
Viščiukai kiaušinyje
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas | vištiena (jauna) |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
0.5 vieneto | svogūnai |
1 sauja | pievagrybiai |
0.3 stiklinės | konservuoti žirneliai |
1 valgomasis šaukštas | žalumynų |
0.8 arbatinio šaukštelio | cukrus |
3 vienetai | kiaušiniai |
3 valgomieji šaukštai | baltas vynas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Viščiukas nuvalomas. Iš odos ir kaulų išverdamas sultinys (jis nuvirinamas iki 0,25 L). Žalia vištiena supjaustoma siauromis juostelėmis ir apkepinama įkaitintame aliejuje, kol pasidaro šviesiai rusva. Suberiami smulkiai supjaustyti svogūnai, grybai, žirniai, prieskoniniai žalumynai, druska ir cukrus. Viskas ištroškinama. Po to supilamas vynas. Sultinys pravėsinamas ir sumaišomas su gerai išplaktais kiaušiniais bei kitais produktais. Viskas po lygiai išpilstoma į keturis mažus dubenėlius, šie sustatomi į, didelį puodą su karštu vandeniu, įkišami į orkaitę ir joje palaikomi, kad sutirštėtų kiaušinių masė. Valgis paduodamas tuoj pat su skrebučiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena ant druskos
-
Vištienos kotletukai su varške
-
Kotletukai su moliūgu
-
Kepti vištienos sparneliai
-
Kalakutienos pjausniai
-
Vištienos file džiūvėvėsliuose
-
Traškus viščiukas broileris su majonezo marinatu
-
Kepti vištų sparneliai
-
Vištienos kepsneliai "Pusnyse"
-
Vištiena su džiovintais pomidorais
-
Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
-
Filiukai pataluose
-
Vištiena grybų padaže
-
Kalakutienos pyragas
-
Kijevo kotletas
-
Putpelės obuolių sultyse
-
Vištienos širdelių blyneliai
-
Vištienos plovas
-
Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
-
Kotletai pomidorų padaže
Viščiukai kiaušinyje
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena, jauna,
1 vienetas -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Pievagrybiai,
1 sauja -
Konservuoti žirneliai,
1/3 stiklinės -
Žalumynai,
1 valgomasis šaukštas -
Cukrus,
4/5 arbatinio šaukštelio -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Baltas vynas,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Viščiukas nuvalomas. Iš odos ir kaulų išverdamas sultinys (jis nuvirinamas iki 0,25 L). Žalia vištiena supjaustoma siauromis juostelėmis ir apkepinama įkaitintame aliejuje, kol pasidaro šviesiai rusva. Suberiami smulkiai supjaustyti svogūnai, grybai, žirniai, prieskoniniai žalumynai, druska ir cukrus. Viskas ištroškinama. Po to supilamas vynas. Sultinys pravėsinamas ir sumaišomas su gerai išplaktais kiaušiniais bei kitais produktais. Viskas po lygiai išpilstoma į keturis mažus dubenėlius, šie sustatomi į, didelį puodą su karštu vandeniu, įkišami į orkaitę ir joje palaikomi, kad sutirštėtų kiaušinių masė. Valgis paduodamas tuoj pat su skrebučiais.
Reklama:
Komentarai (6)
-
jurgita
2009-09-24 12:57
%-) %-) %-) %-) %-) %-) %-) %-) %-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...