
Viščiukai kiaušinyje
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas | vištiena (jauna) |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
0.5 vieneto | svogūnai |
1 sauja | pievagrybiai |
0.3 stiklinės | konservuoti žirneliai |
1 valgomasis šaukštas | žalumynų |
0.8 arbatinio šaukštelio | cukrus |
3 vienetai | kiaušiniai |
3 valgomieji šaukštai | baltas vynas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Viščiukas nuvalomas. Iš odos ir kaulų išverdamas sultinys (jis nuvirinamas iki 0,25 L). Žalia vištiena supjaustoma siauromis juostelėmis ir apkepinama įkaitintame aliejuje, kol pasidaro šviesiai rusva. Suberiami smulkiai supjaustyti svogūnai, grybai, žirniai, prieskoniniai žalumynai, druska ir cukrus. Viskas ištroškinama. Po to supilamas vynas. Sultinys pravėsinamas ir sumaišomas su gerai išplaktais kiaušiniais bei kitais produktais. Viskas po lygiai išpilstoma į keturis mažus dubenėlius, šie sustatomi į, didelį puodą su karštu vandeniu, įkišami į orkaitę ir joje palaikomi, kad sutirštėtų kiaušinių masė. Valgis paduodamas tuoj pat su skrebučiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sparneliai su kariu
-
Vištienos krūtinėlė
-
Kepta žąsis su obuoliais
-
Gardžioji vištiena
-
Šašlykas ant iešmo šventiškai
-
Vištienos kotletai su daržovėmis
-
Troškinta antis su daržovėmis
-
Vištiena, šutinta su daržovėmis
-
Vištienos kukuliai
-
Traški vištiena
-
Traškus viščiukas broileris su majonezo marinatu
-
Greiti vištienos kąsneliai
-
Vištienos krūtinėlės įdarytos sūriu, kumpiu ir ananasais
-
Troškintos vištų blauzdelės
-
Vištiena su ananasais
-
Vištienos širdelių blyneliai
-
Vištiena kinietiškai
-
Vištiena su ryžiais
-
Neįprasti kotletukai
-
Bajoriškai įdarytos putpelės
Viščiukai kiaušinyje
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena, jauna,
1 vienetas -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Pievagrybiai,
1 sauja -
Konservuoti žirneliai,
1/3 stiklinės -
Žalumynai,
1 valgomasis šaukštas -
Cukrus,
4/5 arbatinio šaukštelio -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Baltas vynas,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Viščiukas nuvalomas. Iš odos ir kaulų išverdamas sultinys (jis nuvirinamas iki 0,25 L). Žalia vištiena supjaustoma siauromis juostelėmis ir apkepinama įkaitintame aliejuje, kol pasidaro šviesiai rusva. Suberiami smulkiai supjaustyti svogūnai, grybai, žirniai, prieskoniniai žalumynai, druska ir cukrus. Viskas ištroškinama. Po to supilamas vynas. Sultinys pravėsinamas ir sumaišomas su gerai išplaktais kiaušiniais bei kitais produktais. Viskas po lygiai išpilstoma į keturis mažus dubenėlius, šie sustatomi į, didelį puodą su karštu vandeniu, įkišami į orkaitę ir joje palaikomi, kad sutirštėtų kiaušinių masė. Valgis paduodamas tuoj pat su skrebučiais.
Reklama:
Komentarai (6)
-
jurgita
2009-09-24 12:57
%-) %-) %-) %-) %-) %-) %-) %-) %-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...