
Prancūziškai pagaminti žirneliai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų | žirniai (švieži) |
10 vienetų | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
1 arbatinis šaukštelis | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | petražolės (smulkintos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Su puse nurodyto sviesto patroškinami nulupti svogūnai, įpilama truputį vandens. Po to suberiami žirneliai, viskas 10 min. patroškinama, tuomet supilami miltai, produktai pamažu išmaišomi, pasūdomi, pagardinami cukrumi ir dar ant mažos ugnies patroškinami. Po to troškinys apibarstomas petražolių lapeliais, pagardinamas likusiu sviestu ir tučtuojau patiekiamas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinti salierai
-
Kepti rauginti kopūstai
-
Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
-
Sojos kubelių daržovių troškinys
-
Grybai, troškinti baltajame vyne
-
Troškinti ankštiniai pipirai (paprikos)
-
Grybų troškinys moliniame inde
-
Įdarytos kaliaropės
-
Troškinti burokėliai su džiovintais baravykais
-
Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
-
Troškinys su soja (mėsa)
-
Troškinti burokėliai
-
Troškinti svogūnai su riebalais
-
Makaronai su daržovėmis ir krevetėmis
-
Švieži troškinti kopūstai
-
Risoto "Al Baloro"
-
Grybų troškinys
-
Šutintos morkos su žirneliais
-
Troškinti brokoliai
-
Žuvies filė
Prancūziškai pagaminti žirneliai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žirniai, švieži,
500 gramų -
Svogūnai,
10 vienetų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Cukrus
- Petražolės, smulkintos
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Su puse nurodyto sviesto patroškinami nulupti svogūnai, įpilama truputį vandens. Po to suberiami žirneliai, viskas 10 min. patroškinama, tuomet supilami miltai, produktai pamažu išmaišomi, pasūdomi, pagardinami cukrumi ir dar ant mažos ugnies patroškinami. Po to troškinys apibarstomas petražolių lapeliais, pagardinamas likusiu sviestu ir tučtuojau patiekiamas.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...