
Hamburgiškai troškinta žuvis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | žuvis |
500 gramų | bulvių (virtos) |
šiek tiek | žalumynų |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | prieskoniai (žuvies) |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Žalumynai sriubai nuvalomi ir stambiai supjaustomi, sudedami į puodą kartu su kitais prieskoniais ir svogūnu, viskas užpilama trupučiu vandens ir verdama. Paruošiama žuvis: nuvaloma, supjaustoma gabalais ir sudedama į verdantį vandenį. Iš išvirusios žuvies kruopščiai išrenkami kaulai. Iš aliejaus ir miltų paruošiamas baltasis užpilas: jis truputį atskiedžiamas žuvies sultiniu, pasūdomas, papipirinamas. Virtos bulvės supjaustomos griežinėliais, ant jų sudedama žuvis, kuri apipilama paruoštu užpilu ir paliekama, kad jo prisitrauktų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Avienos ragu
-
Žuvies troškinys
-
Baravykai svogūnų padaže
-
Keptos cikorijos su makaronais ir dešra
-
Lankašyro pietūs
-
Pastarnokai su svogūnų laiškais
-
Virtas sterkas
-
Virtas karšis
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Bajoriška Radvilų virėjo vištiena su krienais
-
Troškinys su silkėmis
-
Jūros lydeka Graikiškai
-
Vištiena su ryžiais
-
Troškinys čenachinėse
-
Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
-
Troškinys
-
Risoto "Al Baloro"
-
Miglės guliašas
-
Grybienė
-
Šernienos troškinys
Hamburgiškai troškinta žuvis
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis,
600 gramų -
Bulvės, virtos,
500 gramų - Žalumynai
-
Svogūnai,
1 vienetas - Prieskoniai, žuvies
-
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žalumynai sriubai nuvalomi ir stambiai supjaustomi, sudedami į puodą kartu su kitais prieskoniais ir svogūnu, viskas užpilama trupučiu vandens ir verdama. Paruošiama žuvis: nuvaloma, supjaustoma gabalais ir sudedama į verdantį vandenį. Iš išvirusios žuvies kruopščiai išrenkami kaulai. Iš aliejaus ir miltų paruošiamas baltasis užpilas: jis truputį atskiedžiamas žuvies sultiniu, pasūdomas, papipirinamas. Virtos bulvės supjaustomos griežinėliais, ant jų sudedama žuvis, kuri apipilama paruoštu užpilu ir paliekama, kad jo prisitrauktų.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Regina
2010-02-16 15:43
Patiekalo pavadinimas - Hamburgiskai troskinta zuvis, o pagal recepta gaunasi sriuba...
Tai kas cia vistik turetu buti? Troskinys ar sriuba?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...