![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Prancūziškai pagaminti žirneliai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų | žirniai (švieži) |
10 vienetų | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
1 arbatinis šaukštelis | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | petražolės (smulkintos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Su puse nurodyto sviesto patroškinami nulupti svogūnai, įpilama truputį vandens. Po to suberiami žirneliai, viskas 10 min. patroškinama, tuomet supilami miltai, produktai pamažu išmaišomi, pasūdomi, pagardinami cukrumi ir dar ant mažos ugnies patroškinami. Po to troškinys apibarstomas petražolių lapeliais, pagardinamas likusiu sviestu ir tučtuojau patiekiamas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Citrininiai ryžiai
-
Makaronai su daržovėmis ir krevetėmis
-
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
-
Žuvies filė
-
Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
-
Karštos troškintos voveraitės
-
Ryžiai su kiaušiniais
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
-
Troškinti grybai su bulvėmis
-
Troškinta vėgėlė su grybais ir agurkais
-
Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
-
Pikantiški ryžiai su apelsinais
-
Troškinta žuvis
-
Trinta bulvienė
-
Meliono laivelis su avinžirniais ir išdykėliais kankanais
-
Karpis, troškintas piene
-
Virtas karšis su obuoliais
-
Krevetės afrikietiškai
-
Troškinti ankštiniai pipirai (paprikos)
Prancūziškai pagaminti žirneliai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žirniai, švieži,
500 gramų -
Svogūnai,
10 vienetų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Cukrus
- Petražolės, smulkintos
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Su puse nurodyto sviesto patroškinami nulupti svogūnai, įpilama truputį vandens. Po to suberiami žirneliai, viskas 10 min. patroškinama, tuomet supilami miltai, produktai pamažu išmaišomi, pasūdomi, pagardinami cukrumi ir dar ant mažos ugnies patroškinami. Po to troškinys apibarstomas petražolių lapeliais, pagardinamas likusiu sviestu ir tučtuojau patiekiamas.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...