
Prancūziškai pagaminti žirneliai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų | žirniai (švieži) |
10 vienetų | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
1 arbatinis šaukštelis | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | petražolės (smulkintos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Su puse nurodyto sviesto patroškinami nulupti svogūnai, įpilama truputį vandens. Po to suberiami žirneliai, viskas 10 min. patroškinama, tuomet supilami miltai, produktai pamažu išmaišomi, pasūdomi, pagardinami cukrumi ir dar ant mažos ugnies patroškinami. Po to troškinys apibarstomas petražolių lapeliais, pagardinamas likusiu sviestu ir tučtuojau patiekiamas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ryžiai su kiaušiniais
-
Lynas, troškintas su kopūstais
-
Troškinti grybai su bulvėmis
-
Troškinti pievagrybiai
-
Švieži troškinti kopūstai
-
Troškinti porai
-
Risoto "Al Baloro"
-
Virtas karšis su obuoliais
-
Makaronai su daržovėmis ir krevetėmis
-
Pievagrybiai grietinėlės padaže
-
Porai su grybais
-
Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
-
Troškinti burokėliai su džiovintais baravykais
-
Pupelių ir kopūstų troškinys
-
Troškinti agurkai
-
Troškintas lynas
-
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
-
Pikantiški ryžiai su apelsinais
-
Daržovių troškinys
-
Amerikietiškas sūrio troškinys
Prancūziškai pagaminti žirneliai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žirniai, švieži,
500 gramų -
Svogūnai,
10 vienetų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Cukrus
- Petražolės, smulkintos
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Su puse nurodyto sviesto patroškinami nulupti svogūnai, įpilama truputį vandens. Po to suberiami žirneliai, viskas 10 min. patroškinama, tuomet supilami miltai, produktai pamažu išmaišomi, pasūdomi, pagardinami cukrumi ir dar ant mažos ugnies patroškinami. Po to troškinys apibarstomas petražolių lapeliais, pagardinamas likusiu sviestu ir tučtuojau patiekiamas.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...