonu
-
Čachochbilis
-
Kotletukai su moliūgu
-
Įdaryta vištienos krūtinėlė
-
Kepta vištiena
-
Keptas viščiukas
-
Kepta laukinė antis (ar žąsis)
-
Višta su apelsinais
Viščiukai kiaušinyje
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena, jauna,
1 vienetas -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Pievagrybiai,
1 sauja -
Konservuoti žirneliai,
1/3 stiklinės -
Žalumynai,
1 valgomasis šaukštas -
Cukrus,
4/5 arbatinio šaukštelio -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Baltas vynas,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Viščiukas nuvalomas. Iš odos ir kaulų išverdamas sultinys (jis nuvirinamas iki 0,25 L). Žalia vištiena supjaustoma siauromis juostelėmis ir apkepinama įkaitintame aliejuje, kol pasidaro šviesiai rusva. Suberiami smulkiai supjaustyti svogūnai, grybai, žirniai, prieskoniniai žalumynai, druska ir cukrus. Viskas ištroškinama. Po to supilamas vynas. Sultinys pravėsinamas ir sumaišomas su gerai išplaktais kiaušiniais bei kitais produktais. Viskas po lygiai išpilstoma į keturis mažus dubenėlius, šie sustatomi į, didelį puodą su karštu vandeniu, įkišami į orkaitę ir joje palaikomi, kad sutirštėtų kiaušinių masė. Valgis paduodamas tuoj pat su skrebučiais.
Reklama:
Komentarai (6)
-
jurgita
2009-09-24 12:57
%-) %-) %-) %-) %-) %-) %-) %-) %-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
