Prancūziškai pagaminti žirneliai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | žirniai (švieži) |
| 10 vienetų | svogūnai |
| 2 valgomieji šaukštai | sviestas |
| 1 arbatinis šaukštelis | kvietiniai miltai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | cukrus |
| šiek tiek | petražolės (smulkintos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Su puse nurodyto sviesto patroškinami nulupti svogūnai, įpilama truputį vandens. Po to suberiami žirneliai, viskas 10 min. patroškinama, tuomet supilami miltai, produktai pamažu išmaišomi, pasūdomi, pagardinami cukrumi ir dar ant mažos ugnies patroškinami. Po to troškinys apibarstomas petražolių lapeliais, pagardinamas likusiu sviestu ir tučtuojau patiekiamas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kopūstienė su grybais
-
Žuvies troškinys su ryžiais
-
Itališkai pagaminti briuselio kopūstai
-
Voveraitės ar kiti grybai sviesto ir grietinės padaže
-
Makaronai su daržovėmis ir krevetėmis
-
Cukinijų ir obuolių uogienė
-
Troškinti rauginti kopūstai su grybais
-
Sojos faršo ir makaronų troškinys
-
Troškinti pievagrybiai
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
-
Pievagrybiai grietinėlės padaže
-
Troškintas ungurys
-
Troškinti rauginti kopūstai
-
Troškinti žiediniai kopūstai
-
Rudmėsės svogūnų padaže
-
Keptos bulvės su grybais
-
Žuvies troškinys
-
Rudeniška daržovių užkepėlė - La troškinys
-
Jūros gėrybių mišinys
-
Troškinti porai
Prancūziškai pagaminti žirneliai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žirniai, švieži,
500 gramų -
Svogūnai,
10 vienetų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Cukrus
- Petražolės, smulkintos
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Su puse nurodyto sviesto patroškinami nulupti svogūnai, įpilama truputį vandens. Po to suberiami žirneliai, viskas 10 min. patroškinama, tuomet supilami miltai, produktai pamažu išmaišomi, pasūdomi, pagardinami cukrumi ir dar ant mažos ugnies patroškinami. Po to troškinys apibarstomas petražolių lapeliais, pagardinamas likusiu sviestu ir tučtuojau patiekiamas.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
