Kambario temperatūros sviestą išmaišykite su garstyčiomis.
Visą vištą įtrinkite druska ir pipirais.
Po to įdarykite apelsinų skiltelėmis.
Tada visą vištos paviršių įtrinkite sviesto ir garstyčių mišiniu.
Kepkite 180-200°C orkaitėje apie 1-1,5 valandos.
Višta su apelsinais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis | druska |
1 valgomasis šaukštas | garstyčios |
0.5 arbatinio šaukštelio | juodieji pipirai (malti) |
100 gramų | sviestas |
2 vienetai | apelsinų |
1 vienetas | vištiena |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Keptas kalakutas
- Vištienos kotletukai su sūrio įdaru
- Vištienos pyragas su grybais
- Makaronai su vištiena, brokoliais ir saulėje džiovintais pomidorais
- Irmos paukštiena patale
- Vištienos juostelės su sezamu
- Antis, įdaryta džiovintomis slyvomis, razinomis ir obuoliais
- Sviestinė višta indiškų riešutų padaže
- Vištiena su apelsinais
- Vištienos kotletai su slyvomis
- Vištienos apkepas su obuoliais
- Vištienos vyniotinis su moliūgų sėklomis
- "Girta vištiena"
- Glazūruoti viščiukų ketvirčiai
- Viščiukas folijoje
- Kepsneliai su slyvomis
- Vištienos šašlykai jogurtiniame marinate
- Obuoliais įdaryta žąsis
- Troškinta vištiena
- Antis Velykų stalui
Višta su apelsinais
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Garstyčios,
1 valgomasis šaukštas -
Juodieji pipirai, malti,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Sviestas,
100 gramų -
Apelsinai,
2 vienetai -
Vištiena,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kambario temperatūros sviestą išmaišykite su garstyčiomis.
Visą vištą įtrinkite druska ir pipirais.
Po to įdarykite apelsinų skiltelėmis.
Tada visą vištos paviršių įtrinkite sviesto ir garstyčių mišiniu.
Kepkite 180-200°C orkaitėje apie 1-1,5 valandos.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai