Kambario temperatūros sviestą išmaišykite su garstyčiomis.
Visą vištą įtrinkite druska ir pipirais.
Po to įdarykite apelsinų skiltelėmis.
Tada visą vištos paviršių įtrinkite sviesto ir garstyčių mišiniu.
Kepkite 180-200°C orkaitėje apie 1-1,5 valandos.

Višta su apelsinais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis | druska |
1 valgomasis šaukštas | garstyčios |
0.5 arbatinio šaukštelio | juodieji pipirai (malti) |
100 gramų | sviestas |
2 vienetai | apelsinų |
1 vienetas | vištiena |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sviestinė višta indiškų riešutų padaže
-
Vištiena medaus garstyčių marinate
-
Aluje kepti vištų sparneliai
-
Keptos ančiukų kulšelės
-
Vištiena saldžiarūgščiai
-
Vištos blauzdelės jogurto marinate
-
Vištiena su paprika po garų
-
Aštri vištiena su alyvuogėmis ir rausvaisiais svogūnais
-
Kotletukai iš vištienos su sūriu
-
Kiaulienos kepsneliai su majonezu
-
Pikantiškas vištienos krūtinėlės kepsnys
-
Keptos bulvės ir vištiena
-
Vištienos pyragas su grybais
-
Vištienos pilavas
-
Višta, įdaryta vaisiais
-
Kalakutiena su žaliaisiais makaronai
-
Troškinta antis su daržovėmis
-
Anties krūtinėlės kepsniai su pievagrybiais, bulvių koše ir daržovėmis
-
Sojų marinatas vištienai
-
Vištienos filė šašlykai
Višta su apelsinais
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Garstyčios,
1 valgomasis šaukštas -
Juodieji pipirai, malti,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Sviestas,
100 gramų -
Apelsinai,
2 vienetai -
Vištiena,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kambario temperatūros sviestą išmaišykite su garstyčiomis.
Visą vištą įtrinkite druska ir pipirais.
Po to įdarykite apelsinų skiltelėmis.
Tada visą vištos paviršių įtrinkite sviesto ir garstyčių mišiniu.
Kepkite 180-200°C orkaitėje apie 1-1,5 valandos.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai