Apibarstymui:
1 valgomasis šaukštas smulkiai pjaustytų česnakų,
1 valgomasis šaukštas alyvų aliejus
2 šaukštai sūrio
2 šaukšteliai džiovintų rozmarinų
Visus tešlai skirtus ingredientus sumaišome kartu ir minkome tešlą ant miltuoto paviršiaus. Kai gaunama vientisa, nelipni masė, tešla paliekama pailsėti 15 minučių. Tada iškočiojama stačiakampio forma ir kas 1 cm įpjaunama, padarant juosteles.
Paruošta tešla aptepama aliejumi, apibarstoma česnakais, rozmarinais ir sūriu. Dar paliekama pastovėti ir tada kepama 200 ° C temperatūroje apie 15 - 18 minučių.
Duonos laukas
INGREDIENTAI:
| 375 mililitrai | vanduo |
| 40 gramų | pienas (milteliai) |
| 1.5 arbatinio šaukštelio | druska |
| 1 valgomasis šaukštas | cukrus |
| 1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
| 560 gramų | kvietiniai miltai |
| 15 gramų | mielės (šviežios) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragas su Oreo sausainiais
-
Spurgos
-
Suomiškas uogų pyragas
-
Šokoladinis bananinis keksas
-
Sausainiai "Šypsenėlės"
-
Obuolių pyragas su grietinės kremu
-
Kakavinis pyragas su sutirštintu pienu ir vyšniomis
-
Duoniukai prie alaus
-
Mini čeburekai
-
Karališkas obuolių pyragas su obuolių uogiene
-
Evelinos varškės pyragas
-
Keksiukai su "Karvutės" saldainiais
-
Citrininiai keksiukai
-
Sveikuoliški avižų ir spanguolių pyragaičiai
-
Tinginys su riešutais
-
Paprastuoliai sausainukai
-
Duona su džiovintais vaisiais
-
Prabangūs kakavos pyragaičiai
-
Varškės apkepas su žemuogėm
-
Obuolių pyragas „Skanutis“
Duonos laukas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Vanduo,
375 mililitrai -
Pienas, milteliai,
40 gramų -
Druska,
1.5 arbatinio šaukštelio -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
560 gramų -
Mielės, šviežios,
15 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Apibarstymui:
1 valgomasis šaukštas smulkiai pjaustytų česnakų,
1 valgomasis šaukštas alyvų aliejus
2 šaukštai sūrio
2 šaukšteliai džiovintų rozmarinų
Visus tešlai skirtus ingredientus sumaišome kartu ir minkome tešlą ant miltuoto paviršiaus. Kai gaunama vientisa, nelipni masė, tešla paliekama pailsėti 15 minučių. Tada iškočiojama stačiakampio forma ir kas 1 cm įpjaunama, padarant juosteles.
Paruošta tešla aptepama aliejumi, apibarstoma česnakais, rozmarinais ir sūriu. Dar paliekama pastovėti ir tada kepama 200 ° C temperatūroje apie 15 - 18 minučių.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
