Apibarstymui:
1 valgomasis šaukštas smulkiai pjaustytų česnakų,
1 valgomasis šaukštas alyvų aliejus
2 šaukštai sūrio
2 šaukšteliai džiovintų rozmarinų
Visus tešlai skirtus ingredientus sumaišome kartu ir minkome tešlą ant miltuoto paviršiaus. Kai gaunama vientisa, nelipni masė, tešla paliekama pailsėti 15 minučių. Tada iškočiojama stačiakampio forma ir kas 1 cm įpjaunama, padarant juosteles.
Paruošta tešla aptepama aliejumi, apibarstoma česnakais, rozmarinais ir sūriu. Dar paliekama pastovėti ir tada kepama 200 ° C temperatūroje apie 15 - 18 minučių.

Duonos laukas
INGREDIENTAI:
375 mililitrai | vanduo |
40 gramų | pienas (milteliai) |
1.5 arbatinio šaukštelio | druska |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
560 gramų | kvietiniai miltai |
15 gramų | mielės (šviežios) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pynutės su sezamo sėklomis
-
Tortas "Seklyčia"
-
Tešloje keptas rūkytas kumpis
-
Moliūgų pyragas su grietinėlės glaistu
-
Šokoladiniai sausainiai
-
Balta duonelė su sezamų danga
-
Gerdos obuolių pyragas
-
Vengriškas pyragas su riešutais ir šokoladu
-
Margas keksas
-
Obuolių-rabarbarų pyragas
-
Kriaušių pyragas
-
Keksiukai – saldukai
-
Skaniausias nekeptas sūrio pyragas su avietėmis
-
Smaližiukas
-
Vaflis
-
Grill bananai su naminiais ledais
-
Obuolių duona
-
Citrininiai keksiukai
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Bandelės su aguonomis
Duonos laukas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Vanduo,
375 mililitrai -
Pienas, milteliai,
40 gramų -
Druska,
1.5 arbatinio šaukštelio -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
560 gramų -
Mielės, šviežios,
15 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Apibarstymui:
1 valgomasis šaukštas smulkiai pjaustytų česnakų,
1 valgomasis šaukštas alyvų aliejus
2 šaukštai sūrio
2 šaukšteliai džiovintų rozmarinų
Visus tešlai skirtus ingredientus sumaišome kartu ir minkome tešlą ant miltuoto paviršiaus. Kai gaunama vientisa, nelipni masė, tešla paliekama pailsėti 15 minučių. Tada iškočiojama stačiakampio forma ir kas 1 cm įpjaunama, padarant juosteles.
Paruošta tešla aptepama aliejumi, apibarstoma česnakais, rozmarinais ir sūriu. Dar paliekama pastovėti ir tada kepama 200 ° C temperatūroje apie 15 - 18 minučių.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...