Apibarstymui:
1 valgomasis šaukštas smulkiai pjaustytų česnakų,
1 valgomasis šaukštas alyvų aliejus
2 šaukštai sūrio
2 šaukšteliai džiovintų rozmarinų
Visus tešlai skirtus ingredientus sumaišome kartu ir minkome tešlą ant miltuoto paviršiaus. Kai gaunama vientisa, nelipni masė, tešla paliekama pailsėti 15 minučių. Tada iškočiojama stačiakampio forma ir kas 1 cm įpjaunama, padarant juosteles.
Paruošta tešla aptepama aliejumi, apibarstoma česnakais, rozmarinais ir sūriu. Dar paliekama pastovėti ir tada kepama 200 ° C temperatūroje apie 15 - 18 minučių.
Duonos laukas
INGREDIENTAI:
375 mililitrai | vanduo |
40 gramų | pienas (milteliai) |
1.5 arbatinio šaukštelio | druska |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
560 gramų | kvietiniai miltai |
15 gramų | mielės (šviežios) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mėlynas raudongūžių kopūstų pyragas
- Bandelės su cinamonu (Kanelbullar)
- Baklava
- Sluoksniuoti karameliniai pyragėliai
- Snieginė duonelė "Krimst-krimst" su pasislėpusiais išdykėliais kankanais
- Danutės varškės pyragas
- Obuolių pyragas
- Varškės sausainiai
- Šviesi kvietinė duona
- Prancūziški rageliai su migdolais
- Minkštutis obuolių pyragas
- Skanūs sausainėliai
- Traškieji sausainiukai
- Pyragas "Karpatai"
- Slyvų pyragas
- Aguoniniai pyragėliai
- Bananų pyragas
- Sūrio pyragas
- Tortas su varškės kremu ir avietėmis
- Imbierinės žvaigždės
Duonos laukas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Vanduo,
375 mililitrai -
Pienas, milteliai,
40 gramų -
Druska,
1.5 arbatinio šaukštelio -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
560 gramų -
Mielės, šviežios,
15 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Apibarstymui:
1 valgomasis šaukštas smulkiai pjaustytų česnakų,
1 valgomasis šaukštas alyvų aliejus
2 šaukštai sūrio
2 šaukšteliai džiovintų rozmarinų
Visus tešlai skirtus ingredientus sumaišome kartu ir minkome tešlą ant miltuoto paviršiaus. Kai gaunama vientisa, nelipni masė, tešla paliekama pailsėti 15 minučių. Tada iškočiojama stačiakampio forma ir kas 1 cm įpjaunama, padarant juosteles.
Paruošta tešla aptepama aliejumi, apibarstoma česnakais, rozmarinais ir sūriu. Dar paliekama pastovėti ir tada kepama 200 ° C temperatūroje apie 15 - 18 minučių.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...